SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İki Kardeş güle oynaya ölüme gitmiş

19.07.2012 - 12:07, Güncelleme: 19.07.2012 - 12:07
 

İki Kardeş güle oynaya ölüme gitmiş

Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesinde serinlemek için girdikleri süs havuzunda elektrik akımına kapılan iki kardeş hayatını kaybetmişti.

Merkez Efendi Mahallesi'nde bir işyerinin önündeki süs havuzuna serinlemek amacıyla giren Servet Koçak (13) ve Sinan Koçak (11) adlı kardeşler, elektrik akımına kapılarak hayalarını kaybetmişlerdi. Yaklaşık 1,5 ay sonra ölüm havuzunun mobese görüntüleri ortaya çıktı. Kamara görüntülerinde havuz etrafında hiçbir güvenlik önleminin olmadığı açık bir şeklide gözüküyor. İki kardeş güle oynaya havuzun etrafına geliyorlar. Havuzun üzerine çıkıp yürüyorlar gülüp eğlenip oynuyorlar. Bir kaç dakika içinde bir çok kez havuza dalıp çıkıyor serinliyorlar. Son dalışlarında ise ölün onları yakalıyor. Havuzun içinde hareketsiz yattıkları fark eden çevre esnafı önce oyun yaptıklarını düşünüyorlar. Fakat hareketsizliğin uzun bir süre devam etmesi sonucu boğulduklarında şüphelenip müdahale etmeye çalışıyorlar. Ardında havuza girip çocuklardan birini çıkarıyorlar ve taksi ile hemen hastaneye götürüyorlar. Diğer kardeşin çıkarma esnasında görüntülerden olay yerine ambulansın geldiği gözüküyor. 112 ekipleri diğer kardeşi havuzdan çıkarıp uzun süre havuz etrafında müdahale ediyorlar.Olayın ardından Zeytinburnu Belediyesi'ne bağlı zabıtalar, havuzun etrafını boşlatıyor. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesinde serinlemek için girdikleri süs havuzunda elektrik akımına kapılan iki kardeş hayatını kaybetmişti.
Merkez Efendi Mahallesi'nde bir işyerinin önündeki süs havuzuna serinlemek amacıyla giren Servet Koçak (13) ve Sinan Koçak (11) adlı kardeşler, elektrik akımına kapılarak hayalarını kaybetmişlerdi. Yaklaşık 1,5 ay sonra ölüm havuzunun mobese görüntüleri ortaya çıktı.

Kamara görüntülerinde havuz etrafında hiçbir güvenlik önleminin olmadığı açık bir şeklide gözüküyor. İki kardeş güle oynaya havuzun etrafına geliyorlar. Havuzun üzerine çıkıp yürüyorlar gülüp eğlenip oynuyorlar.

Bir kaç dakika içinde bir çok kez havuza dalıp çıkıyor serinliyorlar. Son dalışlarında ise ölün onları yakalıyor. Havuzun içinde hareketsiz yattıkları fark eden çevre esnafı önce oyun yaptıklarını düşünüyorlar. Fakat hareketsizliğin uzun bir süre devam etmesi sonucu boğulduklarında şüphelenip müdahale etmeye çalışıyorlar.

Ardında havuza girip çocuklardan birini çıkarıyorlar ve taksi ile hemen hastaneye götürüyorlar. Diğer kardeşin çıkarma esnasında görüntülerden olay yerine ambulansın geldiği gözüküyor. 112 ekipleri diğer kardeşi havuzdan çıkarıp uzun süre havuz etrafında müdahale ediyorlar.Olayın ardından Zeytinburnu Belediyesi'ne bağlı zabıtalar, havuzun etrafını boşlatıyor. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.