SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İYİ Parti'den Zeytinburnu’nda ‘’Anlat İstanbul’’ çalışması

SİYASET 26.03.2022 - 09:31, Güncelleme: 26.03.2022 - 09:39
 

İYİ Parti'den Zeytinburnu’nda ‘’Anlat İstanbul’’ çalışması

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı ’Anlat İstanbul’ isimli saha çalışması Zeytinburnu’nda yapıldı. Teşkilat Başkan Yardımcısı, GİK Üyeleri ve Milletvekillerinin içerisinde bulunduğu geniş bir ekip İlçemizde vatandaşları dinledi.

İYİ Parti’den İstanbul atağı. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı ‘Anlat İstanbul’ isimli saha çalışması kapsamında, Genel başkan yardımcıları ve milletvekillerinin de içerisinde bulunduğu 11 ekip, Zeytinburnu’nda vatandaşlarla dertleşti. Çalışmaya İlçe Başkanı Hasan Hoşben ve İYİ Parti Milletvekilleri Lütfi Türkkan, Behit Çelik, Aslan Kavukcuoğlu, İmam Hüseyin Filiz, Teşkilat Başkan Yrd. Mehmet Aslan, Genel İdare Kurulu üyeleri Süleyman Sırrı Özdolap, Günay Kodas, Hüseyin Öztürk, Ayhan Bölükbaşı katıldı. Zeytinburnu’nda vatandaşların dertlerini dinleyin İYİ partililer çözüm önerilerileri konusunda da vatandaşlardan bilgi aldı. Bir esnaf, kendisini ziyaret eden İYİ Parti heyetine, “Benim yüreğimde Mustafa Kemal Atatürk var. Benim umudum var” dedi. Çalışma sonrası kısa bir açıklama yapan İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Hoşben, "Biz, Zeytinburnu’nda İYİ Parti olarak, uzun yıllardır süre gelen yerel yönetim anlayışının beraberinde getirdiği vatandaşı öncelemeyen, istişare kültürünün olmadığı, adeta şantiye mantığıyla yönetilen, ‘nasıl olsa kazanıyoruz’ özgüvenine karşı yapıcı ve seviyeli muhalefetin ilçemize katkı sağlayacağından emin bir şekilde sorunlarımız için cümle kurmaya devam edeceğiz." Dedi. Saha ekipleri, çalışmanın ardından Yeni ilçe Binasının açılış törenine geçildi.   
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı ’Anlat İstanbul’ isimli saha çalışması Zeytinburnu’nda yapıldı. Teşkilat Başkan Yardımcısı, GİK Üyeleri ve Milletvekillerinin içerisinde bulunduğu geniş bir ekip İlçemizde vatandaşları dinledi.

İYİ Parti’den İstanbul atağı. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı ‘Anlat İstanbul’ isimli saha çalışması kapsamında, Genel başkan yardımcıları ve milletvekillerinin de içerisinde bulunduğu 11 ekip, Zeytinburnu’nda vatandaşlarla dertleşti. Çalışmaya İlçe Başkanı Hasan Hoşben ve İYİ Parti Milletvekilleri Lütfi Türkkan, Behit Çelik, Aslan Kavukcuoğlu, İmam Hüseyin Filiz, Teşkilat Başkan Yrd. Mehmet Aslan, Genel İdare Kurulu üyeleri Süleyman Sırrı Özdolap, Günay Kodas, Hüseyin Öztürk, Ayhan Bölükbaşı katıldı. Zeytinburnu’nda vatandaşların dertlerini dinleyin İYİ partililer çözüm önerilerileri konusunda da vatandaşlardan bilgi aldı. Bir esnaf, kendisini ziyaret eden İYİ Parti heyetine, “Benim yüreğimde Mustafa Kemal Atatürk var. Benim umudum var” dedi.

Çalışma sonrası kısa bir açıklama yapan İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Hoşben, "Biz, Zeytinburnu’nda İYİ Parti olarak, uzun yıllardır süre gelen yerel yönetim anlayışının beraberinde getirdiği vatandaşı öncelemeyen, istişare kültürünün olmadığı, adeta şantiye mantığıyla yönetilen, ‘nasıl olsa kazanıyoruz’ özgüvenine karşı yapıcı ve seviyeli muhalefetin ilçemize katkı sağlayacağından emin bir şekilde sorunlarımız için cümle kurmaya devam edeceğiz." Dedi. Saha ekipleri, çalışmanın ardından Yeni ilçe Binasının açılış törenine geçildi. 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.