SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Merkezefendi’de aynı sofrada oruçlar açıldı

25.07.2012 - 21:57, Güncelleme: 25.07.2012 - 21:57
 

Merkezefendi’de aynı sofrada oruçlar açıldı

Zeytinburnu Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yılda sokak iftarlarında mahalle sakinlerini buluşturmaya devam ediyor.

Önceki yıllarda sokak iftarının startı Merkezefendi Mahallesinden verildi. Bu yıl küçük bir değişiklik yapıldı. İlk iftar Nuripaşa Mahallesinde verildi 4.Sokak iftarı ise Merkezefendi Mahallesinde verildi. Merkezefendi'de havuz başında verilen iftarın bu yıl ki adresi değiştirildi. Geçen ay havuza serinlemek için giren kardeşin hayatının kaybetmesinin ardından bu yıl iftar havuz başındaki sokakta değil G-59 sokakta verildi. Sokağın dar olması iftar masaları arasında geçişsi zorlaştırdı. Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver’in de iştirak ettiği iftar öncesi Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,Belediye Başkan Yrd. Zafer Alsac, Merkezefendi Mahalle Muhtarı Nejdet Baykan,Ak Parti İlçe Başkan Yrd. Yıldırım Emen,Merkezefendispor Kulüp Başkanı ve Ak Parti Spor Komisyonu Başkanı Şenol Gürele, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Arslan, Ak Parti Meclis Üyeleri Abdulaziz Atalan, Serkan Akarsu, Hasan Uluocak, Mahalle Başkanları Belediyenin birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Murat Aydın konuşmasında amaçlarının aynı apartmanda, aynı sokakta oturduğu halde birbirini tanımayan komşuları aynı masada buluşturmak olduğuna vurgu yaptı. Başkan Aydın iftar programına katılan herkese teşekkür etti. Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver konuşmasında Merkezefendi Mahallesi sakinlerinin ramazan ayını tebrik etti. Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak konuşmasına Mahalle sakinlerinin ramazanını tebrik ederek başladı.Bak sözlerine şöyle devam etti. Ramazan ayı küskünlerin sona erdi,dargınların barıştığı sofraların paylaştığı yardımlaşmanın arttığı mübarek bir aydır. Geçen hafta sonu Çanakkale de 10 Bin kişi ile buğday çorbası ile iftar açtık ve orada şehit olan atalarımız yad ettik. İnanılmaz birşeydi. Bizler Ak Parti Teşkilatı ve Ak Parti Hükümeti olarak garip gurebanın yanında olmaya onların sofrasını paylaşmaya devam ececeğiz dedi. Merkezefendi' deki iftar sofrasın Keleşler Tekstil kurdu.İftar sonrası Merkezefendililere Lokma ikramı yapıldı. Başkan Aydın tatlı ikramının ardından teravih namazı için iftar mekanından ayrıldı. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Zeytinburnu Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yılda sokak iftarlarında mahalle sakinlerini buluşturmaya devam ediyor.
Önceki yıllarda sokak iftarının startı Merkezefendi Mahallesinden verildi. Bu yıl küçük bir değişiklik yapıldı. İlk iftar Nuripaşa Mahallesinde verildi 4.Sokak iftarı ise Merkezefendi Mahallesinde verildi. Merkezefendi'de havuz başında verilen iftarın bu yıl ki adresi değiştirildi. Geçen ay havuza serinlemek için giren kardeşin hayatının kaybetmesinin ardından bu yıl iftar havuz başındaki sokakta değil G-59 sokakta verildi. Sokağın dar olması iftar masaları arasında geçişsi zorlaştırdı.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver’in de iştirak ettiği iftar öncesi Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,Belediye Başkan Yrd. Zafer Alsac, Merkezefendi Mahalle Muhtarı Nejdet Baykan,Ak Parti İlçe Başkan Yrd. Yıldırım Emen,Merkezefendispor Kulüp Başkanı ve Ak Parti Spor Komisyonu Başkanı Şenol Gürele, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Arslan, Ak Parti Meclis Üyeleri Abdulaziz Atalan, Serkan Akarsu, Hasan Uluocak, Mahalle Başkanları Belediyenin birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Murat Aydın konuşmasında amaçlarının aynı apartmanda, aynı sokakta oturduğu halde birbirini tanımayan komşuları aynı masada buluşturmak olduğuna vurgu yaptı. Başkan Aydın iftar programına katılan herkese teşekkür etti. Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver konuşmasında Merkezefendi Mahallesi sakinlerinin ramazan ayını tebrik etti.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak konuşmasına Mahalle sakinlerinin ramazanını tebrik ederek başladı.Bak sözlerine şöyle devam etti. Ramazan ayı küskünlerin sona erdi,dargınların barıştığı sofraların paylaştığı yardımlaşmanın arttığı mübarek bir aydır. Geçen hafta sonu Çanakkale de 10 Bin kişi ile buğday çorbası ile iftar açtık ve orada şehit olan atalarımız yad ettik. İnanılmaz birşeydi. Bizler Ak Parti Teşkilatı ve Ak Parti Hükümeti olarak garip gurebanın yanında olmaya onların sofrasını paylaşmaya devam ececeğiz dedi.

Merkezefendi' deki iftar sofrasın Keleşler Tekstil kurdu.İftar sonrası Merkezefendililere Lokma ikramı yapıldı. Başkan Aydın tatlı ikramının ardından teravih namazı için iftar mekanından ayrıldı. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.