SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Cemal Avcı İl Başkan Yardımcısı oldu

GÜNDEM 22.08.2011 - 16:14, Güncelleme: 22.08.2011 - 16:14
 

Cemal Avcı İl Başkan Yardımcısı oldu

12 Haziran Genel seçimlerinde Has Parti’den İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı olan ve yaptığı çalışmalarla büyük taktir kazanan Cemal Avcı, Has Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı oldu

12 Haziran Genel seçimlerinde Has Parti’den İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı olan ve yaptığı çalışmalarla büyük taktir kazanan Cemal Avcı, Has Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı oldu. Has Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Çalışma ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan olan Cemal Avcı, Has Parti’nin yol haritası hakkında bilgi verdi. Has Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı iken yaptığı çalışmalarla ismini duyuran Cemal Avcı seçimlerde 2. Bölgedeki tüm mahalleleri, sokakları gezerek sıkmadık el bırakmamıştı. Ziyaretlerinde insan ayrımı yapmadan herkesi kucaklayan Avcı, yeni görevi olan İstanbul İl Balkan Yardımcısı ve Çalışma ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkanlığı görevini de en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağını ifade etti. Hedefimiz yerel seçimler Has Parti’nin 12 Haziran seçimlerinden altı ay önce kurulmasına rağmen büyük bir başarı elde ettiğini belirten Cemal Avcı, birçok partiyi seçimde geride bırakmalarının büyük başarı olduğunu ifade etti. Altı ay gibi kısa bir sürede insanlara hem partiyi anlattıklarını hem de seçimde oy istediklerini dile getiren Avcı, “Bu kısa sürede aldığımız oy büyük başarıdır. Halkımız Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u çok seviyor. Bu sevgi sayesinde büyük bir kitle partisi olacağız. Bunun içinde teşkilatlarımızı güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Şimdi ise hedefimiz yerel seçimlerdir” diye konuştu. Has Parti’yi büyüteceğiz Önümüzdeki günlerde Has Parti olarak çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade eden Avcı,“Bütün STK’ları, meslek örgütlerini, sendikaları ziyaret edeceğiz. Onlardan bizim hakkımızdaki görüşlerini alacağız ve bizden beklentilerini öğrenip eksikliklerimizi gidereceğiz. İşveren temsilcileri ile görüşüp işçilerin özlük hakları ve çalışanların fiziki koşularının düzeltilmesi konusunda görüşmeler yapacağız. Ayrıca vatandaşla da sürekli diyalog kuracağız. Genel başkanımızın dediği gibi bu fidan bu ülkede tutmuştur. Bundan sonra hedefimiz bu fidanı sağlam bir şekilde büyütmek olacaktır” diye konuştu. ZEYTİNBURNU HABER.ORG-ÖZEL
12 Haziran Genel seçimlerinde Has Parti’den İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı olan ve yaptığı çalışmalarla büyük taktir kazanan Cemal Avcı, Has Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı oldu
12 Haziran Genel seçimlerinde Has Parti’den İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı olan ve yaptığı çalışmalarla büyük taktir kazanan Cemal Avcı, Has Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı oldu. Has Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Çalışma ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan olan Cemal Avcı, Has Parti’nin yol haritası hakkında bilgi verdi.

Has Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı iken yaptığı çalışmalarla ismini duyuran Cemal Avcı seçimlerde 2. Bölgedeki tüm mahalleleri, sokakları gezerek sıkmadık el bırakmamıştı. Ziyaretlerinde insan ayrımı yapmadan herkesi kucaklayan Avcı, yeni görevi olan İstanbul İl Balkan Yardımcısı ve Çalışma ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkanlığı görevini de en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağını ifade etti.

Hedefimiz yerel seçimler

Has Parti’nin 12 Haziran seçimlerinden altı ay önce kurulmasına rağmen büyük bir başarı elde ettiğini belirten Cemal Avcı, birçok partiyi seçimde geride bırakmalarının büyük başarı olduğunu ifade etti. Altı ay gibi kısa bir sürede insanlara hem partiyi anlattıklarını hem de seçimde oy istediklerini dile getiren Avcı, “Bu kısa sürede aldığımız oy büyük başarıdır. Halkımız Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u çok seviyor. Bu sevgi sayesinde büyük bir kitle partisi olacağız. Bunun içinde teşkilatlarımızı güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Şimdi ise hedefimiz yerel seçimlerdir” diye konuştu.

Has Parti’yi büyüteceğiz

Önümüzdeki günlerde Has Parti olarak çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade eden Avcı,“Bütün STK’ları, meslek örgütlerini, sendikaları ziyaret edeceğiz. Onlardan bizim hakkımızdaki görüşlerini alacağız ve bizden beklentilerini öğrenip eksikliklerimizi gidereceğiz. İşveren temsilcileri ile görüşüp işçilerin özlük hakları ve çalışanların fiziki koşularının düzeltilmesi konusunda görüşmeler yapacağız. Ayrıca vatandaşla da sürekli diyalog kuracağız. Genel başkanımızın dediği gibi bu fidan bu ülkede tutmuştur. Bundan sonra hedefimiz bu fidanı sağlam bir şekilde büyütmek olacaktır” diye konuştu.

ZEYTİNBURNU HABER.ORG-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.