SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İş İnsanı Turan Gençoğlu SAMKON’un yönetimine girdi

SAĞLIK 12.04.2021 - 22:11, Güncelleme: 13.04.2021 - 11:22
 

İş İnsanı Turan Gençoğlu SAMKON’un yönetimine girdi

Bünyesinde 15 Federasyon ve 415 Delegesi olan Samsunlu Sivil Toplum Kuruluşların üst çatısı Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) 4. Olağan Kongresi, İstanbul'da gerçekleştirildi. Çarşambalı İş İnsanı Sezgin Gümüş ve SAMKON’un kurucu Başkanı Bafralı İş İnsanı Kaya Aşçı'nın genel başkan adayı olarak yarıştığı kongrede başkan, Aşçı seçildi. SAMKON Genel Kurulunda, Kaya Aşçı 211 oy alırken, mevcut başkan Sezgin Gümüş ise 156 oy aldı.

Kısa adı  SAMKON olan Kurul gerçekleştirdiği kongre ile Samsunluluk  ruhu ve bilincini yüreğinde taşıyan , Bu yolda  uzun yıllar hizmet  veren Samsun  halkının  da yüreğinde  sevgi ve Saygı  ile  yer alan iş insanı Kaya ve yönetim  kurulu Güçlü  bir kadro  ile  Sezgin  Gümüş  başkandan  görevi  devraldı. Zeytinburnu Tüm Samsunlular Dernek Başkanı Davut Genç ve Zeytinburnu Pazarcılar Dernek Başkanı Selahattin Sert’in tam destek verdiği Kaya Aşçı’nın Listesine Zeytinburnu’ndan işadamı Turan Gençoğlu girdi.  SADEF'den gelen köklü sivil toplum kuruluşu deneyimini güçlü kadrosu ile pekiştiren Başkan Kaya Aşçı, İlk günkü heyecanla sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Daha da büyüyerek ve güçlenerek yeniden yine işimiz gücümüz SAMSUN olacak dedi. Toplumsal sorumluluklarımız an itibarı ile daha da çok artmıştır. Yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımda bu bilince sahipler. SAMKON olarak yüreği  SAMSUN için  atan herkesi ayırım  yapmaksızın kucaklayanız dedi. SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı’nın listesine Zeytinburnu’ndan giren İş İnsanı Turan Gençoğlu ise yaptığı açıklamada, SAMKON 4. Olağan Genel Kurulunda Samsun ruhunu gösterip katılım yapan tüm delegasyonumuza şahsım Başkanımız Kaya Aşçı adına teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içinde kazanan Samsun olmuştur. İstanbul’dan Samsun’umuzun ne kadar büyük olduğu bir kez daha görülmüştür. Samsunlu kendine hizmet edeni hiçbir zaman unutmaz. Bu genel kurul bunu bir kez daha göstermiştir. SAMKON Genel Başkanı seçilen iş insanı Kaya Aşçı Başkanımız her daim canıyla malıyla Samsunlunun yanında yer almıştır. Bunu hiç kimse inkar edemez. Yıllarını STK’lar Samsunlar veren Kaya Aşçı Başkanımızın tek bir hedefi vardı her platformda Samsunluların sesi çok gür çıksın. Bunun nasıl sonuca ulaştığını bugün gördük. Samsunluların sesi bugün çok gür çıktı dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Bünyesinde 15 Federasyon ve 415 Delegesi olan Samsunlu Sivil Toplum Kuruluşların üst çatısı Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) 4. Olağan Kongresi, İstanbul'da gerçekleştirildi. Çarşambalı İş İnsanı Sezgin Gümüş ve SAMKON’un kurucu Başkanı Bafralı İş İnsanı Kaya Aşçı'nın genel başkan adayı olarak yarıştığı kongrede başkan, Aşçı seçildi. SAMKON Genel Kurulunda, Kaya Aşçı 211 oy alırken, mevcut başkan Sezgin Gümüş ise 156 oy aldı.

Kısa adı  SAMKON olan Kurul gerçekleştirdiği kongre ile Samsunluluk  ruhu ve bilincini yüreğinde taşıyan , Bu yolda  uzun yıllar hizmet  veren Samsun  halkının  da yüreğinde  sevgi ve Saygı  ile  yer alan iş insanı Kaya ve yönetim  kurulu Güçlü  bir kadro  ile  Sezgin  Gümüş  başkandan  görevi  devraldı. Zeytinburnu Tüm Samsunlular Dernek Başkanı Davut Genç ve Zeytinburnu Pazarcılar Dernek Başkanı Selahattin Sert’in tam destek verdiği Kaya Aşçı’nın Listesine Zeytinburnu’ndan işadamı Turan Gençoğlu girdi. 

SADEF'den gelen köklü sivil toplum kuruluşu deneyimini güçlü kadrosu ile pekiştiren Başkan Kaya Aşçı, İlk günkü heyecanla sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Daha da büyüyerek ve güçlenerek yeniden yine işimiz gücümüz SAMSUN olacak dedi. Toplumsal sorumluluklarımız an itibarı ile daha da çok artmıştır. Yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımda bu bilince sahipler. SAMKON olarak yüreği  SAMSUN için  atan herkesi ayırım  yapmaksızın kucaklayanız dedi.

SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı’nın listesine Zeytinburnu’ndan giren İş İnsanı Turan Gençoğlu ise yaptığı açıklamada, SAMKON 4. Olağan Genel Kurulunda Samsun ruhunu gösterip katılım yapan tüm delegasyonumuza şahsım Başkanımız Kaya Aşçı adına teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içinde kazanan Samsun olmuştur. İstanbul’dan Samsun’umuzun ne kadar büyük olduğu bir kez daha görülmüştür. Samsunlu kendine hizmet edeni hiçbir zaman unutmaz. Bu genel kurul bunu bir kez daha göstermiştir. SAMKON Genel Başkanı seçilen iş insanı Kaya Aşçı Başkanımız her daim canıyla malıyla Samsunlunun yanında yer almıştır. Bunu hiç kimse inkar edemez. Yıllarını STK’lar Samsunlar veren Kaya Aşçı Başkanımızın tek bir hedefi vardı her platformda Samsunluların sesi çok gür çıksın. Bunun nasıl sonuca ulaştığını bugün gördük. Samsunluların sesi bugün çok gür çıktı dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.