SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İstanbul Gençlik Festivali Başladı

KÜLTÜR 05.05.2017 - 16:31, Güncelleme: 05.05.2017 - 16:31
 

İstanbul Gençlik Festivali Başladı

300 bin gencin bir araya geleceği İstanbul Gençlik Festivali Başladı. 7 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek festivalde spor, sanat, kültür, teknoloji ve daha birçok alanda etkinlik gerçekleştirilecek.

Zeytinburnu Yenikapı Meydanı, İstanbul Gençlik Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla başlayan festivalde spordan sanata, kültürden teknolojiye birçok alanda onlarca etkinlik gerçekleştirilecek. Graffiti Performansı, Emoji Parkı, Foto Otomatı, Dart turnuvası, söyleşi, seminer ve sosyal medya yarışmaları ile alanı renklendiren Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin festivaldeki ilk etkinliği sosyal medya fenomenlerinden Mehmet Burak Torun, Semih Varol ve Alaattin Çağıl’ı gençlerle buluşturmak oldu. Sosyal medyanın nitelikli kullanımı, yeni kariyer imkanları, marka yönetimi, siber güvenlik ve sosyal ağlar hakkında merak edilenleri yanıtlayan fenomenlerden Mehmet Burak Torun, takipçi kazanmanın da yöntemlerini anlattı. “TAKİPÇİLERİMİZİN İSTİKRARI BİZİ FENOMEN YAPTI” Said Ercan'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşide konuşan Mehmet Burak Torun, “Bizim bu noktalara gelmemizi sağlayan şey takipçilerimizin istikrarı ve yaptığımız her şeyi desteklemeleridir.” dedi. Şu an 4,5 milyon takipçisi olduğunu belirten Burak Torun, bunun avantajını yakın tarihte çıkardığı “Menemen Olma Fenomen Ol” adlı kitabında yaşadığını anlattı. Günlük 400 bin kişinin profilini takip ettiğini söyleyen Torun, “Bu sayede kitabın reklamını yapma ihtiyacı bile duymadım. Çünkü kitabımın kapağını profil fotoğrafı olarak kullanmam bana yetti. Kapak fotoğrafını görenler kitabı satın aldı.” diyerek sosyal medyanın reklam alanındaki gücünden bahsetti. Söyleşi sonrası Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin açık hava alanında düzenlediği grafiti ve dart turnuvasına katılan gençler, turnuvada gönüllerince eğlendi. Festival, 6 Mayıs Cumartesi günü saat 12.30’da Yenikapı Meydanı Etkinlik Alanı’nda Yrd. Doç. Dr. M. Ali Doğan’ın gençlere yurt dışı ve yurt içi eğitim imkanlarını anlatacağı söyleşiyle devam edecek. 7 Mayıs Pazar günü saat 12.30’da ise ses sanatçısı Ahmet Selim Gündoğan,  “Başarmak Zor Değil” adlı söyleşisiyle meslek seçiminde zorlanan, eğitimlerinde sıkıntı yaşayan gençlere başarıya giden yöntemleri müzik eşliğinde anlatacak
300 bin gencin bir araya geleceği İstanbul Gençlik Festivali Başladı. 7 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek festivalde spor, sanat, kültür, teknoloji ve daha birçok alanda etkinlik gerçekleştirilecek.

Zeytinburnu Yenikapı Meydanı, İstanbul Gençlik Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla başlayan festivalde spordan sanata, kültürden teknolojiye birçok alanda onlarca etkinlik gerçekleştirilecek. Graffiti Performansı, Emoji Parkı, Foto Otomatı, Dart turnuvası, söyleşi, seminer ve sosyal medya yarışmaları ile alanı renklendiren Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin festivaldeki ilk etkinliği sosyal medya fenomenlerinden Mehmet Burak Torun, Semih Varol ve Alaattin Çağıl’ı gençlerle buluşturmak oldu. Sosyal medyanın nitelikli kullanımı, yeni kariyer imkanları, marka yönetimi, siber güvenlik ve sosyal ağlar hakkında merak edilenleri yanıtlayan fenomenlerden Mehmet Burak Torun, takipçi kazanmanın da yöntemlerini anlattı.

“TAKİPÇİLERİMİZİN İSTİKRARI BİZİ FENOMEN YAPTI”

Said Ercan'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşide konuşan Mehmet Burak Torun, “Bizim bu noktalara gelmemizi sağlayan şey takipçilerimizin istikrarı ve yaptığımız her şeyi desteklemeleridir.” dedi. Şu an 4,5 milyon takipçisi olduğunu belirten Burak Torun, bunun avantajını yakın tarihte çıkardığı “Menemen Olma Fenomen Ol” adlı kitabında yaşadığını anlattı. Günlük 400 bin kişinin profilini takip ettiğini söyleyen Torun, “Bu sayede kitabın reklamını yapma ihtiyacı bile duymadım. Çünkü kitabımın kapağını profil fotoğrafı olarak kullanmam bana yetti. Kapak fotoğrafını görenler kitabı satın aldı.” diyerek sosyal medyanın reklam alanındaki gücünden bahsetti.

Söyleşi sonrası Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin açık hava alanında düzenlediği grafiti ve dart turnuvasına katılan gençler, turnuvada gönüllerince eğlendi. Festival, 6 Mayıs Cumartesi günü saat 12.30’da Yenikapı Meydanı Etkinlik Alanı’nda Yrd. Doç. Dr. M. Ali Doğan’ın gençlere yurt dışı ve yurt içi eğitim imkanlarını anlatacağı söyleşiyle devam edecek. 7 Mayıs Pazar günü saat 12.30’da ise ses sanatçısı Ahmet Selim Gündoğan,  “Başarmak Zor Değil” adlı söyleşisiyle meslek seçiminde zorlanan, eğitimlerinde sıkıntı yaşayan gençlere başarıya giden yöntemleri müzik eşliğinde anlatacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.