SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı yeni binasına taşındı

SİYASET 26.03.2022 - 08:40, Güncelleme: 26.03.2022 - 09:35
 

İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı yeni binasına taşındı

İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı düzenlenen törenle yeni hizmet binasına taşındı. Açılış töreninde konuşan İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Hoşben, İYİ Parti’yi birinci parti yapacaklarının altını çizdi.

Yeni binanın açılış törenine İYİ Parti Milletvekilleri Lütfi Türkkan, Behit Çelik, Aslan Kavukcuoğlu, İmam Hüseyin Filiz, Teşkilat Başkan Yrd. Mehmet Aslan, Genel İdare Kurulu üyeleri Süleyman Sırrı Özdolap, Günay Kodas, Hüseyin Öztürk, Ayhan Bölükbaşı Saadet Partisi İlçe Başkanı Levent Çotuk, Mahalle Muhtarları, Meclis üyeleri, İYİ Parti Zeytinburnu Teşkilatı ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreninde konuşan İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Hoşben, Partilerinin vatandaşın umudu olduğunu söyledi. Hoşben, İYİ Parti'nin olağanüstü şartlarda kurulduğunu belirterek, "İYİ Parti engellemelerle karşılaşmıştır ve nihayetinde bugün çok önemli noktada, Türkiye’nin kaderini belirleyen bir parti konumundadır. İşte bu parti, başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere sizlerin eseridir. İnşallah hep birlikte İYİ Parti’yi birinci parti yapacağız dedi.  İYİ Parti Zeytinburnu yeni İlçe Binasının açılışında konuşan Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan, Bu ülkeyi seven insanların kendi kararlılıklarını ortaya koyarak, kısacası elini taşın altına koyarak, sorumluluk üstlenerek, 'Yeter artık' diyerek, bu ülkenin geleceğine el koyma iradesini ortaya koyacak bir kararlılığa ve duruşa ihtiyaç vardı. Unutmayın bu duruşu sergileyen insanların oluşturduğu partinin adıdır İYİ Parti. Çok zorlu şartlar altında çalışarak bugüne geldik. Bundan sonra da çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Tüm teşkilatlarımızdan üye sayılarını artırmalarını ve İYİ Parti bayrağını en üst noktaya taşımalarını öğütlüyoruz. Yeni isimleri üye yapın, İYİ Parti’nin çalışmalarını her yerde anlatın. İYİ Parti, Türkiye’de yeniden barış ve kardeşlik iklimini inşa edecek tek partidir. Bize parti kuramazsınız dediler kurduk, seçime giremezsiniz dediler girdik, Grup kuramazsınız dediler kurduk, Şimdi de iktidar olacağız dedi.  Konuşmaların ardından açılış kurdelesini milletvekilleri, ilçe başkanı ve vatandaşlar birlikte kesti. İYİ Partililer açılış ardından yeni ilçe binası gezdiler.     
İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı düzenlenen törenle yeni hizmet binasına taşındı. Açılış töreninde konuşan İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Hoşben, İYİ Parti’yi birinci parti yapacaklarının altını çizdi.

Yeni binanın açılış törenine İYİ Parti Milletvekilleri Lütfi Türkkan, Behit Çelik, Aslan Kavukcuoğlu, İmam Hüseyin Filiz, Teşkilat Başkan Yrd. Mehmet Aslan, Genel İdare Kurulu üyeleri Süleyman Sırrı Özdolap, Günay Kodas, Hüseyin Öztürk, Ayhan Bölükbaşı Saadet Partisi İlçe Başkanı Levent Çotuk, Mahalle Muhtarları, Meclis üyeleri, İYİ Parti Zeytinburnu Teşkilatı ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreninde konuşan İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Hoşben, Partilerinin vatandaşın umudu olduğunu söyledi. Hoşben, İYİ Parti'nin olağanüstü şartlarda kurulduğunu belirterek, "İYİ Parti engellemelerle karşılaşmıştır ve nihayetinde bugün çok önemli noktada, Türkiye’nin kaderini belirleyen bir parti konumundadır. İşte bu parti, başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere sizlerin eseridir. İnşallah hep birlikte İYİ Parti’yi birinci parti yapacağız dedi. 

İYİ Parti Zeytinburnu yeni İlçe Binasının açılışında konuşan Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan, Bu ülkeyi seven insanların kendi kararlılıklarını ortaya koyarak, kısacası elini taşın altına koyarak, sorumluluk üstlenerek, 'Yeter artık' diyerek, bu ülkenin geleceğine el koyma iradesini ortaya koyacak bir kararlılığa ve duruşa ihtiyaç vardı. Unutmayın bu duruşu sergileyen insanların oluşturduğu partinin adıdır İYİ Parti. Çok zorlu şartlar altında çalışarak bugüne geldik. Bundan sonra da çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Tüm teşkilatlarımızdan üye sayılarını artırmalarını ve İYİ Parti bayrağını en üst noktaya taşımalarını öğütlüyoruz. Yeni isimleri üye yapın, İYİ Parti’nin çalışmalarını her yerde anlatın. İYİ Parti, Türkiye’de yeniden barış ve kardeşlik iklimini inşa edecek tek partidir. Bize parti kuramazsınız dediler kurduk, seçime giremezsiniz dediler girdik, Grup kuramazsınız dediler kurduk, Şimdi de iktidar olacağız dedi. 

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini milletvekilleri, ilçe başkanı ve vatandaşlar birlikte kesti. İYİ Partililer açılış ardından yeni ilçe binası gezdiler. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.