SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Sınıra 2 bin komando sevk edildi

KÜLTÜR 24.08.2011 - 08:33, Güncelleme: 24.08.2011 - 08:33
 

Sınıra 2 bin komando sevk edildi

PKK'ya yönelik hava operasyonlarının ardından, kara operasyonu içinde çalışmalar başlatıldı.

Kuzey Irak'taki PKK kamplarına yönelik Ramazan Bayramı sonrası sınır ötesi kara operasyona hazırlanan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) sınır bölgesine yaptığı lojistik sevkiyatının ardında, personel sevkiyatına başladı. 2 bin komanda sivil minibüsler ile Şırnak'a gönderildi. KARAYOLU İLE PERSONEL Doğu ve Güneydoğu'da terör saldırıları artması üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), PKK'nın Kuzey Irak'taki kamplarına yönelik başlatmış olduğu hava destekli operasyonlar sürüyor. Hükümetin 17 Ekim'de sona erecek sınır ötesi tezkereyi 1 yıl uzatma isteği, sınır ötesi kara harekatı gündeme getirdi. Sınırın sıfır noktasında 3 aydan bu yana yapılan lojistik desteğin ardından ise bölgeye bu kez karayolu ile personel sevkiyatı yapıldı. İŞTE O SEVKİYATTAN KARELER KONVOYA SIKI KORUMA Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığı'ndan toplatılan 2 bin komando 120 araçlı sivil minibüsler ile Mardin yolu üzerinde Şırnak'a sevk edildi. Son yılların en büyük askeri sevkiyatı sırasında üst düzey güvenlik önlemleri alındı. Karayolunda konvoyun başında zırhlı panzer, orta ve sonlarında ise sinyal kesici Jammer araçlar eşlik etti.
PKK'ya yönelik hava operasyonlarının ardından, kara operasyonu içinde çalışmalar başlatıldı.

Kuzey Irak'taki PKK kamplarına yönelik Ramazan Bayramı sonrası sınır ötesi kara operasyona hazırlanan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) sınır bölgesine yaptığı lojistik sevkiyatının ardında, personel sevkiyatına başladı. 2 bin komanda sivil minibüsler ile Şırnak'a gönderildi.

KARAYOLU İLE PERSONEL
Doğu ve Güneydoğu'da terör saldırıları artması üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), PKK'nın Kuzey Irak'taki kamplarına yönelik başlatmış olduğu hava destekli operasyonlar sürüyor. Hükümetin 17 Ekim'de sona erecek sınır ötesi tezkereyi 1 yıl uzatma isteği, sınır ötesi kara harekatı gündeme getirdi. Sınırın sıfır noktasında 3 aydan bu yana yapılan lojistik desteğin ardından ise bölgeye bu kez karayolu ile personel sevkiyatı yapıldı.

İŞTE O SEVKİYATTAN KARELER
KONVOYA SIKI KORUMA
Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığı'ndan toplatılan 2 bin komando 120 araçlı sivil minibüsler ile Mardin yolu üzerinde Şırnak'a sevk edildi. Son yılların en büyük askeri sevkiyatı sırasında üst düzey güvenlik önlemleri alındı. Karayolunda konvoyun başında zırhlı panzer, orta ve sonlarında ise sinyal kesici Jammer araçlar eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.