SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Trabzonspor direkt Şampiyonlar Ligi'nde

KÜLTÜR 24.08.2011 - 23:11, Güncelleme: 24.08.2011 - 23:11
 

Trabzonspor direkt Şampiyonlar Ligi'nde

UEFA: F.Bahçe'nin yerine Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılacak

UEFA, resmi sitesinden yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin yerine Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak alınmasına karar verdi. BİLBAO MAÇI İPTAL Yarın yapılacak Şampiyonlar Ligi kura çekimine ise Trabzonsporlu yöneticilerin davet edileceği bildirildi. Ayrıca Trabzonspor'un yarın Atletic Bilbao ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçı da iptal edildi.
UEFA: F.Bahçe'nin yerine Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılacak
UEFA, resmi sitesinden yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin yerine Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak alınmasına karar verdi.

BİLBAO MAÇI İPTAL

Yarın yapılacak Şampiyonlar Ligi kura çekimine ise Trabzonsporlu yöneticilerin davet edileceği bildirildi. Ayrıca Trabzonspor'un yarın Atletic Bilbao ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçı da iptal edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.