SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İYİ Parti’den Zeytinburnu Emniyetine ziyaret

KÜLTÜR 11.04.2018 - 08:54, Güncelleme: 11.04.2018 - 08:54
 

İYİ Parti’den Zeytinburnu Emniyetine ziyaret

İYİ Parti İlçe Yönetim Ahmet Çelik Başkanlığında, Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Zeytinburnu Emniyet Müdürü Cenk Özmen’i makamında ziyaret etti.

İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, kuruluş yıldönümünü kutladı. İlçe Başkanı Ahmet Çelik ve beraberindeki ilçe yöneticilerine Emniyet Müdürü Cenk Özmen ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Emniyet Müdürü Özmen, Bizim görevimiz devletimizin iç ve dış düşmanlarına karşı, oluşabilecek her türlü tehdidi bertaraf etmek, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmaktır. Bu anlamda Bize düşen ne varsa tereddüt etmeden yerine getiririz” dedi İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet Çelik ziyaret sonrası gazetemize yaptığı açıklamada,  “Toplumumuza huzur veren, bizlere güven veren, bu uğurda canlarını veren polislerimizin teşkilatlarının kuruluşunun 173. yıldönümünü ve polis haftasını ilçe teşkilatımızdaki arkadaşlarımızla kutladık. Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz ‘Polis Haftası'nı kutluyorum. Tüm emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlıyor, vatanı ve milleti uğruna canlarını veren tüm Emniyet mensuplarına Allah'tan rahmet geride kalan yakınlarına başsağlığı diliyorum “dedi. İlçe Başkanı Ahmet Çelik; “Daha önceden ifade ettiğimiz gibi kuruluş felsefemiz, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal’in, 1923 yılında ilan ettiği cumhuriyetin felsefesidir. Biz, O’nun aydınlık yolundan yürümeyi kendisine görev saymış bir düşüncenin temsilcileriyiz. Bu düşünceden asla taviz vermeyecek, geri adım atmayacağız. Elbette partimizin bazı Kırmızı Çizgileri vardır. Bunlar; vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin birlik ve beraberliği, ay yıldızlı bayrağımız, İstiklâl Marşımız ve Ulu Önder’in bize emanet ettiği cumhuriyetimizin temel değerleridir. Biz, hiçbir partinin uzantısı veya devamı değiliz. Biz, 80 milyonu kucaklayan, hiçbir ayırım yapmaksızın bir ve beraber olarak kabul eden bir anlayıştayız. Geçmişte hangi siyasi fikirde olursa olsun, az önce saydığım değerlere sahip çıkıyorsa, ortak noktamız bunlardır. Dolayısıyla kimseyi; Türk, Kürt, Çerkez, Alevi ya da Sünni diye ayırt etmeyen, kadın veya erkek diye cinsiyet ayırımını kabullenmeyen bir anlayıştayız. Ülkemizin toprak bütünlüğüne, milletimizin birlik ve beraberliğine kim kastediyorsa onun karşısındayız. Olayları; çağdaş, bilimsel ve akıl yoluyla değerlendiren, halkından hiçbir şeyi gizlemeyen, paylaşımcı ve şeffaf bir anlayışla hareket eden bir siyasi hareketiz. Bu değerlerimizi sonuna kadar da koruyacağız” diyerek, kısa bir süre önce başlattıkları çalışmaları kapsamında önümüzdeki dönemde neler yapacaklarını aktardı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
İYİ Parti İlçe Yönetim Ahmet Çelik Başkanlığında, Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Zeytinburnu Emniyet Müdürü Cenk Özmen’i makamında ziyaret etti.

İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, kuruluş yıldönümünü kutladı. İlçe Başkanı Ahmet Çelik ve beraberindeki ilçe yöneticilerine Emniyet Müdürü Cenk Özmen ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Emniyet Müdürü Özmen, Bizim görevimiz devletimizin iç ve dış düşmanlarına karşı, oluşabilecek her türlü tehdidi bertaraf etmek, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmaktır. Bu anlamda Bize düşen ne varsa tereddüt etmeden yerine getiririz” dedi

İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet Çelik ziyaret sonrası gazetemize yaptığı açıklamada,  “Toplumumuza huzur veren, bizlere güven veren, bu uğurda canlarını veren polislerimizin teşkilatlarının kuruluşunun 173. yıldönümünü ve polis haftasını ilçe teşkilatımızdaki arkadaşlarımızla kutladık. Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz ‘Polis Haftası'nı kutluyorum. Tüm emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlıyor, vatanı ve milleti uğruna canlarını veren tüm Emniyet mensuplarına Allah'tan rahmet geride kalan yakınlarına başsağlığı diliyorum “dedi.

İlçe Başkanı Ahmet Çelik; “Daha önceden ifade ettiğimiz gibi kuruluş felsefemiz, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal’in, 1923 yılında ilan ettiği cumhuriyetin felsefesidir. Biz, O’nun aydınlık yolundan yürümeyi kendisine görev saymış bir düşüncenin temsilcileriyiz. Bu düşünceden asla taviz vermeyecek, geri adım atmayacağız. Elbette partimizin bazı Kırmızı Çizgileri vardır. Bunlar; vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin birlik ve beraberliği, ay yıldızlı bayrağımız, İstiklâl Marşımız ve Ulu Önder’in bize emanet ettiği cumhuriyetimizin temel değerleridir. Biz, hiçbir partinin uzantısı veya devamı değiliz. Biz, 80 milyonu kucaklayan, hiçbir ayırım yapmaksızın bir ve beraber olarak kabul eden bir anlayıştayız. Geçmişte hangi siyasi fikirde olursa olsun, az önce saydığım değerlere sahip çıkıyorsa, ortak noktamız bunlardır. Dolayısıyla kimseyi; Türk, Kürt, Çerkez, Alevi ya da Sünni diye ayırt etmeyen, kadın veya erkek diye cinsiyet ayırımını kabullenmeyen bir anlayıştayız. Ülkemizin toprak bütünlüğüne, milletimizin birlik ve beraberliğine kim kastediyorsa onun karşısındayız. Olayları; çağdaş, bilimsel ve akıl yoluyla değerlendiren, halkından hiçbir şeyi gizlemeyen, paylaşımcı ve şeffaf bir anlayışla hareket eden bir siyasi hareketiz. Bu değerlerimizi sonuna kadar da koruyacağız” diyerek, kısa bir süre önce başlattıkları çalışmaları kapsamında önümüzdeki dönemde neler yapacaklarını aktardı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.