SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

2. Sokak iftarı Veliefendi'de kuruldu

24.07.2012 - 12:41, Güncelleme: 24.07.2012 - 12:41
 

2. Sokak iftarı Veliefendi'de kuruldu

Vatandaşlara daha önceki yıllarda olduğu gibi her zaman farklı bir Ramazan yaşatmayı hedefleyen Zeytinburnu Belediyesi bu yılda sokak iftarlarına kaliteyi artırarak devam ediyor.

Zeytinburnu Belediyesinin 2010 yılında başlattığı ve bir çok ilçe belediyeye örnek olduğu sokak iftarlarına üçüncü yılında da devem ediyor. Zeytinburnu Belediyesi, geçen yıllardan farklı olarak iftar sofralarını bu yıl Anadolu’ya taşıyor.. Zeytinburnu Belediyesi, manevi atmosfer ve paylaşma hazzının doruğa çıktığı şu günlerde, Türkiye' nin dört bir yanına kuracağı ‘iftar sofraları’ ile 7 ildeki 10 noktada binlerce vatandaşın Ramazan coşkusuna ortak olmağı hedefliyor. Ramazan etkinliklerinin Zeytinburnu ayağında ile iftar 21 Temmuz Cumartesi günü Nuripaşa Mahallesi 65. Sokakta verildi. Nuripaşa Mahallesinin ardından ikinici iftar sofrası bu kez Veliefendi Mahallesi 74/1 sokakta kuruldu. Veliefendi Mahallesindeki sokak iftarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bini aşkın kişinin katıldığı iftarda adeta izdiham yaşandı. Okunana Kuran-ı Kerim'in ardından akşam ezanı ile birlikte binlerce kişi ilk sokak iftarında oruçlarını birlikte açmanı manevi hazzını yaşadılar.İkinci iftar yemeğini Irmak Grup verdi. İftar Programına, Ak Parti İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcıları Gökhan Kasap,Zafer Alsac, Ömer Arısoy,İlyaz Saka Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Başkan Yardımcıları Yıldırım Emen, Av.Tamer Çetin, Ak Parti Meclis Üyeleri Yüksel Durmuş, Aydın Çığrıkçı, Serkan Akarsu, Veliefendi Mahalle Muhtarı Veli Özarslan, Belediyenin birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın yaptığı konuşmada bu yıl geçen yıllardan farklı olarak sokak sofralarını Zeytinburnu'nun yanı sıra Anadolu'nun bir çok noktasında kurarak Zeytinburnu İle Anadolu arasına köprü kuracaklarını söyledi. Başkan Aydın iftar sofralarını kuran İşadamlarına da teşekkür etti. Ak Parti İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit ve Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver konuşmalarında Türkiye'nin her geçen yıl daha güzel bir konuma geldiğini Ak Parti İktidarı olarak vatandaşın rahat bir yaşa sürmesi adına geceli gündüzlü çalıştıkların söylediler. İftarın ardından yapılan yemek duası ile birlikte Veliefendi Mahallesindeki iftar programı sona erdi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Vatandaşlara daha önceki yıllarda olduğu gibi her zaman farklı bir Ramazan yaşatmayı hedefleyen Zeytinburnu Belediyesi bu yılda sokak iftarlarına kaliteyi artırarak devam ediyor.
Zeytinburnu Belediyesinin 2010 yılında başlattığı ve bir çok ilçe belediyeye örnek olduğu sokak iftarlarına üçüncü yılında da devem ediyor. Zeytinburnu Belediyesi, geçen yıllardan farklı olarak iftar sofralarını bu yıl Anadolu’ya taşıyor.. Zeytinburnu Belediyesi, manevi atmosfer ve paylaşma hazzının doruğa çıktığı şu günlerde, Türkiye' nin dört bir yanına kuracağı ‘iftar sofraları’ ile 7 ildeki 10 noktada binlerce vatandaşın Ramazan coşkusuna ortak olmağı hedefliyor.

Ramazan etkinliklerinin Zeytinburnu ayağında ile iftar 21 Temmuz Cumartesi günü Nuripaşa Mahallesi 65. Sokakta verildi. Nuripaşa Mahallesinin ardından ikinici iftar sofrası bu kez Veliefendi Mahallesi 74/1 sokakta kuruldu.

Veliefendi Mahallesindeki sokak iftarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bini aşkın kişinin katıldığı iftarda adeta izdiham yaşandı. Okunana Kuran-ı Kerim'in ardından akşam ezanı ile birlikte binlerce kişi ilk sokak iftarında oruçlarını birlikte açmanı manevi hazzını yaşadılar.İkinci iftar yemeğini Irmak Grup verdi.

İftar Programına, Ak Parti İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcıları Gökhan Kasap,Zafer Alsac, Ömer Arısoy,İlyaz Saka Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Başkan Yardımcıları Yıldırım Emen, Av.Tamer Çetin, Ak Parti Meclis Üyeleri Yüksel Durmuş, Aydın Çığrıkçı, Serkan Akarsu, Veliefendi Mahalle Muhtarı Veli Özarslan, Belediyenin birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın yaptığı konuşmada bu yıl geçen yıllardan farklı olarak sokak sofralarını Zeytinburnu'nun yanı sıra Anadolu'nun bir çok noktasında kurarak Zeytinburnu İle Anadolu arasına köprü kuracaklarını söyledi. Başkan Aydın iftar sofralarını kuran İşadamlarına da teşekkür etti.

Ak Parti İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit ve Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver konuşmalarında Türkiye'nin her geçen yıl daha güzel bir konuma geldiğini Ak Parti İktidarı olarak vatandaşın rahat bir yaşa sürmesi adına geceli gündüzlü çalıştıkların söylediler. İftarın ardından yapılan yemek duası ile birlikte Veliefendi Mahallesindeki iftar programı sona erdi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.