SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Irmakspor Hentbol'da tarih yazdı

KÜLTÜR 12.06.2020 - 12:23, Güncelleme: 12.06.2020 - 12:23
 

Irmakspor Hentbol'da tarih yazdı

Bu sezon Hentbol 2.Liginde Play-Off grubuna kalan Zeytinburnu Irmakspor, Hentbol Federasyonu’nun coronavirüs salgını önlemleri sebebiyle Play-Off maçlarını oynatmama kararıyla birlikte 3 takım ile beraber Hentbol 1. Ligine yükseldi.

Başkanlığını Cenap Altıok’un yaptığı lacivert-beyazlı Zeytinburnu ekibi, 17 takımın yer aldığı 2. Ligde son 8 takım arasına kalmış ve Mart ayında oynadığı ilk iki maçı kazanmıştı. Kurulmasının ardından her sene bir üst lige yükselen ve Antrenörlüğünü Yunus Emre Aydemir’in yaptığı lacivert-beyazlıların Play-Off grubunda oynaması gereken 3 karşılaşma Covid-19 salgını sebebiyle iptal edilince Türkiye Hentbol Federasyonu’nun aldığı karar gereği 1.Lige yükseldi. Hedefi Süper Lig olan Zeytinburnu Irmakspor’a dün bildirilen resmi kararda, 2020-2021 sezonunda Türkiye Hentbol 1. Liginde mücadele edecek 17 takım arasında yer aldığı ve Temmuz ayında lige katılım evraklarını teslim etmesi istenirken, Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüpoğlu’nun başarı dilekleri da iletildi. Amatörlig-Ali Kemal Demir
Bu sezon Hentbol 2.Liginde Play-Off grubuna kalan Zeytinburnu Irmakspor, Hentbol Federasyonu’nun coronavirüs salgını önlemleri sebebiyle Play-Off maçlarını oynatmama kararıyla birlikte 3 takım ile beraber Hentbol 1. Ligine yükseldi.

Başkanlığını Cenap Altıok’un yaptığı lacivert-beyazlı Zeytinburnu ekibi, 17 takımın yer aldığı 2. Ligde son 8 takım arasına kalmış ve Mart ayında oynadığı ilk iki maçı kazanmıştı.

Kurulmasının ardından her sene bir üst lige yükselen ve Antrenörlüğünü Yunus Emre Aydemir’in yaptığı lacivert-beyazlıların Play-Off grubunda oynaması gereken 3 karşılaşma Covid-19 salgını sebebiyle iptal edilince Türkiye Hentbol Federasyonu’nun aldığı karar gereği 1.Lige yükseldi.

Hedefi Süper Lig olan Zeytinburnu Irmakspor’a dün bildirilen resmi kararda, 2020-2021 sezonunda Türkiye Hentbol 1. Liginde mücadele edecek 17 takım arasında yer aldığı ve Temmuz ayında lige katılım evraklarını teslim etmesi istenirken, Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüpoğlu’nun başarı dilekleri da iletildi.

Amatörlig-Ali Kemal Demir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.