SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İş ve Siyaset Adamı Özcan Doğan görkemli bir düğünle oğlunu evlendirdi

KÜLTÜR 10.02.2019 - 00:40, Güncelleme: 10.02.2019 - 00:40
 

İş ve Siyaset Adamı Özcan Doğan görkemli bir düğünle oğlunu evlendirdi

Uzun Dönem Zeytinburnu Belediyesi Meclis Başkanlığı görevini yürüten, İlçemizin sevilen işadamlarından Özcan Doğan’ın oğlu Mücahit Bilal Doğan, Bella Dudova ile görkemli bir düğün merasimiyle dünya evine girdi. 

1453 Çırpıcı Sosyal Tesislerindeki düğüne gelen seçkin misafirleri Damat Beyin Anne, Babası Hülya ile Özcan Doğan ve Gelin Hanımın Anne, Babası Aminat ile Hasan Dudova kapıda karşıladılar. Düğün merasimi Kuran-ı Kerim Tilavetiyle başladı. Okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan duaların ardından genç çift el ele davetlilerin alkışları arasında salona girdiler ve nikâh masasındaki yerlerini aldılar. Genç çiftlerini nikahını Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Alsac kıydı. Başkan Yrd. Alsac nikah akdini tamamladıktan sonra evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etti.  Genç çiftlerin görkemli nikah merasimine, Cumhur İttifakı Adayı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Belediye Başkan yardımcıları Zafer Alsac, Semih Demirci, Ferruz Kutsal, AK Parti bir önceki dönem ilçe Başkanı Bahattin Ünver, Zeytinburnu Belediyesi Meclis Başkanı Cemal Merdan, Meclis Üyeleri, Adem Uluocak, Mehmet Altuntaş, Mahmut Şengül, Eski Meclis Üyesi Ercihan Ekşi, Eski Başkan Yrd. Aydın Çığrıkçı, İşadamları Adem Honça, Özcan Özkul, Arif Şengül, Fatih Aydoğan, Faik Biçer, Merkezefendi Mahallesi Muhtarı Nejdet Baykan ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.  Görkemli düğün merasimi nikah akdinin ardından yemekle devam etti. Yöresel oyunlar, takı töreni ve fotoğraf çekimiyle gecenin geç saatlerine kadar devam düğünde genç çiftler ve davetliler gönüllerinde eğlendiler. Bizlerde Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Uzun Dönem Zeytinburnu Belediyesi Meclis Başkanlığı görevini yürüten, İlçemizin sevilen işadamlarından Özcan Doğan’ın oğlu Mücahit Bilal Doğan, Bella Dudova ile görkemli bir düğün merasimiyle dünya evine girdi. 

1453 Çırpıcı Sosyal Tesislerindeki düğüne gelen seçkin misafirleri Damat Beyin Anne, Babası Hülya ile Özcan Doğan ve Gelin Hanımın Anne, Babası Aminat ile Hasan Dudova kapıda karşıladılar. Düğün merasimi Kuran-ı Kerim Tilavetiyle başladı. Okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan duaların ardından genç çift el ele davetlilerin alkışları arasında salona girdiler ve nikâh masasındaki yerlerini aldılar. Genç çiftlerini nikahını Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Alsac kıydı. Başkan Yrd. Alsac nikah akdini tamamladıktan sonra evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etti. 

Genç çiftlerin görkemli nikah merasimine, Cumhur İttifakı Adayı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Belediye Başkan yardımcıları Zafer Alsac, Semih Demirci, Ferruz Kutsal, AK Parti bir önceki dönem ilçe Başkanı Bahattin Ünver, Zeytinburnu Belediyesi Meclis Başkanı Cemal Merdan, Meclis Üyeleri, Adem Uluocak, Mehmet Altuntaş, Mahmut Şengül, Eski Meclis Üyesi Ercihan Ekşi, Eski Başkan Yrd. Aydın Çığrıkçı, İşadamları Adem Honça, Özcan Özkul, Arif Şengül, Fatih Aydoğan, Faik Biçer, Merkezefendi Mahallesi Muhtarı Nejdet Baykan ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. 

Görkemli düğün merasimi nikah akdinin ardından yemekle devam etti. Yöresel oyunlar, takı töreni ve fotoğraf çekimiyle gecenin geç saatlerine kadar devam düğünde genç çiftler ve davetliler gönüllerinde eğlendiler. Bizlerde Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.