SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İstanbul Konya Süper Amatörden çekildi

22.08.2017 - 13:20, Güncelleme: 22.08.2017 - 13:20
 

İstanbul Konya Süper Amatörden çekildi

Yeni sezon fikstür çekimi öncesi bir takım lige katılmayacağını resmi olarak bildirdi.

İstanbul Süper Amatör Küme'de 2017-2018 sezonu fikstür çekimi öncesi ilk fire yaşandı. 2013 yılında kurulan İstanbul Konyaspor, yeni sezona katılmayacağını beyan etti. Kurulduğu tarihten itibaren üst üst şampiyonluklarla geçen sezon Süper Amatör Küme'ye yükselen ve sezonu yedinci sırada tamamlayan Yeşil Beyazlılar, ligdeki ikinci sezonunda çekilme kararı aldı. TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, bu sezon 99 takım bulunduğu Süper Amatör'den bir takımın çekildiğini belirterek, "Şu anda İstanbul Konyaspor resmi yazı ile Temsilcliğimize başvurarak lige katılmayacağını beyan etti. 98 takımla gruplarımızı oluşturacağız" dedi. Yerel futbol- Gökhan Taner
Yeni sezon fikstür çekimi öncesi bir takım lige katılmayacağını resmi olarak bildirdi.

İstanbul Süper Amatör Küme'de 2017-2018 sezonu fikstür çekimi öncesi ilk fire yaşandı. 2013 yılında kurulan İstanbul Konyaspor, yeni sezona katılmayacağını beyan etti.

Kurulduğu tarihten itibaren üst üst şampiyonluklarla geçen sezon Süper Amatör Küme'ye yükselen ve sezonu yedinci sırada tamamlayan Yeşil Beyazlılar, ligdeki ikinci sezonunda çekilme kararı aldı.

TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, bu sezon 99 takım bulunduğu Süper Amatör'den bir takımın çekildiğini belirterek, "Şu anda İstanbul Konyaspor resmi yazı ile Temsilcliğimize başvurarak lige katılmayacağını beyan etti. 98 takımla gruplarımızı oluşturacağız" dedi.

Yerel futbol- Gökhan Taner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.