SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnuspor Seçmelerine Geri Sayım

01.07.2012 - 08:35, Güncelleme: 01.07.2012 - 08:35
 

Zeytinburnuspor Seçmelerine Geri Sayım

Zeytinburnu spor kulübü A Takımı ve Altyapı seçmeleri 30 Haziran-6 Temmuz 2012 tarihleri arasında Zeytinburnu Stadı'nda yapılacak.

Zeytinburnu Spor Kulübü Başkanı Ünal TOMBULEL " Amacımız Türk Futboluna yeni Emreler ve Arifler kazandırmaktır "dedi. Bu münasebetle ALO AFİŞ tarafından yapılan ve Zeytinburnu'nun belirli noktalarına asılıp duyurusu yapılan afişlerle ilgili konuşan (İSÖS) İstanbul Özürlülerspor Gönüllüsü ve ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ" Zeytinburnumuzun tekrar eski parlak günlerine dönmesi için elimizden geleni yapacağız.Zeytinburnusporlular Derneği yeni Başkanı Muhsin KOÇ ve arkadaşları ve de, Büyük Zeytinburnu taraftarı ile,Kazlıçeşme'yi yine 90 dakika taraftar desteği ile inleteceğimiz takım tezahüratlarına kavuşmayı arzu etmekteyiz,Zeytinburnu'nu ve Zeytinburnuspor'u çok seviyoruz " dedi. Zeytinburnuspor Antröneri Bayram SEVİNDİK ve Ekibi ise "A Takımı seçmelerinin 30 Haziran-1 Temmuz,Altyapı seçmelerinin 4-5-6 Temmuz 2012 günlerinde yapılacağını açıkladı ve Zeytinburnuspor'un 60 yılında yeni hedeflerle yeniden yükselişe geçmeyi planladığını" belirtti.Amacımız Zeytinburnu ve Türkiyemiz için yeni yetenekleri ortaya çıkarmaktır ,Anne ve Babaların çocuklarını eğitimin yanında spora da yönlendirmelerini istedi.
Zeytinburnu spor kulübü A Takımı ve Altyapı seçmeleri 30 Haziran-6 Temmuz 2012 tarihleri arasında Zeytinburnu Stadı'nda yapılacak.
Zeytinburnu Spor Kulübü Başkanı Ünal TOMBULEL " Amacımız Türk Futboluna yeni Emreler ve Arifler kazandırmaktır "dedi. Bu münasebetle ALO AFİŞ tarafından yapılan ve Zeytinburnu'nun belirli noktalarına asılıp duyurusu yapılan afişlerle ilgili konuşan (İSÖS) İstanbul Özürlülerspor Gönüllüsü ve ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ" Zeytinburnumuzun tekrar eski parlak günlerine dönmesi için elimizden geleni yapacağız.Zeytinburnusporlular Derneği yeni Başkanı Muhsin KOÇ ve arkadaşları ve de, Büyük Zeytinburnu taraftarı ile,Kazlıçeşme'yi yine 90 dakika taraftar desteği ile inleteceğimiz takım tezahüratlarına kavuşmayı arzu etmekteyiz,Zeytinburnu'nu ve Zeytinburnuspor'u çok seviyoruz " dedi.

Zeytinburnuspor Antröneri Bayram SEVİNDİK ve Ekibi ise "A Takımı seçmelerinin 30 Haziran-1 Temmuz,Altyapı seçmelerinin 4-5-6 Temmuz 2012 günlerinde yapılacağını açıkladı ve Zeytinburnuspor'un 60 yılında yeni hedeflerle yeniden yükselişe geçmeyi planladığını" belirtti.Amacımız Zeytinburnu ve Türkiyemiz için yeni yetenekleri ortaya çıkarmaktır ,Anne ve Babaların çocuklarını eğitimin yanında spora da yönlendirmelerini istedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.