SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

M.Üyesi Av.Resmiye Göç farklı kaybetti

GÜNDEM 03.07.2012 - 20:41, Güncelleme: 03.07.2012 - 20:41
 

M.Üyesi Av.Resmiye Göç farklı kaybetti

CHP İstanbul Kadın Kolları Başkanlığı için adaylığını açıklayan CHP Zeytinburnu Meclis Üyesi Av.Resmiye Göç seçimi farklı kaybetti.

CHP İstanbul Kadın Kolları Başkanı belli oldu.CHP İstanbul Kadın Kolları seçimi tamamlandı. Seçimi mevcut başkan Yüksel Çavuşoğlu kazandı. Çavuşoğlu 182 oy alırken rakibi Resmiye Göç 96 oyda kaldı. CHP İstanbul İl Kadın Kolları 11. Olağan Kongresi Beşiktaş Belediyesi Mustafa Kemal Merkezi’nde gerçekleştirildi. 8 yıl aradan sonra yapılan CHP İstanbul İl Kadın Kolu Başkanlığı seçiminde iki aday Yüksel Çavuşoğlu ile Av. Resmiye Göç yarıştı. Saat 11.00’de başlayan kongreye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Birgül Ayman Güler, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP milletvekilleri Sedef Küçük, Binnaz Toprak, Gürsel Tekin, Haluk Eyidoğan, PM Üyeleri Didem Engin, Ayşe Aytaç Yılmaz, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Deniz Pınar Atılgan, CHP İlçe Başkanları ile CHP İstanbul İl Kadın Kolları üyeleri katıldı. CHP İstanbul İl Kadın Kolu Başkan adayı Yüksel Çavuşoğlu, başkan olduğu zaman eğitime ağırlık vereceğini belirterek, “CHP İstanbul İl Binası’nı akademiye dönüştüreceğim. İstanbul İl Kolları’nın bir arabası olacak ve karış karış İstanbul’u dolaşacağız. Elini sıkmadığımız insan kalmayacak. Yüzde 33’lük cinsiyet kotasının takipçisiyim. Bu kota ile ilgili çok çalışmalar yaptım. Bundan sonra da bunu takip edeceğim” dedi. Diğer Başkan adayı Avukat Resmiye Göç de “Biz bu seçimi alacağız. Başa geldiğimizde partimizin bütün yönetim kadrolarına, belediye meclis üyeliklerine, belediye başkanlıklarına, milletvekillerine örgütün temsilcisi olan örgütleri taşıyacağız. Örgüt temsilcisi arkadaşlarım bir yerlerde söz sahibi olduğunda halk için daha çok hızlı mücadele edecek. Amacımız toplumda kendini etkin bir yere getirmek” diye konuştu. Adayların konuşmalarının ardından CHP İstanbul İl Başkanı da partili kadınlara seslendi ve her iki adaya da başarılar diledi. Divan Başkanlığını CHP Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler’in yaptığı kongrede daha sonra seçimlere geçildi. 278 geçerli oy’un kullanıldığı seçimlerde Yüksel Çavuşoğlu kullanılan oyların 182’sini alarak CHP İstanbul İl Kadın Kolları’nın yeni başkanı oldu. Diğer aday Resmiye Göç’e ise sandıktan 96 oy çıktı. ZEYTİNBURNUHABER.ORG
CHP İstanbul Kadın Kolları Başkanlığı için adaylığını açıklayan CHP Zeytinburnu Meclis Üyesi Av.Resmiye Göç seçimi farklı kaybetti.
CHP İstanbul Kadın Kolları Başkanı belli oldu.CHP İstanbul Kadın Kolları seçimi tamamlandı. Seçimi mevcut başkan Yüksel Çavuşoğlu kazandı. Çavuşoğlu 182 oy alırken rakibi Resmiye Göç 96 oyda kaldı.

CHP İstanbul İl Kadın Kolları 11. Olağan Kongresi Beşiktaş Belediyesi Mustafa Kemal Merkezi’nde gerçekleştirildi. 8 yıl aradan sonra yapılan CHP İstanbul İl Kadın Kolu Başkanlığı seçiminde iki aday Yüksel Çavuşoğlu ile Av. Resmiye Göç yarıştı.

Saat 11.00’de başlayan kongreye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Birgül Ayman Güler, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP milletvekilleri Sedef Küçük, Binnaz Toprak, Gürsel Tekin, Haluk Eyidoğan, PM Üyeleri Didem Engin, Ayşe Aytaç Yılmaz, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Deniz Pınar Atılgan, CHP İlçe Başkanları ile CHP İstanbul İl Kadın Kolları üyeleri katıldı.

CHP İstanbul İl Kadın Kolu Başkan adayı Yüksel Çavuşoğlu, başkan olduğu zaman eğitime ağırlık vereceğini belirterek, “CHP İstanbul İl Binası’nı akademiye dönüştüreceğim. İstanbul İl Kolları’nın bir arabası olacak ve karış karış İstanbul’u dolaşacağız. Elini sıkmadığımız insan kalmayacak. Yüzde 33’lük cinsiyet kotasının takipçisiyim. Bu kota ile ilgili çok çalışmalar yaptım. Bundan sonra da bunu takip edeceğim” dedi.

Diğer Başkan adayı Avukat Resmiye Göç de “Biz bu seçimi alacağız. Başa geldiğimizde partimizin bütün yönetim kadrolarına, belediye meclis üyeliklerine, belediye başkanlıklarına, milletvekillerine örgütün temsilcisi olan örgütleri taşıyacağız. Örgüt temsilcisi arkadaşlarım bir yerlerde söz sahibi olduğunda halk için daha çok hızlı mücadele edecek. Amacımız toplumda kendini etkin bir yere getirmek” diye konuştu.

Adayların konuşmalarının ardından CHP İstanbul İl Başkanı da partili kadınlara seslendi ve her iki adaya da başarılar diledi.

Divan Başkanlığını CHP Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler’in yaptığı kongrede daha sonra seçimlere geçildi. 278 geçerli oy’un kullanıldığı seçimlerde Yüksel Çavuşoğlu kullanılan oyların 182’sini alarak CHP İstanbul İl Kadın Kolları’nın yeni başkanı oldu. Diğer aday Resmiye Göç’e ise sandıktan 96 oy çıktı.

ZEYTİNBURNUHABER.ORG
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.