SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zaferspor Kriket Takımı Kupayı aldı

08.07.2012 - 23:15, Güncelleme: 08.07.2012 - 23:15
 

Zaferspor Kriket Takımı Kupayı aldı

İstanbul Amatör Kulüpleri içerisinde ilk olarak KRİKET takımını kuran Zeytinburnu Zaferspor katıldığı ilk resmi turnuvada kupayı Zeytinburnu'na getirdi.

Amatör Kulüpleri içerisinde ilk olarak KRİKET takımını kuran Zeytinburnu Zaferspor katıldığı ilk resmi turnuvada fırtına gibi esti. Bünyesine iki milli Kriket Sporcusunu da katan Temsilcimiz Zaferspor KRİKET Takımı 3 Temmuz tarihinde başlayan Türkiye Şampiyonasında farklı bir kulvarda 8 gün boyunca mücadele etti. Zaferspor Kriket Takımı Ankara Keçiören'de fırtına gibi esti. Oynadıkları bütün maçları açık farkla kazanan Zaferspor bütün takımların dikkatini çekmeyi başardı. ZAFERSPOR'UN MAÇ SONUÇLARI ŞÖYLE: Zafer Spor: 157- A.Pasa Sk: 38 Zafer Spor: 121- Keçiören: 68 Zafer Spor: 167- Baglum Sk: 74 Zafer Spor: 213- Başkent Gücü: 79 Zafer Spor: 202- Anatoliaspor: 71 YARI FİNAL MAÇI: Zafer Spor: 222 Hacettepe: 56 FİNAL MAÇI: Zafer Spor: 125 Ortadoğu Teknik Üniversitesi: 84 FİNALDE ODTÜ'NÜN BELİNİ BÜKTÜK Kriket'in Türkiye'deki en büyüğü olarak bilinen ODTÜ Kriket takımını temsilcimiz Zaferspor kendi evinde adeta sahadan sildi.Yüzlerce ODTÜ seyircisinin de destek verdiği maçtan İstanbul Zeytinburnu Temsilcisi Zaferspor açık ara farkla galip ayrıldı KUPA KEYFİMİZİ İŞKENCEYE DÖNÜŞTÜRDÜLER Zafespor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer, Bileklerinin gücüyle alınlarının akıyla mücadele ederek bütün maçları kazanarak ve en önemlisi Final Maçında yeni bir takım olmalarına rağmen Kriket'in iyisi olarak bilenen ODTÜ'yü kendi evinde açık farkla yenerek kupayı kazandıklarını söyledi. Başkan Zafer; Biz isterdik ki sportmence kupamızı seyircilerin önünde bize versinler fakat ODTÜ'lü yöneticilerin baskısı sonucu Kupa keyfini çileye dönüştürdüler. Karşı takımın sporcuları bizim takıma saldırdı. Bütün takımların kupaları verilmesine rağmen bizler sahasının ortasın 3 saat bekletildik. Seyircilerin ayrılmasının ardından bizim kupamız verildi. Ankara turnuvasında bir İstanbul takımına kupa gurur yaşatmamak için ellerinden geleni yaptılar dedi. BAŞKAN AYDIN VE BAŞKAN YRD. KASAP'A TEŞEKKÜR Zaferspor Başkanı Cengiz Zafer yeni bir takım omalarına rağmen bu başarıya ilk güden itibaren inandıklarını ve bu inançlarına destek veren Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap'a Kriket takımına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Zafer, Belediye'nin kendilerine olan bu güvenini boşa çıkartmadıklarını ve kupayı alarak Zeytinburnu'na geldiklerini söyledi.Başkan Cengiz Zafer, iki milli Kriket oyuncusu ve kaliteli oyunculardan oluşan çok güçlü ve İstanbul'un ilk takımın kurduklarını ve Zaferspor olarak Ankara'da büyük mücadele verdiklerini ve maçlarını açık ara farkla kazanarak kupayı kazandıklarının altını çizdi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
İstanbul Amatör Kulüpleri içerisinde ilk olarak KRİKET takımını kuran Zeytinburnu Zaferspor katıldığı ilk resmi turnuvada kupayı Zeytinburnu'na getirdi.
Amatör Kulüpleri içerisinde ilk olarak KRİKET takımını kuran Zeytinburnu Zaferspor katıldığı ilk resmi turnuvada fırtına gibi esti. Bünyesine iki milli Kriket Sporcusunu da katan Temsilcimiz Zaferspor KRİKET Takımı 3 Temmuz tarihinde başlayan Türkiye Şampiyonasında farklı bir kulvarda 8 gün boyunca mücadele etti. Zaferspor Kriket Takımı Ankara Keçiören'de fırtına gibi esti. Oynadıkları bütün maçları açık farkla kazanan Zaferspor bütün takımların dikkatini çekmeyi başardı.

ZAFERSPOR'UN MAÇ SONUÇLARI ŞÖYLE:

Zafer Spor: 157- A.Pasa Sk: 38

Zafer Spor: 121- Keçiören: 68

Zafer Spor: 167- Baglum Sk: 74

Zafer Spor: 213- Başkent Gücü: 79

Zafer Spor: 202- Anatoliaspor: 71

YARI FİNAL MAÇI:

Zafer Spor: 222 Hacettepe: 56

FİNAL MAÇI:

Zafer Spor: 125 Ortadoğu Teknik Üniversitesi: 84

FİNALDE ODTÜ'NÜN BELİNİ BÜKTÜK

Kriket'in Türkiye'deki en büyüğü olarak bilinen ODTÜ Kriket takımını temsilcimiz Zaferspor kendi evinde adeta sahadan sildi.Yüzlerce ODTÜ seyircisinin de destek verdiği maçtan İstanbul Zeytinburnu Temsilcisi Zaferspor açık ara farkla galip ayrıldı

KUPA KEYFİMİZİ İŞKENCEYE DÖNÜŞTÜRDÜLER

Zafespor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer, Bileklerinin gücüyle alınlarının akıyla mücadele ederek bütün maçları kazanarak ve en önemlisi Final Maçında yeni bir takım olmalarına rağmen Kriket'in iyisi olarak bilenen ODTÜ'yü kendi evinde açık farkla yenerek kupayı kazandıklarını söyledi. Başkan Zafer; Biz isterdik ki sportmence kupamızı seyircilerin önünde bize versinler fakat ODTÜ'lü yöneticilerin baskısı sonucu Kupa keyfini çileye dönüştürdüler. Karşı takımın sporcuları bizim takıma saldırdı. Bütün takımların kupaları verilmesine rağmen bizler sahasının ortasın 3 saat bekletildik. Seyircilerin ayrılmasının ardından bizim kupamız verildi. Ankara turnuvasında bir İstanbul takımına kupa gurur yaşatmamak için ellerinden geleni yaptılar dedi.

BAŞKAN AYDIN VE BAŞKAN YRD. KASAP'A TEŞEKKÜR

Zaferspor Başkanı Cengiz Zafer yeni bir takım omalarına rağmen bu başarıya ilk güden itibaren inandıklarını ve bu inançlarına destek veren Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap'a Kriket takımına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Zafer, Belediye'nin kendilerine olan bu güvenini boşa çıkartmadıklarını ve kupayı alarak Zeytinburnu'na geldiklerini söyledi.Başkan Cengiz Zafer, iki milli Kriket oyuncusu ve kaliteli oyunculardan oluşan çok güçlü ve İstanbul'un ilk takımın kurduklarını ve Zaferspor olarak Ankara'da büyük mücadele verdiklerini ve maçlarını açık ara farkla kazanarak kupayı kazandıklarının altını çizdi.
kullan
ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.