SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kadrajlar Zeytinburnu’na Çevrildi

KÜLTÜR 01.05.2015 - 16:17, Güncelleme: 01.05.2015 - 16:17
 

Kadrajlar Zeytinburnu’na Çevrildi

Zeytinburnu’nu anlatan en iyi kareyi yakalamak için bu yıl 5’incisi düzenlenen fotoğraf yarışmasına, katılımlar başladı.

Birinci gelenin 6 bin Türk lirasıyla ödüllendirileceği yarışmanın son başvuru tarihi, 04 Aralık Cuma günü sona erecek. Zeytinburnu Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğiyle organize edilen geleneksel fotoğraf yarışmasının amacı, Zeytinburnu’nun herhangi bir bölgesinde çekilmiş, renkli veya siyah-beyaz bir fotoğrafla en iyi görüntü ve kompozisyonu yakalayabilmek. Bu amaçla fotoğraf makinesine sarılan amatör ve profesyonel fotoğrafçılar, dereceye girmek için deklanşörlere basmaya başladı. Ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler’in seçici kurul üyeleri arasında yer alacağı jüride; Haluk Çobanoğlu, İsmail Küçük, Murat Gür ve Mustafa Yılmaz gibi fotoğraf sanatçıları da yer alacak.Yaklaşık 8 ay sürecek olan kıyasıya mücadelenin  sonunda; birinciye 6 bin, ikinciye 4 bin, üçüncüye ise 3 bin TL para ödülü verilecek. Ayrıca yarışmada dereceye girenler, para ödülünün yanı sıra fotoğraflarını sergileme ve Zeytinburnu’nu anlatan birçok tanıtım filminde ve kitaplarında yer alma fırsatını da yakalayacak. Sadece online üzerinden gerçekleştirilecek olan fotoğraf yarışmasına başvuru yapmak için vatandaşların “www.tfsfonayliyarismalar.org” sitesini ziyaret etmeleri yeterli olacaktır. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MURAT ERGÜN
Zeytinburnu’nu anlatan en iyi kareyi yakalamak için bu yıl 5’incisi düzenlenen fotoğraf yarışmasına, katılımlar başladı.

Birinci gelenin 6 bin Türk lirasıyla ödüllendirileceği yarışmanın son başvuru tarihi, 04 Aralık Cuma günü sona erecek. Zeytinburnu Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğiyle organize edilen geleneksel fotoğraf yarışmasının amacı, Zeytinburnu’nun herhangi bir bölgesinde çekilmiş, renkli veya siyah-beyaz bir fotoğrafla en iyi görüntü ve kompozisyonu yakalayabilmek. Bu amaçla fotoğraf makinesine sarılan amatör ve profesyonel fotoğrafçılar, dereceye girmek için deklanşörlere basmaya başladı.

Ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler’in seçici kurul üyeleri arasında yer alacağı jüride; Haluk Çobanoğlu, İsmail Küçük, Murat Gür ve Mustafa Yılmaz gibi fotoğraf sanatçıları da yer alacak.Yaklaşık 8 ay sürecek olan kıyasıya mücadelenin  sonunda; birinciye 6 bin, ikinciye 4 bin, üçüncüye ise 3 bin TL para ödülü verilecek. Ayrıca yarışmada dereceye girenler, para ödülünün yanı sıra fotoğraflarını sergileme ve Zeytinburnu’nu anlatan birçok tanıtım filminde ve kitaplarında yer alma fırsatını da yakalayacak.

Sadece online üzerinden gerçekleştirilecek olan fotoğraf yarışmasına başvuru yapmak için vatandaşların “www.tfsfonayliyarismalar.org” sitesini ziyaret etmeleri yeterli olacaktır.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MURAT ERGÜN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.