SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İstanbul Konya Spor’da 2.Hüseyin Dediş dönemi

22.05.2017 - 09:42, Güncelleme: 22.05.2017 - 09:42
 

İstanbul Konya Spor’da 2.Hüseyin Dediş dönemi

11 Şubat 2014 tarihinde kurulan İstanbul Konya Spor İkinci olağan genel kurulunu yaptı. Konyalıların ve Zeytinburnuluların İstanbul'daki buluşma adresi olan İstanbul Konya Spor Beş ayrı branşta spor severlere hizmet veriyor.

Aslen Konyalı olan başarılı işadamımız ve Selvispor Kulüp Başkanı Yahya Dediş'in kurucu başkanı olduğu İstanbul Konya Spor 2.Olağan Genel Kurulunu yaptı. Veliefendi Mahallesinde görkemli bir Kulüp Lokalinde ikinci kongresini yapan İstanbul Konya Spor ilk gözümüze çarpan tek kelimeyle kurumsallıktı. Selvispor'u çanta kulüp olarak alan ve Zeytinburnu'nun en kurumsal kulübü haline getiren Yahya Dediş’in ardından Hüseyin Dediş’te aynı kurumsallığı İstanbul Konya Sporda da bire bir uygulamış. Başkan Hüseyin Dediş, Yeşil Beyaz, Lacivert Mavisi renklerinden oluşan İstanbul Konya Sporun kuruluş amacını şöyle anlattı. İstanbul Konya Spor, İstanbul' da yaşayan Konyalıları bir araya getirip tüm sportif faaliyetlere katılmalarım sağlamak ve Türk Gençliğini sağlıklı ahlaklı bireyler olarak yetiştirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ülkemize yararlı sporcu gençler yetiştirmek amacıyla Yahya Dediş’in önderliğinde kurulmuştur. Derneğin 2.Olağan Genel Kurulunda Divan Başkanlığını Gazeteci Mehmet Alpay yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Kongrede Kurucu Başkan ilçemizin ve Konya’nın gururu başarılı işadamı Yahya Dediş ve Konya Bozkırlılar Dernek Başkanı Av. Mustafa Göksu birer selamlama konuşması yaptı. Genel kurul faaliyet, denetleme, bütçe ve tahmini bütçe raporları İstanbul Konya spor genel sekreter Hikmet Şener tarafından okundu. Raporlar hakkında görüş alan olmadı ve raporlar ayrı ayrı oylanarak oy birliği ile ibra edildi. Seçimlere tek liste ile girildi. Seçimlerin sonunda yönetim yeni kurulu oluşturularak Hüseyin Dediş yeniden başkanlığa getirildi. İstanbul Konya Spor’un yeni yönetimi: Başkan: Hüseyin Dediş, Yönetim Kurulu Üyeleri: Kadir Ünver, Hüseyin Çetiner, Vahdet Altundal, Savaş Kiremit, Levent Ecevit, Ramazan Dur, Yaşar Çalık, Mehmet Kayar, Halis Özgenç ve Serdar İşler, Muhammet Zeytinci, Özer Öztaşçarşı, Ahmet Ilgaz, Abdullah Aydoğdu, Bahadır Şahin, Muhammed Ali Kara, Mustafa Yavuz, Nurettin Taşdelen, Mustafa Perdeli, Halil İbrahim Alantaş, ve Şükrü Karagül, Apdullah Yüksel, Mustafa Göksu, Kerim Yapar, Mehmet Ceylan, Orhan Öztemir, Mehmet Avcu ZEYTİNBURNU HABER GAETESİ-ÖZEL
11 Şubat 2014 tarihinde kurulan İstanbul Konya Spor İkinci olağan genel kurulunu yaptı. Konyalıların ve Zeytinburnuluların İstanbul'daki buluşma adresi olan İstanbul Konya Spor Beş ayrı branşta spor severlere hizmet veriyor.

Aslen Konyalı olan başarılı işadamımız ve Selvispor Kulüp Başkanı Yahya Dediş'in kurucu başkanı olduğu İstanbul Konya Spor 2.Olağan Genel Kurulunu yaptı. Veliefendi Mahallesinde görkemli bir Kulüp Lokalinde ikinci kongresini yapan İstanbul Konya Spor ilk gözümüze çarpan tek kelimeyle kurumsallıktı. Selvispor'u çanta kulüp olarak alan ve Zeytinburnu'nun en kurumsal kulübü haline getiren Yahya Dediş’in ardından Hüseyin Dediş’te aynı kurumsallığı İstanbul Konya Sporda da bire bir uygulamış.

Başkan Hüseyin Dediş, Yeşil Beyaz, Lacivert Mavisi renklerinden oluşan İstanbul Konya Sporun kuruluş amacını şöyle anlattı. İstanbul Konya Spor, İstanbul' da yaşayan Konyalıları bir araya getirip tüm sportif faaliyetlere katılmalarım sağlamak ve Türk Gençliğini sağlıklı ahlaklı bireyler olarak yetiştirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ülkemize yararlı sporcu gençler yetiştirmek amacıyla Yahya Dediş’in önderliğinde kurulmuştur.

Derneğin 2.Olağan Genel Kurulunda Divan Başkanlığını Gazeteci Mehmet Alpay yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Kongrede Kurucu Başkan ilçemizin ve Konya’nın gururu başarılı işadamı Yahya Dediş ve Konya Bozkırlılar Dernek Başkanı Av. Mustafa Göksu birer selamlama konuşması yaptı. Genel kurul faaliyet, denetleme, bütçe ve tahmini bütçe raporları İstanbul Konya spor genel sekreter Hikmet Şener tarafından okundu. Raporlar hakkında görüş alan olmadı ve raporlar ayrı ayrı oylanarak oy birliği ile ibra edildi. Seçimlere tek liste ile girildi. Seçimlerin sonunda yönetim yeni kurulu oluşturularak Hüseyin Dediş yeniden başkanlığa getirildi.

İstanbul Konya Spor’un yeni yönetimi: Başkan: Hüseyin Dediş, Yönetim Kurulu Üyeleri: Kadir Ünver, Hüseyin Çetiner, Vahdet Altundal, Savaş Kiremit, Levent Ecevit, Ramazan Dur, Yaşar Çalık, Mehmet Kayar, Halis Özgenç ve Serdar İşler, Muhammet Zeytinci, Özer Öztaşçarşı, Ahmet Ilgaz, Abdullah Aydoğdu, Bahadır Şahin, Muhammed Ali Kara, Mustafa Yavuz, Nurettin Taşdelen, Mustafa Perdeli, Halil İbrahim Alantaş, ve Şükrü Karagül, Apdullah Yüksel, Mustafa Göksu, Kerim Yapar, Mehmet Ceylan, Orhan Öztemir, Mehmet Avcu

ZEYTİNBURNU HABER GAETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.