SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

KAS-DER Zeytinburnu Siyasi Partilere çıkarma yaptı

GÜNDEM 02.11.2022 - 15:01, Güncelleme: 02.11.2022 - 15:01
 

KAS-DER Zeytinburnu Siyasi Partilere çıkarma yaptı

Kasder Zeytinburnu siyasi partilerin ilçe teşkilatlarına ziyaret gerçekleştirmeye devam ediyor. AK PARTİ, MHP,İYİ PARTİ , SAADET PARTİSİ, Y.REFAH PARTİSİ VE SON OLARAK CHP ilçe teşkilatlarına Yönetim kurulu ve üyelerden oluşan bir heyetle ziyarette bulundu.

Geziler kapsamında tüm siyasi partilerde KASDER Zeytinburnu  ve son  1.5 yıldaki faaliyetleri anlatılıp, Kurumsal dernekleşme, eğitim, yardımlaşma, dayanışma ve kültürel tanıtım anlamında Kasder zeytinburnunun gerçekleştirdiği yeniliklerden bahsedildi. Geçen yıl 5 öğrenciyle başlayan  BURS verilen öğrenci  sayısının bu yıl 10 öğrenciye çıktığını,ve devam ettiğini belirten yönetim. Önümüzdeki yıl  öğrenci hedef sayısının 25 olduğunu dile getirdi. Ortak paydamız Zeytinburnu için tüm partilerle bilgi alışverişinde bulunan kasder Zeytinburnu yönetimi, zeytinburnunun geleceğini inşaa edecek yönetimlerde görev alabilecek, Zeytinburnu için taş üstüne taş koyabilecek  liyakat sahibi hemşehrilerinin bu fedakarlıktan kaçınmayacağını belirtti. Siyasi parti gözetmeksizin,  teşkilatlara gönül vermiş hemşehrilerine parti üyeliklerinde ve parti görevlerinde sonuna kadar destek olacaklarını belirten kasder yönetimi, siyasi partiler tarafından memnuniyetle karşılandı. Gündem siyasetine çok fazla girilmeden, Zeytinburnu ve Dernekçiliğin ana gündem konusu olduğu ziyaretlerde KASDER Zeytinburnunu misafir  eden, tüm siyasi partilerin başta ilçe başkanları olmak üzere yönetimlerine ve ilçe teşkilatlarına teşekkür eden dernek başkanı hakan kuzuahmet, Ortak paydamız zeytinburnuna hizmet etmek için kasder zeytinburnunun her zaman göreve hazır olduğunu belirterek sözlerini tamamladı.
Kasder Zeytinburnu siyasi partilerin ilçe teşkilatlarına ziyaret gerçekleştirmeye devam ediyor. AK PARTİ, MHP,İYİ PARTİ , SAADET PARTİSİ, Y.REFAH PARTİSİ VE SON OLARAK CHP ilçe teşkilatlarına Yönetim kurulu ve üyelerden oluşan bir heyetle ziyarette bulundu.

Geziler kapsamında tüm siyasi partilerde KASDER Zeytinburnu  ve son  1.5 yıldaki faaliyetleri anlatılıp, Kurumsal dernekleşme, eğitim, yardımlaşma, dayanışma ve kültürel tanıtım anlamında Kasder zeytinburnunun gerçekleştirdiği yeniliklerden bahsedildi.

Geçen yıl 5 öğrenciyle başlayan  BURS verilen öğrenci  sayısının bu yıl 10 öğrenciye çıktığını,ve devam ettiğini belirten yönetim. Önümüzdeki yıl  öğrenci hedef sayısının 25 olduğunu dile getirdi.

Ortak paydamız Zeytinburnu için tüm partilerle bilgi alışverişinde bulunan kasder Zeytinburnu yönetimi, zeytinburnunun geleceğini inşaa edecek yönetimlerde görev alabilecek, Zeytinburnu için taş üstüne taş koyabilecek  liyakat sahibi hemşehrilerinin bu fedakarlıktan kaçınmayacağını belirtti.

Siyasi parti gözetmeksizin,  teşkilatlara gönül vermiş hemşehrilerine parti üyeliklerinde ve parti görevlerinde sonuna kadar destek olacaklarını belirten kasder yönetimi, siyasi partiler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Gündem siyasetine çok fazla girilmeden, Zeytinburnu ve Dernekçiliğin ana gündem konusu olduğu ziyaretlerde KASDER Zeytinburnunu misafir  eden, tüm siyasi partilerin başta ilçe başkanları olmak üzere yönetimlerine ve ilçe teşkilatlarına teşekkür eden dernek başkanı hakan kuzuahmet,

Ortak paydamız zeytinburnuna hizmet etmek için kasder zeytinburnunun her zaman göreve hazır olduğunu belirterek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.