SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kahve Deposu’nun Zeytinburnu Şubesi hizmete açıldı

KÜLTÜR 08.12.2019 - 17:22, Güncelleme: 08.12.2019 - 17:22
 

Kahve Deposu’nun Zeytinburnu Şubesi hizmete açıldı

Üretmiş olduğu eşsiz lezzetleriyle ve tasarımlarıyla kendinden konuşturmayı başaran Kahve Deposu’nun Zeytinburnu Şubesi, düzenlenen törenle ve dualarla hizmete açıldı. 

Sümer Mahallesi The Veliefendi Konutlarının altında hizmete dualarla hizmete açılan Kahve Deposu Zeytinburnu Şubesi’nin açılış kurdelesini Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Başkan Yardımcıları Hurşit Bekaroğlu, Osman Dinç, Giresunlular Dernek Başkanı Fedai Özer, Kahve Deposunun sahipleri Ümit Kökel ve Tube Kökel, İş insanları Eslen İlter, Mehmet Sefa Açar, Orhan Bayram, Fatih İlter, Ayşe Bayram, Nail Açar, Kahve Deposu Zeytinburnu Şubesinin ortakları Rahmi Altıntaş ve Murat Bayram birlikte kestiler. Kahve Deposu Zeytinburnu Şubesinin ortakları Rahmi Altıntaş ve Murat Bayram açılışta yaptığı açıklamada, Zeytinburnu’nda Kahve Deposunun ilk şubesini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları söylediler: "Zeytinburnu’nda hizmete açtığımız kafemizde dünyanın en kaliteli kahve çeşitlerini Zeytinburnu halkının damak zevkine sunuyoruz. İşyerimizde birbirinden farklı lezzetlerde kahve çeşitlerinin yanı sıra pasta çeşitleri, kahvaltı, sıcak ve soğuk içecekleri vatandaşlarımızın beğenisine sunacağız dediler. Kahve Deposunun sahipleri Ümit Kökel ve Tube Kökel açılışta yaptığı açıklamada, Kahve; öncelikle kokusuyla çeker insanı daha sonra tadıyla ve koyu sohbetiyle. Her kafe, muazzam kokulu kahveler yapamaz, çünkü kaliteli kahve yapmak ayrıcalıktır”. Ancak “Kahve Deposu” kokusuyla ve tadıyla bir bütünlük oluşturmuş kahveleri ve tatlılarıyla beğeni ölçütünün en üstüne çıkmayı başarmıştır. Üretmiş olduğu eşsiz lezzetleriyle ve tasarımlarıyla kendinden konuşturmayı başaran Kahve Deposu Bayilik’i; gerek izlemiş olduğu politikaları gerekse işine vermiş olduğu ciddiyet ve hassasiyetiyle kalitesinden sıkça söz ettirmektedir. Göz alıcı, zarif, ışıltılı ve kullanışlı konsept mobilyaları ve aksesuarlarıyla da Kahve Deposu; her geçen gün yenilenmeye devam etmektedir, hiçbir zaman sıradanlığı ve tembelliği benimsememiş, her an görev aşkıyla çalışmış ve birçok farklı kültüre ait kahveyi müşterileriyle buluşturmuş ekibiyle 7/24 hizmet etmektedir. Artık Kahve Deposu tüm bu ayrıcalıklarıyla artık Zeytinburnu Halkının hizmetinde hayırlı olsun. Firmamızı Zeytinburnu halkıyla buluşturan Rahmi Altıntaş ve Murat Bayram Kardeşlerimize teşekkür ediyoruz dedi.  KAHVE DEPOSUNDA MENÜ: Türk Kahveleri, Kahvaltı, Salatalar, Pizza & Burger & Makarna, Sıcak Kahveler, Soğuk Kahveler, Bitki Çayları, Soğuk İçecekler, Tatlı & Pasta KAHVE DEPOSU İLETİŞİM: Sümer Mahallesi Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi The İstanbul Veliefendi Konutları  Ön Giriş Yanı No: 57/ 29 Zeytinburnu / İstanbul TEL: 0 533 264 42 45  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Üretmiş olduğu eşsiz lezzetleriyle ve tasarımlarıyla kendinden konuşturmayı başaran Kahve Deposu’nun Zeytinburnu Şubesi, düzenlenen törenle ve dualarla hizmete açıldı. 

