SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kaldırımdaki Sevgi Çieçekleri-FOTO

01.07.2012 - 17:53, Güncelleme: 01.07.2012 - 17:53
 

Kaldırımdaki Sevgi Çieçekleri-FOTO

İşyerinin önünde "sevgi bahçesi" adını verdiği kaldırımda çiçek ve ağaç yetiştiren Alo Afiş (Ali GÜNDÜZ) tohumunu elimizle ektiğimiz çiçeklerle sokağı güzelleştirmek bize mutluluk veriyor "dedi.

Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi'nde kaldırımda gül,organik dometes, biber, yeşil soğan gibi bitkiler ve meyve ağaçları ile süslediği kaldırımda Kuğu ve Leylekler geçenlerin dikkatini çekmektedir.Kendi imkanlarıyla,komşu iş yerleri ile birlikte caddede, bir uçtan bir uca onlarca meyve ağacı ve yüzlerce çiçek ,sebze yetiştiren ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ, " Hızla yükselen beton binaların yanında yeşil özlemimizi gideriyor,yoldan geçenlere kaldırımda bahçe keyfi yaşatmak için uğraş veriyoruz,yoldan geçenler gül koklama ve meyve ağacının dalından meyve koparma keyfini yaşıyorlar.Mahalledeki komşuları da bir merak sardı,saksı getiren ,çiçek getiren komşuların arttığını ifade edip,saksıdaki salatalık,biber ,dometes ve marullar da pek lezzetli oluyor,Ortanca'dan Ihlamur'a Erik'ten kiraz'a ve Zeytinburnu'nun simgesi Zeytin ağacımız bile mevcuttur" dedi. 74/3 Sokak 'taki kaldırım, güller ve güzel kokulu çiçeklerle donatılmış bir sürü saksı yaya geçişine engel olmayacak şekilde bir uçtan bir uca dizilip caddeyi güzelleştirmiştir.Sabah işe gidip-gelenlerin gıpta ile baktıkları kaldırımda ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ'ü gün boyu çiçekleri sularken,ağaç dikerken veya yabani otları yolarken görmek mümkündür. Sosyal çalışmalarından dolayı Çevre Beratı da alan Ali GÜNDÜZ'ün 100'ün üzerinde madalya ve plaketi bulunmaktadır. Kırklareli İli Lüleburgaz İlçesi Yenibedir Köyü 'nde 1948 yılında dünyaya gelen Ali GÜNDÜZ evli,3 kız çocuk babası,Berke, Zeynep ve Sare adlı 3 torun sahibi.Amatör spor kulüpleri ,çevre dernekleri ve eğitim çalışmalarında yer alıp ,halen bu yıl Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol Spor Ligi Türkiye Üçüncüsü İstanbul Özürlülerspor Ampute Futbol Takımı (İSÖS) ''te gönüllü çalışmalarına devam etmektedir. Türkiye'nin en önemli simalarıyla çalıştığını ifade eden Alo Afiş Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ için, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye POLAT "Ali GÜNDÜZ mahallemiz için büyük bir şanstır.Sokağı çiçeklerle süslemesinin yanı sıra mahallemiz için her türlü çalışmada en önde gelenlerden biridir,kendisini kutluyoruz "dedi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG
İşyerinin önünde "sevgi bahçesi" adını verdiği kaldırımda çiçek ve ağaç yetiştiren Alo Afiş (Ali GÜNDÜZ) tohumunu elimizle ektiğimiz çiçeklerle sokağı güzelleştirmek bize mutluluk veriyor "dedi.

Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi'nde kaldırımda gül,organik dometes, biber, yeşil soğan gibi bitkiler ve meyve ağaçları ile süslediği kaldırımda Kuğu ve Leylekler geçenlerin dikkatini çekmektedir.Kendi imkanlarıyla,komşu iş yerleri ile birlikte caddede, bir uçtan bir uca onlarca meyve ağacı ve yüzlerce çiçek ,sebze yetiştiren ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ, " Hızla yükselen beton binaların yanında yeşil özlemimizi gideriyor,yoldan geçenlere kaldırımda bahçe keyfi yaşatmak için uğraş veriyoruz,yoldan geçenler gül koklama ve meyve ağacının dalından meyve koparma keyfini yaşıyorlar.Mahalledeki komşuları da bir merak sardı,saksı getiren ,çiçek getiren komşuların arttığını ifade edip,saksıdaki salatalık,biber ,dometes ve marullar da pek lezzetli oluyor,Ortanca'dan Ihlamur'a Erik'ten kiraz'a ve Zeytinburnu'nun simgesi Zeytin ağacımız bile mevcuttur" dedi.

74/3 Sokak 'taki kaldırım, güller ve güzel kokulu çiçeklerle donatılmış bir sürü saksı yaya geçişine engel olmayacak şekilde bir uçtan bir uca dizilip caddeyi güzelleştirmiştir.Sabah işe gidip-gelenlerin gıpta ile baktıkları kaldırımda ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ'ü gün boyu çiçekleri sularken,ağaç dikerken veya yabani otları yolarken görmek mümkündür.

Sosyal çalışmalarından dolayı Çevre Beratı da alan Ali GÜNDÜZ'ün 100'ün üzerinde madalya ve plaketi bulunmaktadır. Kırklareli İli Lüleburgaz İlçesi Yenibedir Köyü 'nde 1948 yılında dünyaya gelen Ali GÜNDÜZ evli,3 kız çocuk babası,Berke, Zeynep ve Sare adlı 3 torun sahibi.Amatör spor kulüpleri ,çevre dernekleri ve eğitim çalışmalarında yer alıp ,halen bu yıl Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol Spor Ligi Türkiye Üçüncüsü İstanbul Özürlülerspor Ampute Futbol Takımı (İSÖS) ''te gönüllü çalışmalarına devam etmektedir.

Türkiye'nin en önemli simalarıyla çalıştığını ifade eden Alo Afiş Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ için, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye POLAT "Ali GÜNDÜZ mahallemiz için büyük bir şanstır.Sokağı çiçeklerle süslemesinin yanı sıra mahallemiz için her türlü çalışmada en önde gelenlerden biridir,kendisini kutluyoruz "dedi.
kullan
kullan
ZEYTİNBURNUHABER.ORG

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.