SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Katlettikleri 22 yaşındaki Mustafa'nın ailesinide tehdit ediyorlar

KÜLTÜR 21.02.2020 - 19:35, Güncelleme: 21.02.2020 - 19:35
 

Katlettikleri 22 yaşındaki Mustafa'nın ailesinide tehdit ediyorlar

Zeytinburnu'nda 22 yaşındaki Mustafa Işık isimli genç uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Olaya karıştığı belirlenen 3 kişiden 2'si tutuklanırken, bir şüpheli ise kaçtı. Mustafa Işık'ın ablası Meryem Köprülü firari olan şüphelinin kendilerini tehdit ettiğini belirterek, "Kardeşimin katili elini kolunu sallayarak dolaşıyor. Açtığı sosyal medya hesaplarından ailemizi tehdit ediyor" dedi.

Fatih’te 8 Ocak günü bir arkadaşının doğum gününe katılan Mustafa Işık (22), iki arkadaşının da bulunduğu araçla eve giderken başka bir araçtan inen kişilerce bıçaklanarak öldürülmüştü.İddiaya göre saldırganların aracında bulunan G.A., isimli genç kadın, öldürülen gencin aracında bulunan Z.Ö. isimli kız arkadaşını arayarak yanlarına gelmek istediğini söyledi.Mustafa Işık saldırıda hayatını kaybetti. Bir süre sonra G.A., Fatih K.’nın kullandığı araçla olay yerine gitti. G.A., Mustafa Işık’ın kullandığı araca binmek istediği esnada Fatih K. ile Mustafa Işık arasında tartışma çıktı. Fatih K.’nın aracında bulunan arkadaşları Melih K. ve Selim S. de kavgaya dahil oldu. Çıkan kavgada Mustafa Işık göğsünden bıçaklanarak hayatını kaybetti. Saldırganlar ise olay yerinden kaçtı. 2 KİŞİ TUTUKLANDI BAŞ ŞÜPHELİ FİRAR Polis kaçan şüphelilerden Melih K. ve Selim S.’yi kısa sürede yakaladı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, Mustafa Işık’a öldürücü darbeyi vurduğu iddia edilen Fatih K.’nın ise henüz izine ulaşılamadı.Polisin her yerde aradığı cinayet şüphelisinin, sahte sosyal medya hesabı üzerinden aileyi tehdit ettiği ve ‘asla teslim olmayacağım’ dediği öne sürüldü. “LÜTFEN BİRAN ÖNCE BULUN!” Söz konusu tehditleri polise bildiren acılı aile firari şüphelinin biran önce bulunmasını istedi. Öldürülen gencin ablası Meryem Köprülü; “Kardeşim hiç tanımadığı kişiler tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olaya karışan iki kişi tutuklandı. Ama asıl katil kaçtı. O katil açtığı sahte sosyal medya hesapları üzerinden ailemize tehditler yazıyor. Asla teslim olmayacağım diyor. Lütfen güvenlik güçleri bir an önce bu katili yakalasın. Kardeşimizin acısı yetmiyormuş gibi bir de ailemiz için tedirginiz” dedi. SÖZCÜ
Zeytinburnu'nda 22 yaşındaki Mustafa Işık isimli genç uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Olaya karıştığı belirlenen 3 kişiden 2'si tutuklanırken, bir şüpheli ise kaçtı. Mustafa Işık'ın ablası Meryem Köprülü firari olan şüphelinin kendilerini tehdit ettiğini belirterek, "Kardeşimin katili elini kolunu sallayarak dolaşıyor. Açtığı sosyal medya hesaplarından ailemizi tehdit ediyor" dedi.

Fatih’te 8 Ocak günü bir arkadaşının doğum gününe katılan Mustafa Işık (22), iki arkadaşının da bulunduğu araçla eve giderken başka bir araçtan inen kişilerce bıçaklanarak öldürülmüştü.İddiaya göre saldırganların aracında bulunan G.A., isimli genç kadın, öldürülen gencin aracında bulunan Z.Ö. isimli kız arkadaşını arayarak yanlarına gelmek istediğini söyledi.Mustafa Işık saldırıda hayatını kaybetti. Bir süre sonra G.A., Fatih K.’nın kullandığı araçla olay yerine gitti. G.A., Mustafa Işık’ın kullandığı araca binmek istediği esnada Fatih K. ile Mustafa Işık arasında tartışma çıktı. Fatih K.’nın aracında bulunan arkadaşları Melih K. ve Selim S. de kavgaya dahil oldu. Çıkan kavgada Mustafa Işık göğsünden bıçaklanarak hayatını kaybetti. Saldırganlar ise olay yerinden kaçtı.

2 KİŞİ TUTUKLANDI BAŞ ŞÜPHELİ FİRAR

Polis kaçan şüphelilerden Melih K. ve Selim S.’yi kısa sürede yakaladı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, Mustafa Işık’a öldürücü darbeyi vurduğu iddia edilen Fatih K.’nın ise henüz izine ulaşılamadı.Polisin her yerde aradığı cinayet şüphelisinin, sahte sosyal medya hesabı üzerinden aileyi tehdit ettiği ve ‘asla teslim olmayacağım’ dediği öne sürüldü.

“LÜTFEN BİRAN ÖNCE BULUN!”

Söz konusu tehditleri polise bildiren acılı aile firari şüphelinin biran önce bulunmasını istedi. Öldürülen gencin ablası Meryem Köprülü; “Kardeşim hiç tanımadığı kişiler tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olaya karışan iki kişi tutuklandı. Ama asıl katil kaçtı. O katil açtığı sahte sosyal medya hesapları üzerinden ailemize tehditler yazıyor. Asla teslim olmayacağım diyor. Lütfen güvenlik güçleri bir an önce bu katili yakalasın. Kardeşimizin acısı yetmiyormuş gibi bir de ailemiz için tedirginiz” dedi.

SÖZCÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.