SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Irmak Spor Hentbol Takımı 2.Lige koşuyor

12.04.2018 - 17:29, Güncelleme: 12.04.2018 - 17:29
 

Irmak Spor Hentbol Takımı 2.Lige koşuyor

Basketbol ’da Bölgesel Amatör Lige Irmak spor hentbolda ise İstanbul Şampiyonu olarak başarısını futbol dışında iki farklı branşla taçlandırmıştı. Bölgesel ligde mücadele eden Irmak Spor Hentbol takımı şimdi ise İkinci lige çıkmak için kıran kırana bir mücadele veriyor.

Irmakspor amatör branşların hepsinde başarılı bir sezon geçiriyor. Basketbol takımının bölgesel lige yükselmesinden sonra hentbol takımı da bölgesel lige yükseldi. 10 Ocakta oynanan final karşılaşmasını kazanan Irmak Spor Hentbol takımı Büyükler liginde İstanbul Şampiyonu oldu. Bölgesel Ligde mücadele veren Irmak Spor Hentbol takımı bir haftadır Ankara’da 2.Lige çıkmak için büyük mücadele veriyor. Zeytinburnu Irmak Spor Hentbol takımı Ankara’da; Kırıkkale, Sivas, Zonguldak, Ankara Başkent, Önder Gençlik takımlarıyla 2.Lige yükselme mücadelesi verecek. Grubunda ilk maçında Zeytinburnu temsilcisi Kırıkkale’yi kendi evinde 31-10 devirmeyi başardı.  Ankara’da yapılacak mücadeleler sonucunda temsilcimiz Irmak Spor Hentbol takımı Üç maçı daha kazanırsa yeni sezonda Zeytinburnu’muzu 2 ligde temsil edecek. Irmak Spor ’un Teknik Patronu Cahit Kesler Hocamız Irmak Spor Kulübü olarak çok başarılı bir sezon geçiriyoruz. Futbol takımız iyi bir mücadele sergiliyor. Basketbolda şampiyon olduk. Şimdi hedefimiz Bölgesel Amatörde mücadele ettiğimiz Hentbol takımızla Ankara’daki Üç maçımızı alarak İkinci lige çakmak istiyoruz dedi. İlk maçımızda Kırıkkale’yi açık ara yendik. Takımımıza güveniyorum diğer maçlarda bu başarı gelecek dedi. Irmak Spor Kulüp Başkan Zeytinburnu’nda sporun duayeni Cenap Altıkok, Kulüp olarak güzel bir sezon geçiriyoruz. Beni en çok mutlu eden Zeytinburnu’nda bir amatör kulübün futbol dışında Basketbol ve Hentbolda ortaya koyduğu başarı. Buz Hokeyinde Zeytinburnu Belediye spor Kulübünün başarısı, Atletizmde Beştelsiz Spor kulübünü başarısı şimdi ise Hentbol ve Basketbol’da Irmak Spor’uzumun büyük başarı inşallah Belediye Başkanımız Murat Aydın’ın farklı branşlarda ortaya koyun dediği başarıyı bizler kulüp olarak yakaladık dedi. Başkan Altıok, Ankara’da Irmak Hentbol Takımı olarak İkinci Lige yükselerek gelmeyi hedeflediklerini belirtti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Basketbol ’da Bölgesel Amatör Lige Irmak spor hentbolda ise İstanbul Şampiyonu olarak başarısını futbol dışında iki farklı branşla taçlandırmıştı. Bölgesel ligde mücadele eden Irmak Spor Hentbol takımı şimdi ise İkinci lige çıkmak için kıran kırana bir mücadele veriyor.

Irmakspor amatör branşların hepsinde başarılı bir sezon geçiriyor. Basketbol takımının bölgesel lige yükselmesinden sonra hentbol takımı da bölgesel lige yükseldi. 10 Ocakta oynanan final karşılaşmasını kazanan Irmak Spor Hentbol takımı Büyükler liginde İstanbul Şampiyonu oldu. Bölgesel Ligde mücadele veren Irmak Spor Hentbol takımı bir haftadır Ankara’da 2.Lige çıkmak için büyük mücadele veriyor.

Zeytinburnu Irmak Spor Hentbol takımı Ankara’da; Kırıkkale, Sivas, Zonguldak, Ankara Başkent, Önder Gençlik takımlarıyla 2.Lige yükselme mücadelesi verecek. Grubunda ilk maçında Zeytinburnu temsilcisi Kırıkkale’yi kendi evinde 31-10 devirmeyi başardı.  Ankara’da yapılacak mücadeleler sonucunda temsilcimiz Irmak Spor Hentbol takımı Üç maçı daha kazanırsa yeni sezonda Zeytinburnu’muzu 2 ligde temsil edecek.

Irmak Spor ’un Teknik Patronu Cahit Kesler Hocamız Irmak Spor Kulübü olarak çok başarılı bir sezon geçiriyoruz. Futbol takımız iyi bir mücadele sergiliyor. Basketbolda şampiyon olduk. Şimdi hedefimiz Bölgesel Amatörde mücadele ettiğimiz Hentbol takımızla Ankara’daki Üç maçımızı alarak İkinci lige çakmak istiyoruz dedi. İlk maçımızda Kırıkkale’yi açık ara yendik. Takımımıza güveniyorum diğer maçlarda bu başarı gelecek dedi.

Irmak Spor Kulüp Başkan Zeytinburnu’nda sporun duayeni Cenap Altıkok, Kulüp olarak güzel bir sezon geçiriyoruz. Beni en çok mutlu eden Zeytinburnu’nda bir amatör kulübün futbol dışında Basketbol ve Hentbolda ortaya koyduğu başarı. Buz Hokeyinde Zeytinburnu Belediye spor Kulübünün başarısı, Atletizmde Beştelsiz Spor kulübünü başarısı şimdi ise Hentbol ve Basketbol’da Irmak Spor’uzumun büyük başarı inşallah Belediye Başkanımız Murat Aydın’ın farklı branşlarda ortaya koyun dediği başarıyı bizler kulüp olarak yakaladık dedi. Başkan Altıok, Ankara’da Irmak Hentbol Takımı olarak İkinci Lige yükselerek gelmeyi hedeflediklerini belirtti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.