SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İTO Başkanı Şekib Avdagiç SEYCAN YAPI Marketi ziyaret etti

SİYASET 01.07.2020 - 17:10, Güncelleme: 01.07.2020 - 17:10
 

İTO Başkanı Şekib Avdagiç SEYCAN YAPI Marketi ziyaret etti

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İTO Meclis Üyesi Eyüp Topal'ı işyerinde, Zeytinburnu'nda Seycan Yapı Market'te ziyaret etti. 

İTO Meclis Üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek Pandemi Süreci sonrası sektörde yaşansn gelişmeleri değerlendiren İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Seycan Yspı Market Yönetim Kurulu Başkanı İTO Meclis Üyesi deneyimli işadamı Eyüp Topal ile fikir alış verişinde bulundu.  İTO Başkanı Avdagiç, pandeminin küreselleşme oyununu yeniden kurduğunu aktararak, "Yeni tip koronavirüs (COVID-19), AB'nin ürün arz zincirini kısaltmak için üretimi son kullanıcıya daha yakın olduğu yere taşıyacağı 'nearshoring' adı verilen süreci gündeme getiriyor. Bir kez daha vurgulamak isteriz ki, global üretim sisteminin kırılganlığına karşı Türkiye'nin iş gücü ve birikimi önemli bir açılım sunmaktadır. Avrupa, arz zinciri bağımlılığından Türkiye ile uzaklaşabilir. Bunun için yapmamız gereken karşılıklı olarak daha çok gayret göstermektir" değerlendirmesinde bulundu. Ziyaretinden dolayı İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç ve Oda yönetcilerine teşekkür eden Seycan Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Topal, Başkanımız İstanbul ticaret odası meclis üyelerini pandemi sonrası işyerlerinde ziyaret ediyor. Bizide bu kapsamda ziyaret etti. Oldukça verimli bir görüşme oldu.  Pandemi sonrası sektörde yaşanan gelişmeleri ve sorunları dinleyip çözümle ilgili odamızın etki ettiği kurum ve kuruluşları harekete geçirip çözüm önerileri üretmek için oldukça verimli güzel bir görüşme yaptık. Başkanımıza bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah elbirliğiyle bu zor sürecinde üstesinden geleceğiz dedi ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İTO Meclis Üyesi Eyüp Topal'ı işyerinde, Zeytinburnu'nda Seycan Yapı Market'te ziyaret etti. 

İTO Meclis Üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek Pandemi Süreci sonrası sektörde yaşansn gelişmeleri değerlendiren İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Seycan Yspı Market Yönetim Kurulu Başkanı İTO Meclis Üyesi deneyimli işadamı Eyüp Topal ile fikir alış verişinde bulundu. 

İTO Başkanı Avdagiç, pandeminin küreselleşme oyununu yeniden kurduğunu aktararak, "Yeni tip koronavirüs (COVID-19), AB'nin ürün arz zincirini kısaltmak için üretimi son kullanıcıya daha yakın olduğu yere taşıyacağı 'nearshoring' adı verilen süreci gündeme getiriyor. Bir kez daha vurgulamak isteriz ki, global üretim sisteminin kırılganlığına karşı Türkiye'nin iş gücü ve birikimi önemli bir açılım sunmaktadır. Avrupa, arz zinciri bağımlılığından Türkiye ile uzaklaşabilir. Bunun için yapmamız gereken karşılıklı olarak daha çok gayret göstermektir" değerlendirmesinde bulundu.

Ziyaretinden dolayı İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç ve Oda yönetcilerine teşekkür eden Seycan Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Topal, Başkanımız İstanbul ticaret odası meclis üyelerini pandemi sonrası işyerlerinde ziyaret ediyor. Bizide bu kapsamda ziyaret etti. Oldukça verimli bir görüşme oldu. 
Pandemi sonrası sektörde yaşanan gelişmeleri ve sorunları dinleyip çözümle ilgili odamızın etki ettiği kurum ve kuruluşları harekete geçirip çözüm önerileri üretmek için oldukça verimli güzel bir görüşme yaptık. Başkanımıza bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah elbirliğiyle bu zor sürecinde üstesinden geleceğiz dedi

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.