SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İYİ Parti Belediye Başkanı Ömer Arsıoy’u ziyaret etti

GÜNDEM 21.10.2020 - 10:30, Güncelleme: 21.10.2020 - 10:30
 

İYİ Parti Belediye Başkanı Ömer Arsıoy’u ziyaret etti

İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Hoşben ve beraberinde ilçe Yöneticileri Belediye Başkanı Ömer Arısoy’u makamında ziyaret ettiler.

Başkan Hasan Hoşben, Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile bir süre sohbet ederek fikir alışverişinde bulunduklarını ilçe ile ilgili kendilerine gelen sorun ve temennileri kendilerine iletkilerini söyledi.  Zeytinburnu Belediyesi’nin Koronavirüs (Covid-19) ile mücadeledeki çalışmalarını takip ettiklerini belirten Hoşben bu konuda kendilerine düşen bir görev olursa  üzerlerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Arısoy, İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Hoşben ve ilçe yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Hoşben ve beraberinde ilçe Yöneticileri Belediye Başkanı Ömer Arısoy’u makamında ziyaret ettiler.

Başkan Hasan Hoşben, Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile bir süre sohbet ederek fikir alışverişinde bulunduklarını ilçe ile ilgili kendilerine gelen sorun ve temennileri kendilerine iletkilerini söyledi.  Zeytinburnu Belediyesi’nin Koronavirüs (Covid-19) ile mücadeledeki çalışmalarını takip ettiklerini belirten Hoşben bu konuda kendilerine düşen bir görev olursa  üzerlerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Arısoy, İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Hoşben ve ilçe yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.