SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Karadeniz Gıda, Zeytinburnu’nda Organik ürünlerin Adresi

KÜLTÜR 26.02.2016 - 13:47, Güncelleme: 26.02.2016 - 13:47
 

Karadeniz Gıda, Zeytinburnu’nda Organik ürünlerin Adresi

Köyünüzde ve Yaylanızda özlediğiniz organik kahvaltılar Zeytinburnu’nda nerede diye soruyorsanız Veliefendi Mahallesinde Karadeniz Gıda’da…

Günün güzel ve verimli geçmesinin ilk adımı iyi bir kahvaltı ile başlar. Altın öğün olarak isimlendirilmesi de bundan dolayıdır. Geleneksel Türk kahvaltısında; peynir, domates, siyah zeytin, ballı veya reçelli ekmek, sucuk, salam, pastırma ve yumurtanın yanı sıra siyah çay yer alır. En güzel kahvaltı herhalde bir yaylada doğal ürünlerle hazırlanmış bir köy sofrasında olurdu. Yayla havasını şehre taşımak zor olsa da güzel bir kahvaltıyı size getirmek çok zor olmazdı. Bu düşünceyle 20 Yıldır Kahvaltı sektörünün içinde olan İstanbul’da bir çok diyarda kurduğu Kahvaltılık ve Şarküterilerle bu sektörde güven kazanan Şenol Araç 20 Yıllık deneyimini 2012 Yılında Zeytinburnu’na taşıdı. Veliefendi Mahallesinde Çarşamba Pazarı için hizmete giren Karadeniz Gıda ayağınıza özlediğiniz köy kahvaltısındaki organik ürünleri getiriyor. Aynı zamanda Halk Ekmeğinde bayisi olan Karadeniz Gıda’da, Zeytinburnu’nda bulmanız çok zor olan Karadenizlilerin olmazsa olmazı Kuymak Peyniri, Vakfıkebir Yayla Tereyağı, Doğu Anadolu’nun Çiçek Balı, Karadeniz’in Kestane Balı, Afyon’un Manda Kaymağı, Rize'nin dana eti Kavurması, Erzincan’ın Tulum Peyniri ve Keşan’da gelen Günlük Süt, Sadece bunlar mı hayır, Her çeşit, Peynir, Salam, Sucuk, Yoğurt, Helva, Petekli Bal, Köy Yumurtası ve daha yüzlerce çeşidi yörelerimizin seçkin ürünlerini siz değerli müşterilerin beğenisine sunuyor.. İLETİŞİM: Veliefendi Mahallesi 75/2 Sokak No: 86/B Zeytinburnu Tel: 0 530 163 66 81—0 538 261 88 81 ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Köyünüzde ve Yaylanızda özlediğiniz organik kahvaltılar Zeytinburnu’nda nerede diye soruyorsanız Veliefendi Mahallesinde Karadeniz Gıda’da…

Günün güzel ve verimli geçmesinin ilk adımı iyi bir kahvaltı ile başlar. Altın öğün olarak isimlendirilmesi de bundan dolayıdır. Geleneksel Türk kahvaltısında; peynir, domates, siyah zeytin, ballı veya reçelli ekmek, sucuk, salam, pastırma ve yumurtanın yanı sıra siyah çay yer alır.

En güzel kahvaltı herhalde bir yaylada doğal ürünlerle hazırlanmış bir köy sofrasında olurdu. Yayla havasını şehre taşımak zor olsa da güzel bir kahvaltıyı size getirmek çok zor olmazdı. Bu düşünceyle 20 Yıldır Kahvaltı sektörünün içinde olan İstanbul’da bir çok diyarda kurduğu Kahvaltılık ve Şarküterilerle bu sektörde güven kazanan Şenol Araç 20 Yıllık deneyimini 2012 Yılında Zeytinburnu’na taşıdı. Veliefendi Mahallesinde Çarşamba Pazarı için hizmete giren Karadeniz Gıda ayağınıza özlediğiniz köy kahvaltısındaki organik ürünleri getiriyor.

Aynı zamanda Halk Ekmeğinde bayisi olan Karadeniz Gıda’da, Zeytinburnu’nda bulmanız çok zor olan Karadenizlilerin olmazsa olmazı Kuymak Peyniri, Vakfıkebir Yayla Tereyağı, Doğu Anadolu’nun Çiçek Balı, Karadeniz’in Kestane Balı, Afyon’un Manda Kaymağı, Rize'nin dana eti Kavurması, Erzincan’ın Tulum Peyniri ve Keşan’da gelen Günlük Süt, Sadece bunlar mı hayır, Her çeşit, Peynir, Salam, Sucuk, Yoğurt, Helva, Petekli Bal, Köy Yumurtası ve daha yüzlerce çeşidi yörelerimizin seçkin ürünlerini siz değerli müşterilerin beğenisine sunuyor..

İLETİŞİM: Veliefendi Mahallesi 75/2 Sokak No: 86/B Zeytinburnu Tel: 0 530 163 66 81—0 538 261 88 81

kullan

kullan

kullan

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.