Sümer Mahallesi The Veliefendi Konutlarının altında hizmete dualarla hizmete açılan Kahve Deposu Zeytinburnu Şubesi’nin açılış kurdelesini Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Başkan Yardımcıları Hurşit Bekaroğlu, Osman Dinç, Giresunlular Dernek Başkanı Fedai Özer, Kahve Deposunun sahipleri Ümit Kökel ve Tube Kökel, İş insanları Eslen İlter, Mehmet Sefa Açar, Orhan Bayram, Fatih İlter, Ayşe Bayram, Nail Açar, Kahve Deposu Zeytinburnu Şubesinin ortakları Rahmi Altıntaş ve Murat Bayram birlikte kestiler.

Kahve Deposu Zeytinburnu Şubesinin ortakları Rahmi Altıntaş ve Murat Bayram açılışta yaptığı açıklamada, Zeytinburnu’nda Kahve Deposunun ilk şubesini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları söylediler: "Zeytinburnu’nda hizmete açtığımız kafemizde dünyanın en kaliteli kahve çeşitlerini Zeytinburnu halkının damak zevkine sunuyoruz. İşyerimizde birbirinden farklı lezzetlerde kahve çeşitlerinin yanı sıra pasta çeşitleri, kahvaltı, sıcak ve soğuk içecekleri vatandaşlarımızın beğenisine sunacağız dediler.

Kahve Deposunun sahipleri Ümit Kökel ve Tube Kökel açılışta yaptığı açıklamada, Kahve; öncelikle kokusuyla çeker insanı daha sonra tadıyla ve koyu sohbetiyle. Her kafe, muazzam kokulu kahveler yapamaz, çünkü kaliteli kahve yapmak ayrıcalıktır”. Ancak “Kahve Deposu” kokusuyla ve tadıyla bir bütünlük oluşturmuş kahveleri ve tatlılarıyla beğeni ölçütünün en üstüne çıkmayı başarmıştır. Üretmiş olduğu eşsiz lezzetleriyle ve tasarımlarıyla kendinden konuşturmayı başaran Kahve Deposu Bayilik’i; gerek izlemiş olduğu politikaları gerekse işine vermiş olduğu ciddiyet ve hassasiyetiyle kalitesinden sıkça söz ettirmektedir. Göz alıcı, zarif, ışıltılı ve kullanışlı konsept mobilyaları ve aksesuarlarıyla da Kahve Deposu; her geçen gün yenilenmeye devam etmektedir, hiçbir zaman sıradanlığı ve tembelliği benimsememiş, her an görev aşkıyla çalışmış ve birçok farklı kültüre ait kahveyi müşterileriyle buluşturmuş ekibiyle 7/24 hizmet etmektedir. Artık Kahve Deposu tüm bu ayrıcalıklarıyla artık Zeytinburnu Halkının hizmetinde hayırlı olsun. Firmamızı Zeytinburnu halkıyla buluşturan Rahmi Altıntaş ve Murat Bayram Kardeşlerimize teşekkür ediyoruz dedi. 

KAHVE DEPOSUNDA MENÜ: Türk Kahveleri, Kahvaltı, Salatalar, Pizza & Burger & Makarna, Sıcak Kahveler, Soğuk Kahveler, Bitki Çayları, Soğuk İçecekler, Tatlı & Pasta

KAHVE DEPOSU İLETİŞİM: Sümer Mahallesi Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi The İstanbul Veliefendi Konutları  Ön Giriş Yanı No: 57/ 29 Zeytinburnu / İstanbul TEL: 0 533 264 42 45 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.