SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kaybolan Oğlunu Bulana Evini Ödül Olarak Verecek

KÜLTÜR 19.02.2015 - 09:59, Güncelleme: 19.02.2015 - 09:59
 

Kaybolan Oğlunu Bulana Evini Ödül Olarak Verecek

Batman'da bir kişi, 20 gün önce kaybolan oğlunu bulana İstanbul Zeytinburnu'ndaki dairesini ödül olarak vereceğini söyledi.

Batman'da bir kişi, 20 gün önce kaybolan oğlunu bulana İstanbul Zeytinburnu'ndaki dairesini ödül olarak vereceğini söyledi. İstanbul'dan 20 gün önce Batman'daki akrabalarını ziyaret etmek için gelen Fehmi Acet ve oğlu Abdülcebbar Acet (17), bir otelde yer ayırttı. Otelde babası ile berber kalan Abdülcebbar Acet, amcasına gitmek üzere otelden ayrıldı. Amcasını ziyaret eden ve evden ayrılan Abdülcebbar Acet'ten 20 gündür haber alınamıyor. Oğlunu bulan kişiye Zeytinburnu'ndaki evini ödül olarak vereceğini belirten Fehmi Acet, "Kesinlikle verdiğim sözden caymam, yeter ki oğlum bulunsun. Tek varlığım olan evimi onun için vereceğim." dedi. Oğlunun akli dengesinin yerinde olmadığını beliren Acet, şunları kaydetti: "Oğlıumla beraber Batman'da bulunan akrabalarımızı ziyarete geldim. Beraber aynı otelde kaldık. Bir gün bana amcasına gitmek istediğini söyledi ve ben de gitmesine izin verdim. Amcasına giden oğlum daha sonra bana gelmek için amcasının evinden ayrıldı. O gün bu gündür oğlumdan haber alamıyorum. Bulanlar Allah rızası için bana haber versin. Ben kesinlikle belirttiğim gibi oğlumu bulana evimi ödül olarak vereceğim. O benim için çok değerli yeter ki bulunsun canımı bile veririm." Eşi ile beraber oğlunun bulunması için dua ettiklerini dile getiren Acet, "Batman Emniyet Müdürlüğü'ne gidip gerekli bilgileri verdim. Diyarbakır'dan biri beni aradı oğlumun orada olduğunu söyledi. Oraya gittim ancak orada da bulamadım. Oğlum rahatsız olduğu için kimseyi tanımıyor. Gidebileceği hiç bir yer yok, aklımıza hiç bir yer gelmiyor. Dua ediyoruz ki başına bir şey gelmesin." diye konuştu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Batman'da bir kişi, 20 gün önce kaybolan oğlunu bulana İstanbul Zeytinburnu'ndaki dairesini ödül olarak vereceğini söyledi.

Batman'da bir kişi, 20 gün önce kaybolan oğlunu bulana İstanbul Zeytinburnu'ndaki dairesini ödül olarak vereceğini söyledi. İstanbul'dan 20 gün önce Batman'daki akrabalarını ziyaret etmek için gelen Fehmi Acet ve oğlu Abdülcebbar Acet (17), bir otelde yer ayırttı. Otelde babası ile berber kalan Abdülcebbar Acet, amcasına gitmek üzere otelden ayrıldı. Amcasını ziyaret eden ve evden ayrılan Abdülcebbar Acet'ten 20 gündür haber alınamıyor. Oğlunu bulan kişiye Zeytinburnu'ndaki evini ödül olarak vereceğini belirten Fehmi Acet, "Kesinlikle verdiğim sözden caymam, yeter ki oğlum bulunsun. Tek varlığım olan evimi onun için vereceğim." dedi.

Oğlunun akli dengesinin yerinde olmadığını beliren Acet, şunları kaydetti: "Oğlıumla beraber Batman'da bulunan akrabalarımızı ziyarete geldim. Beraber aynı otelde kaldık. Bir gün bana amcasına gitmek istediğini söyledi ve ben de gitmesine izin verdim. Amcasına giden oğlum daha sonra bana gelmek için amcasının evinden ayrıldı. O gün bu gündür oğlumdan haber alamıyorum. Bulanlar Allah rızası için bana haber versin. Ben kesinlikle belirttiğim gibi oğlumu bulana evimi ödül olarak vereceğim. O benim için çok değerli yeter ki bulunsun canımı bile veririm."

Eşi ile beraber oğlunun bulunması için dua ettiklerini dile getiren Acet, "Batman Emniyet Müdürlüğü'ne gidip gerekli bilgileri verdim. Diyarbakır'dan biri beni aradı oğlumun orada olduğunu söyledi. Oraya gittim ancak orada da bulamadım. Oğlum rahatsız olduğu için kimseyi tanımıyor. Gidebileceği hiç bir yer yok, aklımıza hiç bir yer gelmiyor. Dua ediyoruz ki başına bir şey gelmesin." diye konuştu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.