SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İstanbul'un göbeğinde inanılmaz vahşet

KÜLTÜR 27.08.2011 - 12:53, Güncelleme: 27.08.2011 - 12:53
 

İstanbul'un göbeğinde inanılmaz vahşet

İSTANBUL’da kavga edip ayrıldığı bir çocuğunun annesi eski sevgilisi Neşe G.’yi başka bir erkekle ilişkisinden şüphelenerek kaçırıp kazma ve kürekle dövdükten sonra

Kazdığı çukura canlı canlı gömen ancak daha sonra pişman olarak çukurdan çıkarıp hastaneye götüren Alpaslan Ç. (28) gözaltına alındı.Uyuşturucu satmaktan daha önce polise geliş kaydı bulunan Alpaslan Ç.’nin olayı birlikte gerçekleştirdiği yeni sevgilisi Yasemin C. (25) de yakalandı. Ayazağa’da bulunan Hayat Hastanesi’ne tecavüze uğradığı iddiasıyla getirilen bir kadın bulunduğu ihbarı üzerine polis harekete geçti. Durumu ağır olduğu için hemen Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen kadının Neşe G. olduğu belirlendi. Neşe G., müdahale odasına alınmadan önce kendisiyle konuşarak "Sana ne oldu" diyen polislere sayıklayarak "Eşim ve Yasemin" diyebildi. Gasp Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Neşe G.’yi hastaneye getiren ve "Ormanlık alanda bulduk. Herhalde tecavüze uğramış" diyen Alpaslan Ç. ile Yasemin C. gözaltına aldı. Alpaslan Ç.’nin Neşe G.’nin eski sevgilisi Yasemin C.’nin ise arkadaşı olduğu belirlendi. YENİ SEVGİLİ İTİRAF ETTİ Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen Alpaslan Ç. olayla bir ilgisinin olmadığını söylerdi. Alparslan Ç.’nin yanında bulunan sevgilisi Yasemin C. ise olayı polise anlattı. Yasemin C., Alpaslan Ç.’nin daha önce birlikte yaşadığı Neşe G.’nin başka bir erkekle ilişkisi olduğundan şüphelendiğini söyledi. Alparslan Ç.’nin eski sevgilisini korkutmak için kendisinden yardım istediğini belirten Yasemin C., ifadesinde şunları anlattı: "Bana onu yanına getirmem için yardımcı olmamı istedi. Arada çocukları olduğu için onu uyaracağını söyledi. Ben de daha önceden tanıştığım Neşe’ye telefon edip bir kişiden alacağım olduğunu birlikte gitmeyi teklif ettim. Kabul etti. Birlikte bir taksiye bindik. Ayazağa’da ormanlık alanın kenarında taksiden inince Alpaslan bizi karşıladı. Onu zorla sürükleyerek ormanlık alanın içine götürdü. Kazma ve kürekle vurarak dövdü. Neşe kendinden geçince onu daha önceden hazırladığı çukurun içine gömdü. Üzerine toprakla örterken ben ’Hani sadece uyaracaktın. Kadın ölecek’ deyince yaptıklarından pişman oldu. Birlikte Neşe’yi çukurdan çıkarıp hastaneye götürdük. Bizden şüphelenmeleri için ’Yolda bulduk, her halde tecavüze uğramış’ dedik." DEVLET KORUMASINA ALINACAK Gasp Büro Amirliği ekipleri Yasemin C.’nin Ayazağa ormanlık alanda gösterdiği yerde Alpaslan Ç.’nin Neşe G.’yi gömmek için hazırladığı çukuru buldu. Olay yerinde yapılan incelemede üzerinde kan bulunan kazma ve kürek ile su şişeleri ele geçirildi. Alpaslan Ç. poliste "Susma" hakkını kullanarak ifade vermedi. Tedavisi süren Neşe G.’nin iyileştikten sonra kadın sığınma evine teslim edilerek devlet koruması altına alınacağı belirtildi. Poliste işlemleri tamamlanan Alpaslan Ç. ile Yasemin C. adliyeye götürüldü. Nöbetçi mahkeme Alpaslan Ç.’nin tutuklanmasına Yasemin C.’nin serbest bırakılmasına karar verdi. Alpaslan Ç. cezaevine konuldu.
İSTANBUL’da kavga edip ayrıldığı bir çocuğunun annesi eski sevgilisi Neşe G.’yi başka bir erkekle ilişkisinden şüphelenerek kaçırıp kazma ve kürekle dövdükten sonra
Kazdığı çukura canlı canlı gömen ancak daha sonra pişman olarak çukurdan çıkarıp hastaneye götüren Alpaslan Ç. (28) gözaltına alındı.Uyuşturucu satmaktan daha önce polise geliş kaydı bulunan Alpaslan Ç.’nin olayı birlikte gerçekleştirdiği yeni sevgilisi Yasemin C. (25) de yakalandı.

