SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İstanbul Konya Spor sezona bomba gibi başlıyor

KÜLTÜR 17.02.2015 - 22:44, Güncelleme: 17.02.2015 - 22:44
 

İstanbul Konya Spor sezona bomba gibi başlıyor

ALKA Grup Başkanı ve Zeytinburnu Selvi Spor Kulüp Başkanı Yahya Dediş’in kurucusu olduğu İstanbul Konya Spor sezonu açıyor.

İstanbul’da Konyalıların sesi olacak olan ve İstanbul’daki ilk Konya takımı olma özelliği taşıyan İstanbul Konya Spor Amatör 2.Küme mücadele edecek. İstanbul Konyaspor’da teknik direktörlüğe Selvi spordaki görevinden istifa eden tecrübeli hoca Mehmet Teke getirildi. Tecrübeli çalıştırıcı yeşil beyazlılara imza atarak yeni bir sayfa açtı. İstanbul Konya Spor sezona bomba gibi başlıyor. Kulüp Başkanı Hüseyin Dediş ilk sezonda şampiyon olarak bir üst lige çıkmak için mücadele edeceklerini inşallah sezon sonunda şampiyon olarak bir yılda 1.Amatöre çıkacağız dedi. Başkan Hüseyin Dediş transferlerin imza töreninde yaptığı açıklamada İstanbul’da 600 Bin Konyalı var bu takım bu gençlerin sesi ve evi olacak. Onlar İstanbul Konya Sporu çok güzel yerlere getireceğinden şüphem yok . Bugün İstanbul Amatör Takımlarında mücadele başarılı 13 Futbolcu ile sözleşme imzalıyoruz ilk sezonumuz takımımıza hayırlı olsun dedi. ALKA Grup Başkanı ve Zeytinburnu Selvi Spor Kulüp Başkanı Yahya Dediş’in kurucusu olduğu İstanbul Konya Sporun sezon açılışında oldukça heyecanlı olduğu gözden kaçmadı. Başarılı işadamı amacımız Konya’mıza hizmet bu kulübü onun için kurduk. Spor ahlakı içinde çocukların başarılı olacağından şüphem yok dedi. Tecrübeli Televizyoncu ve Radyocu Aslan Mustafa’da sezon açılışında ve imza töreninde İstanbul Konyaspor’un yanında yeraldı. İstanbul Konya Spor, Selvi Spordan Ahmet , Özkan , Yusuf, Davutpaşa Spordan, Ahmet Can, Seyfettin, İsmail Hakan, Kemal , Hasköy Spordan Utku, Oğulcan, Mert, Mahmut, Beştelsiz Spor’dan Burhan’ın renklerine kattı. www.istanbulkonyaspor.com
ALKA Grup Başkanı ve Zeytinburnu Selvi Spor Kulüp Başkanı Yahya Dediş’in kurucusu olduğu İstanbul Konya Spor sezonu açıyor.

İstanbul’da Konyalıların sesi olacak olan ve İstanbul’daki ilk Konya takımı olma özelliği taşıyan İstanbul Konya Spor Amatör 2.Küme mücadele edecek. İstanbul Konyaspor’da teknik direktörlüğe Selvi spordaki görevinden istifa eden tecrübeli hoca Mehmet Teke getirildi. Tecrübeli çalıştırıcı yeşil beyazlılara imza atarak yeni bir sayfa açtı.

İstanbul Konya Spor sezona bomba gibi başlıyor. Kulüp Başkanı Hüseyin Dediş ilk sezonda şampiyon olarak bir üst lige çıkmak için mücadele edeceklerini inşallah sezon sonunda şampiyon olarak bir yılda 1.Amatöre çıkacağız dedi. Başkan Hüseyin Dediş transferlerin imza töreninde yaptığı açıklamada İstanbul’da 600 Bin Konyalı var bu takım bu gençlerin sesi ve evi olacak. Onlar İstanbul Konya Sporu çok güzel yerlere getireceğinden şüphem yok . Bugün İstanbul Amatör Takımlarında mücadele başarılı 13 Futbolcu ile sözleşme imzalıyoruz ilk sezonumuz takımımıza hayırlı olsun dedi.

ALKA Grup Başkanı ve Zeytinburnu Selvi Spor Kulüp Başkanı Yahya Dediş’in kurucusu olduğu İstanbul Konya Sporun sezon açılışında oldukça heyecanlı olduğu gözden kaçmadı. Başarılı işadamı amacımız Konya’mıza hizmet bu kulübü onun için kurduk. Spor ahlakı içinde çocukların başarılı olacağından şüphem yok dedi.

Tecrübeli Televizyoncu ve Radyocu Aslan Mustafa’da sezon açılışında ve imza töreninde İstanbul Konyaspor’un yanında yeraldı. İstanbul Konya Spor, Selvi Spordan Ahmet , Özkan , Yusuf, Davutpaşa Spordan, Ahmet Can, Seyfettin, İsmail Hakan, Kemal , Hasköy Spordan Utku, Oğulcan, Mert, Mahmut, Beştelsiz Spor’dan Burhan’ın renklerine kattı.

www.istanbulkonyaspor.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.