SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Sembol Pastanesi 2.Şubesini açtı

20.07.2012 - 10:44, Güncelleme: 20.07.2012 - 10:44
 

Sembol Pastanesi 2.Şubesini açtı

İlçemizde unlu mamuller ve pasta üretiminde şeçkin bir yeri olan Sembol Pastanesi Merkezefendi Gümüşsuyu’nda 2.şubesini görkemli bir açılışla yaptı.

Kastamonu camiasının önde gelen isimlerinden biri olan iş ve siyaset adamı Vahdet ÇAKIROĞLU, Seyit Nizam Caddesi üzerinde ve Prof. Dr. Rauf DENKTAŞ Caddesi’nin kesiştiği köşede bulunan SEMBOL PASTANESİ’ne görkemli bir açılışla yeni bir şube daha ekledi. Yıllardır Babasının yanında pastanecilikle uğraşan ve askerliğini yapıp işin başına dönen Vahdet ÇAKIROĞLU’nun askerden yeni dönen oğlu Yasin ÇAKIROĞLU kurumsal olarak büyüme hedefini ve yeni şube açma isteğinin babasına iletti.Baba Vahdet bu cesur yaklaşıma tabii ki memnuniyet ile olur verdi. O da oğlunun kendi gibi bir iş adamı olmasını istiyordu ama şartı vardı. Vahdet oğlu Yasin’e “ İyi bir iş adamı olman için atılımcı ve müşteriye her zaman memnuniyet yaratan girişimlerde bulunmalısın, Bunu elbet ki başarırsın. Fakat sakın benim gibi siyasetin içine girme, İyi bir siyaset izleyicisi ol ama aktif olarak sadece her zaman daha da mükemmeli yakalamak, hizmette daha da iyileri üretmek için iyi bir iş adamı olma gayreti içerisinde ol” dedi ve bu düşüncelerle Sembol Pastanesinin 2.Şubesi doğdu. Merkezefendi Evleri tünel girişi karşısı, Gümüşsuyu Davutpaşa Caddesi 38 No da hazırlıklar tamamlandı ve açılış günü geldi. Açılışa Kastamonu Valisi ve Belediye Başkanı da çiçekleriyle katılırken ilçemiz iş adamlarından ve D.P. MKK eski Üyesi Mimar Süleyman ULUOCAK de çiçeği ile , MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Fethi Ahmet ALPARSLAN ve CHP İlçe Meclis Üyeli Mehmet YILMAZ’da çiçekleri ile bizzat katılan isimlerdendi ACILIŞ HAYIR DUALARI İLE YAPILDI Açılış öncesi Ehlibeyt Resulullah Mescidi hocası Mehmet HANÇER hayır ve bereket duaları okudu. Açılış kurdelesini MHP İlçe Başkanı Fethi Ahmet ALPARSLAN, baba Vahdet ÇAKIROĞLU ve oğul Yasin ÇAKIROĞLU tarafından yapıldı. Açılışın ardından adeta bir izdiham oluştu. Belediye Başkan yardımcısı İlyaz SAKA’da açılışa kısa süreli bir gecikme ile de olsa katıldı. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ-MEHMET ALPAY
İlçemizde unlu mamuller ve pasta üretiminde şeçkin bir yeri olan Sembol Pastanesi Merkezefendi Gümüşsuyu’nda 2.şubesini görkemli bir açılışla yaptı.
Kastamonu camiasının önde gelen isimlerinden biri olan iş ve siyaset adamı Vahdet ÇAKIROĞLU, Seyit Nizam Caddesi üzerinde ve Prof. Dr. Rauf DENKTAŞ Caddesi’nin kesiştiği köşede bulunan SEMBOL PASTANESİ’ne görkemli bir açılışla yeni bir şube daha ekledi.

Yıllardır Babasının yanında pastanecilikle uğraşan ve askerliğini yapıp işin başına dönen Vahdet ÇAKIROĞLU’nun askerden yeni dönen oğlu Yasin ÇAKIROĞLU kurumsal olarak büyüme hedefini ve yeni şube açma isteğinin babasına iletti.Baba Vahdet bu cesur yaklaşıma tabii ki memnuniyet ile olur verdi. O da oğlunun kendi gibi bir iş adamı olmasını istiyordu ama şartı vardı. Vahdet oğlu Yasin’e “ İyi bir iş adamı olman için atılımcı ve müşteriye her zaman memnuniyet yaratan girişimlerde bulunmalısın, Bunu elbet ki başarırsın. Fakat sakın benim gibi siyasetin içine girme, İyi bir siyaset izleyicisi ol ama aktif olarak sadece her zaman daha da mükemmeli yakalamak, hizmette daha da iyileri üretmek için iyi bir iş adamı olma gayreti içerisinde ol” dedi ve bu düşüncelerle Sembol Pastanesinin 2.Şubesi doğdu.

Merkezefendi Evleri tünel girişi karşısı, Gümüşsuyu Davutpaşa Caddesi 38 No da hazırlıklar tamamlandı ve açılış günü geldi. Açılışa Kastamonu Valisi ve Belediye Başkanı da çiçekleriyle katılırken ilçemiz iş adamlarından ve D.P. MKK eski Üyesi Mimar Süleyman ULUOCAK de çiçeği ile , MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Fethi Ahmet ALPARSLAN ve CHP İlçe Meclis Üyeli Mehmet YILMAZ’da çiçekleri ile bizzat katılan isimlerdendi

ACILIŞ HAYIR DUALARI İLE YAPILDI

Açılış öncesi Ehlibeyt Resulullah Mescidi hocası Mehmet HANÇER hayır ve bereket duaları okudu. Açılış kurdelesini MHP İlçe Başkanı Fethi Ahmet ALPARSLAN, baba Vahdet ÇAKIROĞLU ve oğul Yasin ÇAKIROĞLU tarafından yapıldı. Açılışın ardından adeta bir izdiham oluştu. Belediye Başkan yardımcısı İlyaz SAKA’da açılışa kısa süreli bir gecikme ile de olsa katıldı. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ-MEHMET ALPAY
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.