Ayazağa’da bulunan Hayat Hastanesi’ne tecavüze uğradığı iddiasıyla getirilen bir kadın bulunduğu ihbarı üzerine polis harekete geçti. Durumu ağır olduğu için hemen Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen kadının Neşe G. olduğu belirlendi. Neşe G., müdahale odasına alınmadan önce kendisiyle konuşarak "Sana ne oldu" diyen polislere sayıklayarak "Eşim ve Yasemin" diyebildi. Gasp Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Neşe G.’yi hastaneye getiren ve "Ormanlık alanda bulduk. Herhalde tecavüze uğramış" diyen Alpaslan Ç. ile Yasemin C. gözaltına aldı. Alpaslan Ç.’nin Neşe G.’nin eski sevgilisi Yasemin C.’nin ise arkadaşı olduğu belirlendi.

YENİ SEVGİLİ İTİRAF ETTİ

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen Alpaslan Ç. olayla bir ilgisinin olmadığını söylerdi. Alparslan Ç.’nin yanında bulunan sevgilisi Yasemin C. ise olayı polise anlattı. Yasemin C., Alpaslan Ç.’nin daha önce birlikte yaşadığı Neşe G.’nin başka bir erkekle ilişkisi olduğundan şüphelendiğini söyledi. Alparslan Ç.’nin eski sevgilisini korkutmak için kendisinden yardım istediğini belirten Yasemin C., ifadesinde şunları anlattı:

"Bana onu yanına getirmem için yardımcı olmamı istedi. Arada çocukları olduğu için onu uyaracağını söyledi. Ben de daha önceden tanıştığım Neşe’ye telefon edip bir kişiden alacağım olduğunu birlikte gitmeyi teklif ettim. Kabul etti. Birlikte bir taksiye bindik. Ayazağa’da ormanlık alanın kenarında taksiden inince Alpaslan bizi karşıladı. Onu zorla sürükleyerek ormanlık alanın içine götürdü. Kazma ve kürekle vurarak dövdü. Neşe kendinden geçince onu daha önceden hazırladığı çukurun içine gömdü. Üzerine toprakla örterken ben ’Hani sadece uyaracaktın. Kadın ölecek’ deyince yaptıklarından pişman oldu. Birlikte Neşe’yi çukurdan çıkarıp hastaneye götürdük. Bizden şüphelenmeleri için ’Yolda bulduk, her halde tecavüze uğramış’ dedik."

DEVLET KORUMASINA ALINACAK

Gasp Büro Amirliği ekipleri Yasemin C.’nin Ayazağa ormanlık alanda gösterdiği yerde Alpaslan Ç.’nin Neşe G.’yi gömmek için hazırladığı çukuru buldu. Olay yerinde yapılan incelemede üzerinde kan bulunan kazma ve kürek ile su şişeleri ele geçirildi. Alpaslan Ç. poliste "Susma" hakkını kullanarak ifade vermedi.

Tedavisi süren Neşe G.’nin iyileştikten sonra kadın sığınma evine teslim edilerek devlet koruması altına alınacağı belirtildi. Poliste işlemleri tamamlanan Alpaslan Ç. ile Yasemin C. adliyeye götürüldü. Nöbetçi mahkeme Alpaslan Ç.’nin tutuklanmasına Yasemin C.’nin serbest bırakılmasına karar verdi. Alpaslan Ç. cezaevine konuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.