SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İstanbul Konya Spor İlk Sezonunda Şampiyon oldu

KÜLTÜR 23.06.2015 - 13:54, Güncelleme: 23.06.2015 - 13:54
 

İstanbul Konya Spor İlk Sezonunda Şampiyon oldu

İstanbul’da Konyalıların Sesi olmak amacıyla kurulan ALKA GRUP Başkanı Yahya Dediş tarafından kurulan İstanbul Konya Spor ilk sezonu zirvede Şampiyon olarak tamamladı ve bir üst gruba çıkmayı başardı.

İstanbul’da Konyalıların sesi olacak olan ve İstanbul’daki ilk Konya takımı olma özelliği taşıyan İstanbul Konya Spor 2. Amatör 12.Grupta mücadeleye başladı. Selvi spordaki görevinden istifa eden tecrübeli hoca Mehmet Teke takımın başın getirildi ve kurulan çok güçlü takımla mücadele başladı. Sezona oldukça iddialı başlayan İstanbul Konya Spor 16 müsabaka oynadı. 13 Galibiyet 1 Beraberlik ve 2 Mağlubiyet sonunda 56 Gol attı 17 Gol yedi ve Topladığı 40 Puanla grubu zirvede Şampiyon olarak bitirdi ve 1.Amatöre çıktı. Kulüp Başkanı Hüseyin Dediş ilk sezonda şampiyon olarak bir üst lige çıktıkları için büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti. Dediş, İstanbul’da 600 Bin Konyalı var bu takım bu gençlerin sesi ve evi olmak için yola çıktı. Onlar İstanbul Konya Sporu çok güzel yerlere getireceğinden şüphem yok . İlk sezonumuzda İstanbul’daki Konyalıların sesi olduk ve onları en güzel şekilde temsil ettik. Teknik Ekibimiz ve Hocamız başta olmak üzere Tüm İstanbul Konya Spor camiasını bu başarısından dolayı tebrik ediyorum dedi. ALKA Grup Başkanı ve Zeytinburnu Selvi Spor Kulüp Başkanı Yahya Dediş’in kurucusu olduğu İstanbul Konya Sporun Şampiyonluğundan dolayı ve özellikle ilk sezonda böyle bir başarı elde etmesinden dolayı duyduğumu mutluluğu bizlerle paylaştı. Başarılı işadamı Yahya Dediş amacımız Konya’mıza hizmet bu kulübü onun için kurduk. Spor ahlakı içinde çocukların başarılı olacağından şüphem yoktu. Şampiyonluklarından ve güzel Konya’mıza yakışan Kendilerinden dolayı kendilerini tüm camiamızı tebrik ediyorum dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
İstanbul’da Konyalıların Sesi olmak amacıyla kurulan ALKA GRUP Başkanı Yahya Dediş tarafından kurulan İstanbul Konya Spor ilk sezonu zirvede Şampiyon olarak tamamladı ve bir üst gruba çıkmayı başardı.

İstanbul’da Konyalıların sesi olacak olan ve İstanbul’daki ilk Konya takımı olma özelliği taşıyan İstanbul Konya Spor 2. Amatör 12.Grupta mücadeleye başladı. Selvi spordaki görevinden istifa eden tecrübeli hoca Mehmet Teke takımın başın getirildi ve kurulan çok güçlü takımla mücadele başladı. Sezona oldukça iddialı başlayan İstanbul Konya Spor 16 müsabaka oynadı. 13 Galibiyet 1 Beraberlik ve 2 Mağlubiyet sonunda 56 Gol attı 17 Gol yedi ve Topladığı 40 Puanla grubu zirvede Şampiyon olarak bitirdi ve 1.Amatöre çıktı.

Kulüp Başkanı Hüseyin Dediş ilk sezonda şampiyon olarak bir üst lige çıktıkları için büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti. Dediş, İstanbul’da 600 Bin Konyalı var bu takım bu gençlerin sesi ve evi olmak için yola çıktı. Onlar İstanbul Konya Sporu çok güzel yerlere getireceğinden şüphem yok . İlk sezonumuzda İstanbul’daki Konyalıların sesi olduk ve onları en güzel şekilde temsil ettik. Teknik Ekibimiz ve Hocamız başta olmak üzere Tüm İstanbul Konya Spor camiasını bu başarısından dolayı tebrik ediyorum dedi.

ALKA Grup Başkanı ve Zeytinburnu Selvi Spor Kulüp Başkanı Yahya Dediş’in kurucusu olduğu İstanbul Konya Sporun Şampiyonluğundan dolayı ve özellikle ilk sezonda böyle bir başarı elde etmesinden dolayı duyduğumu mutluluğu bizlerle paylaştı. Başarılı işadamı Yahya Dediş amacımız Konya’mıza hizmet bu kulübü onun için kurduk. Spor ahlakı içinde çocukların başarılı olacağından şüphem yoktu. Şampiyonluklarından ve güzel Konya’mıza yakışan Kendilerinden dolayı kendilerini tüm camiamızı tebrik ediyorum dedi.

kullan

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.