SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Irmakspor Hentbol’da BAL’a yükseldi

11.02.2019 - 12:15, Güncelleme: 11.02.2019 - 12:15
 

Irmakspor Hentbol’da BAL’a yükseldi

A takımı Bölgesel Amatör Lige yükselme mücadelesi veren Zeytinburnu Irmakspor’un Hentbol takımı, bu başarıya ulaştı.

Lacivert-beyazlıların Onursal Başkanı Cenap Altıok’un Koordinatörlüğünü yaptığı Hentbol takımı, Maltepe Spor Salonu’nda oynanan son maçta Fatih Karagümrük’ü 30-23 mağlup ederek bir üst lige yükseldi.Fatih Karagümrük, Kaan Spor, Üsküdar Anadolu ve İstanbul İhtisas Spor Kulübü’nün mücadele ettiği 5’li final grubundan BAL’a çıkan ikinci takım ise İstanbul İhtisas Spor Kulübü oldu. Irmakspor Hentbol takımı, yeni sezonda 2.Lige yükselme mücadelesi verecek. Lacivert-beyazlıların futbol A takımı Süper Amatör Lig Klasman Grubunda mücadele verirken, Basketbol takımı da Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesine devam ediyor. Futbol, Masa Tenisi, Atletizm, Boks, Hentbol, Basketbol, Voleybol ve Kick Boks ile Güreş dallarında liglere katılan Irmakspor’un toplamda 412 faal sporcusu bulunuyor. AMATÖR LİG  
A takımı Bölgesel Amatör Lige yükselme mücadelesi veren Zeytinburnu Irmakspor’un Hentbol takımı, bu başarıya ulaştı.

Lacivert-beyazlıların Onursal Başkanı Cenap Altıok’un Koordinatörlüğünü yaptığı Hentbol takımı, Maltepe Spor Salonu’nda oynanan son maçta Fatih Karagümrük’ü 30-23 mağlup ederek bir üst lige yükseldi.Fatih Karagümrük, Kaan Spor, Üsküdar Anadolu ve İstanbul İhtisas Spor Kulübü’nün mücadele ettiği 5’li final grubundan BAL’a çıkan ikinci takım ise İstanbul İhtisas Spor Kulübü oldu.

Irmakspor Hentbol takımı, yeni sezonda 2.Lige yükselme mücadelesi verecek. Lacivert-beyazlıların futbol A takımı Süper Amatör Lig Klasman Grubunda mücadele verirken, Basketbol takımı da Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesine devam ediyor. Futbol, Masa Tenisi, Atletizm, Boks, Hentbol, Basketbol, Voleybol ve Kick Boks ile Güreş dallarında liglere katılan Irmakspor’un toplamda 412 faal sporcusu bulunuyor.

AMATÖR LİG


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.