SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Herkes Haddini Bilecek

GÜNDEM 07.07.2012 - 13:32, Güncelleme: 07.07.2012 - 13:32
 

Herkes Haddini Bilecek

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti'ye geçeceği yönündeki iddialara ilişkin ilk açıklamayı bugün yaptı.

HAS Parti Genel Başkanı Kurtulmuş'un AK Parti'ye geçeceği yönündeki iddialar geçtiğimiz haftadan bu yana gündemde. Konu ile ilgili son açıklama dün HAS İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu'ndan gelmişti. Bekaroğlu dün yaptığı açıklamada "Herkes bize sorular sormaktadır; sözümüze ilgi duyan, Genel Başkanımızı ve partimizi ilgi takip eden milyonlarca insan doyurucu bir açıklama beklemektedir" ifadesini kullanmıştı.HAS Parti'den dün yapılan yazılı açıklamada, Genel Başkan Kurtulmuş'un bugün Konya'da bir basın toplantısı düzenleyeceği duyuruldu. 'BİZİM KİMSEDEN BİR TALEBİMİZ OLMADI' Konya'ya gelen Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, 'AK Parti'ye geçeceği' yönündeki iddialarla ilgili gazetecilerin sorularını cevaplandırdı."AK Parti MYK'da konuşulanlar, gündeme gelen iddialar Has Parti'nin gücünün bir göstergesidir. Doğru bir siyaset izlediğimizin kanıtıdır. Numan Kurtulmuş ve Has Parti itibarı 1 günde kazanmadı. Bazı kişiler Has Parti ve Numan Kurtulmuş'u bu süreçte itibarsızlaştırmaya çalıştı. Bizi itibarsızlaştırmaya çalışanlar haddini bilecek. Bizim hiç kimseye bir işbirliği talebimiz olmadı. İktidarın yaptığı iyi işlerde desteklemeye, yanlış işlerde de eleştirmeye devam edeceğiz. Şu ana kadar bana gelmiş bir teklif yok. Ben bu konuyu AK Parti MYK'dan basına sızdığı kadarıyla biliyorum" 'MUHATABIMIZ BAŞBAKAN ERDOĞAN' AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in konuyla ilgili açıklamalarının sorulması üzerine ise Kurtulmuş 'Numan Kurtulmuş ve Has Parti'yi kimse itibarsızlaştıramaz. Bu konuda bizim muhatabımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' dedi.
HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti'ye geçeceği yönündeki iddialara ilişkin ilk açıklamayı bugün yaptı.
HAS Parti Genel Başkanı Kurtulmuş'un AK Parti'ye geçeceği yönündeki iddialar geçtiğimiz haftadan bu yana gündemde. Konu ile ilgili son açıklama dün HAS İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu'ndan gelmişti. Bekaroğlu dün yaptığı açıklamada "Herkes bize sorular sormaktadır; sözümüze ilgi duyan, Genel Başkanımızı ve partimizi ilgi takip eden milyonlarca insan doyurucu bir açıklama beklemektedir" ifadesini kullanmıştı.HAS Parti'den dün yapılan yazılı açıklamada, Genel Başkan Kurtulmuş'un bugün Konya'da bir basın toplantısı düzenleyeceği duyuruldu.

'BİZİM KİMSEDEN BİR TALEBİMİZ OLMADI'

Konya'ya gelen Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, 'AK Parti'ye geçeceği' yönündeki iddialarla ilgili gazetecilerin sorularını cevaplandırdı."AK Parti MYK'da konuşulanlar, gündeme gelen iddialar Has Parti'nin gücünün bir göstergesidir. Doğru bir siyaset izlediğimizin kanıtıdır. Numan Kurtulmuş ve Has Parti itibarı 1 günde kazanmadı. Bazı kişiler Has Parti ve Numan Kurtulmuş'u bu süreçte itibarsızlaştırmaya çalıştı. Bizi itibarsızlaştırmaya çalışanlar haddini bilecek. Bizim hiç kimseye bir işbirliği talebimiz olmadı. İktidarın yaptığı iyi işlerde desteklemeye, yanlış işlerde de eleştirmeye devam edeceğiz. Şu ana kadar bana gelmiş bir teklif yok. Ben bu konuyu AK Parti MYK'dan basına sızdığı kadarıyla biliyorum"

'MUHATABIMIZ BAŞBAKAN ERDOĞAN'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in konuyla ilgili açıklamalarının sorulması üzerine ise Kurtulmuş 'Numan Kurtulmuş ve Has Parti'yi kimse itibarsızlaştıramaz. Bu konuda bizim muhatabımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.