SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Irmak Garden'in dükkanları görücüye çıktı

KÜLTÜR 07.07.2012 - 15:59, Güncelleme: 07.07.2012 - 15:59
 

Irmak Garden'in dükkanları görücüye çıktı

Irmak Grup tarafından Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Irmak Garden Plus projesinde Kasım 2012 tarihinde teslim edilmesi planlanan konutların satışları tamamlanmak üzere som bir kaç konut sahibini bekliyor.

Şimdi Dükkanlar görücüye çıktı.Topkapı Zeytinburnu'nda yükselmekte olan Irmak Garden Plus konsept projesinde Daire satışlarında sona gelindi. 2 farklı Konut seçeneği bulunan projede 3+1 ve 4+1 tipinde daireler yer alıyor.Sahil ve E-5 karayoluna yakın bir mesafede konumlandırılan projede dairelerin ardından dükkanlar görücüye çıkarıldı. Ana yola sıfır olan Dükkanlara talep oldukça fazla. Uygum fiyatlarla sahiplerini bulacak olan Irmak Garden Plus Dükkanlar şimdiden iş dünyasının gözdesi konumunda. Konutların Kasım 2012 tarihinde teslim edilmesi planlanan Irmak Garden Plus projesinin sosyal olanakları arasında geniş Yeşil Alanlar, Yüzme Havuzu, sauna, masaj salonu, fitness merkezi, aerobik salonu, voleybol ile basketbol sahaları, çocuk Eğlence parkları, türk hamamı, alışveriş mağazaları ve her daireye 2 araçlık Otopark alanı yer alıyor. Bizans surlarının hemen yanı başında tarihle Modern hayatı iç içe yaşatan Irmak Garden Plus, sahile ve E-5'e çok yakın. Aynı zamanda Bakırköy'e de komşu. Marmara Forum, Olivium, Galeria, Capacity, Carousel gibi alışveriş merkezlerine yalnızca 5 dakikalık bir mesafede olan Irmak Garden Plus, lüksü ve konforu eşsiz bir konseptle bir araya getiriyor. En son Teknoloji ile hayata geçirilen ve güncel Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen Irmak Garden Plus, sizler için huzurlu bir dünyanın kapılarını ardına kadar açıyor ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Irmak Grup tarafından Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Irmak Garden Plus projesinde Kasım 2012 tarihinde teslim edilmesi planlanan konutların satışları tamamlanmak üzere som bir kaç konut sahibini bekliyor.
Şimdi Dükkanlar görücüye çıktı.Topkapı Zeytinburnu'nda yükselmekte olan Irmak Garden Plus konsept projesinde Daire satışlarında sona gelindi. 2 farklı Konut seçeneği bulunan projede 3+1 ve 4+1 tipinde daireler yer alıyor.Sahil ve E-5 karayoluna yakın bir mesafede konumlandırılan projede dairelerin ardından dükkanlar görücüye çıkarıldı. Ana yola sıfır olan Dükkanlara talep oldukça fazla. Uygum fiyatlarla sahiplerini bulacak olan Irmak Garden Plus Dükkanlar şimdiden iş dünyasının gözdesi konumunda.

Konutların Kasım 2012 tarihinde teslim edilmesi planlanan Irmak Garden Plus projesinin sosyal olanakları arasında geniş Yeşil Alanlar, Yüzme Havuzu, sauna, masaj salonu, fitness merkezi, aerobik salonu, voleybol ile basketbol sahaları, çocuk Eğlence parkları, türk hamamı, alışveriş mağazaları ve her daireye 2 araçlık Otopark alanı yer alıyor.

Bizans surlarının hemen yanı başında tarihle Modern hayatı iç içe yaşatan Irmak Garden Plus, sahile ve E-5'e çok yakın. Aynı zamanda Bakırköy'e de komşu. Marmara Forum, Olivium, Galeria, Capacity, Carousel gibi alışveriş merkezlerine yalnızca 5 dakikalık bir mesafede olan Irmak Garden Plus, lüksü ve konforu eşsiz bir konseptle bir araya getiriyor.

En son Teknoloji ile hayata geçirilen ve güncel Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen Irmak Garden Plus, sizler için huzurlu bir dünyanın kapılarını ardına kadar açıyor

ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.