SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Devrilen Tır Trafiği Felç Etti

KÜLTÜR 20.08.2011 - 10:31, Güncelleme: 20.08.2011 - 10:31
 

Devrilen Tır Trafiği Felç Etti

Zeytinburnu'ndan Arnavutköy'e giden Kemal Girgin'in kullandığı TIR kontrolden çıkarak devrildi.

Zeytinburnu'ndan Arnavutköy'e giden Kemal Girgin'in kullandığı TIR kontrolden çıkarak devrildi. TIR'ın içinde sıkışan Girgin kazayı gören diğer sürücüler tarafından kurtarıldıktan sonra hastaneye götürüldü. Kaza nedeniyle 3 saat trafiğe kapanan yol TIR'ın kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı. Kaza, O-2 Karayolu Kağıthane çıkışında saat 22. 00 sıralarında meydana geldi. Zeytinburnu'ndan yüklediği hafriyat toprağını Arnavutköy'e 34 BR 0713 plakalı TIR ile götürmekte olan Kemal Girgin (30), iddiaya göre viraja süratli şekilde girdi. Kontrolden çıkan TIR, savrularak devrildi. Devrilen TIR'ın içinde sıkışan Girgin'in yardımına diğer araç sürücüleri koştu. Sıkıştığı yerden kurtarılan sürücü götürüldüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Devrilen TIR nedeniyle O-2 Karayolu Kağıthane çıkışını kullanmak isteyen sürücüler uzun araç kuyrukları oluşturdu. Arıcılar'daki otobüs garajına gitmek için bekleyen otobüslerin içindeki yolcular da zorunlu olarak mola verdi. Yolun açılmasını beklerken bunalan sürücüler, harfiyatı yapılan yola girerek kendi güzergahlarını kendileri oluşturdu. Bazı sürücüler ise ters yolu kullanarak Kağıthane, Alibeyköy, Kemerburgaz yönüne devam etti. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol, TIR'ın kaldırılmasıyla 3 saat sonra yeniden ulaşıma açıldı
Zeytinburnu'ndan Arnavutköy'e giden Kemal Girgin'in kullandığı TIR kontrolden çıkarak devrildi.
Zeytinburnu'ndan Arnavutköy'e giden Kemal Girgin'in kullandığı TIR kontrolden çıkarak devrildi. TIR'ın içinde sıkışan Girgin kazayı gören diğer sürücüler tarafından kurtarıldıktan sonra hastaneye götürüldü. Kaza nedeniyle 3 saat trafiğe kapanan yol TIR'ın kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Kaza, O-2 Karayolu Kağıthane çıkışında saat 22. 00 sıralarında meydana geldi. Zeytinburnu'ndan yüklediği hafriyat toprağını Arnavutköy'e 34 BR 0713 plakalı TIR ile götürmekte olan Kemal Girgin (30), iddiaya göre viraja süratli şekilde girdi. Kontrolden çıkan TIR, savrularak devrildi. Devrilen TIR'ın içinde sıkışan Girgin'in yardımına diğer araç sürücüleri koştu. Sıkıştığı yerden kurtarılan sürücü götürüldüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Devrilen TIR nedeniyle O-2 Karayolu Kağıthane çıkışını kullanmak isteyen sürücüler uzun araç kuyrukları oluşturdu. Arıcılar'daki otobüs garajına gitmek için bekleyen otobüslerin içindeki yolcular da zorunlu olarak mola verdi. Yolun açılmasını beklerken bunalan sürücüler, harfiyatı yapılan yola girerek kendi güzergahlarını kendileri oluşturdu. Bazı sürücüler ise ters yolu kullanarak Kağıthane, Alibeyköy, Kemerburgaz yönüne devam etti. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol, TIR'ın kaldırılmasıyla 3 saat sonra yeniden ulaşıma açıldı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.