SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

3 Askerimiz daha Şehit oldu

KÜLTÜR 18.08.2011 - 23:55, Güncelleme: 18.08.2011 - 23:55
 

3 Askerimiz daha Şehit oldu

Teröristler ilçe Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Karakoluna saldırdı.

Siirt'te terör saldırısı Siirt'in Pervari İlçesi'nde PKK'lı terörister İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. 2 ASKER ŞEHİT DÜŞTÜ Siirt'in Eruh ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırı sonucu 2 asker şehit oldu, 4 sivil yaralandı.Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle çıkan çatışma sürüyor. PKK'lı teröristler Siirt'in Pervari İlçesi'nde Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıyla aynı saatlerde yine Siirt'in Eruh İlçesi'ndeki Bilgili Jandarma Karakolunu hedef aldı. PKK'lı teröristlerin roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda açılan ilk ateşte 4 askerin yaralandığı öğrenildi. Karakolda bulunan askerlerin karşılık vermesiyle çıkan çatışma sürüyor. Karakola takviye askerlerin gönderildiği belirtildi. Tedaviye alınan askerlerden ikisi şehit oldu. PERVARİ'DE 4 SİVİL YARALI PKK'lıların Pervari'de düzenlediği saldırıda 4 sivilin yaralandığı belirtildi. Yaralılardan İsmail Erik ile Mehmet Akbulut, tedavi için Siirt Devlet Hastanesi'ne götürülüyor. Diğer yaralılar Pervari'de tedaviye alındı. Pervari'de çatışma sürürken, teröristlerin Çevre ve Orman İlçe Müdürlüğü binasına da saldırdılar. Binada atılan roketlerden çıkan yangını söndürmek için itfaiyenin yanı sıra çevredekilerin de müdahale ettiği belirtildi. Malatya'da askeri helikopter düştü: 1 şehit Malatya'da 2. Ordu Hava Alayı'na ait helikopter eğitim uçuşu sırasında düştü.Malatya 2'inci Ordu Komutanlığı Kara Havacılık Komutanlığı'na bağlı askeri bir helikopter henüz nedeni belirlenmeyen bir nedenle düştü. Hastaneye kaldırılan iki pilottan Yüzbaşı Erhan Kındır şehit oldu. Saat 19.15 sıralarında inişe geçtiği sırada piste yakın bir alanda kayısı bahçelerinin içine düşen helikopterde bulunan iki pilot yaralanırken, yaralı pilotlar Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla birlikte bölgeye çok sayıda ambulans ile itfaiye ekibi sevk edildi. Askeri helikopterin düşdüğü bölgede duman bulutları yükselirken, bölge güvenlik çemberine alındı. TEKNİK ARIZADAN DÜŞTÜ Malatya Valisi Ulvi Saran, kobra tipi askeri helikopterin düşmesiyle ilgili olarak, "Helikopterin teknik bir arızadan düştüğü belirtildi" dedi. Saran, yaptığı açıklamada, Topsöğüt beldesi yakınlarında kobra tipi askeri bir helikopterin düştüğü bilgisini aldıklarını ifade ederek, "İki askeri personelimiz yaralanmıştır. Yaralılarımız Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alınmıştır. Helikopterin teknik bir arızadan düştüğü belirtildi" dedi. 1 PİLOT ŞEHİT OLDU 1 PİLOT YARALI Helikopterin 2. Ordu Komutanlığı Kara Havacılık Komutanlığına ait olduğu açıklandı. Yaralanan iki pilottan Pilot Yüzbaşı Erhan Kındır şehit oldu. Yaralı Pilot Yüzbaşı Kamuran Sönmezay'ın durumunun ise iyi olduğu bildirildi.
Teröristler ilçe Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Karakoluna saldırdı.
Siirt'te terör saldırısı

Siirt'in Pervari İlçesi'nde PKK'lı terörister İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

2 ASKER ŞEHİT DÜŞTÜ

Siirt'in Eruh ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırı sonucu 2 asker şehit oldu, 4 sivil yaralandı.Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle çıkan çatışma sürüyor.

PKK'lı teröristler Siirt'in Pervari İlçesi'nde Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıyla aynı saatlerde yine Siirt'in Eruh İlçesi'ndeki Bilgili Jandarma Karakolunu hedef aldı. PKK'lı teröristlerin roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda açılan ilk ateşte 4 askerin yaralandığı öğrenildi. Karakolda bulunan askerlerin karşılık vermesiyle çıkan çatışma sürüyor. Karakola takviye askerlerin gönderildiği belirtildi. Tedaviye alınan askerlerden ikisi şehit oldu.

PERVARİ'DE 4 SİVİL YARALI

PKK'lıların Pervari'de düzenlediği saldırıda 4 sivilin yaralandığı belirtildi. Yaralılardan İsmail Erik ile Mehmet Akbulut, tedavi için Siirt Devlet Hastanesi'ne götürülüyor. Diğer yaralılar Pervari'de tedaviye alındı. Pervari'de çatışma sürürken, teröristlerin Çevre ve Orman İlçe Müdürlüğü binasına da saldırdılar. Binada atılan roketlerden çıkan yangını söndürmek için itfaiyenin yanı sıra çevredekilerin de müdahale ettiği belirtildi.

Malatya'da askeri helikopter düştü: 1 şehit

Malatya'da 2. Ordu Hava Alayı'na ait helikopter eğitim uçuşu sırasında düştü.Malatya 2'inci Ordu Komutanlığı Kara Havacılık Komutanlığı'na bağlı askeri bir helikopter henüz nedeni belirlenmeyen bir nedenle düştü. Hastaneye kaldırılan iki pilottan Yüzbaşı Erhan Kındır şehit oldu.

Saat 19.15 sıralarında inişe geçtiği sırada piste yakın bir alanda kayısı bahçelerinin içine düşen helikopterde bulunan iki pilot yaralanırken, yaralı pilotlar Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla birlikte bölgeye çok sayıda ambulans ile itfaiye ekibi sevk edildi. Askeri helikopterin düşdüğü bölgede duman bulutları yükselirken, bölge güvenlik çemberine alındı.

TEKNİK ARIZADAN DÜŞTÜ

Malatya Valisi Ulvi Saran, kobra tipi askeri helikopterin düşmesiyle ilgili olarak, "Helikopterin teknik bir arızadan düştüğü belirtildi" dedi.

Saran, yaptığı açıklamada, Topsöğüt beldesi yakınlarında kobra tipi askeri bir helikopterin düştüğü bilgisini aldıklarını ifade ederek, "İki askeri personelimiz yaralanmıştır. Yaralılarımız Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alınmıştır. Helikopterin teknik bir arızadan düştüğü belirtildi" dedi.

1 PİLOT ŞEHİT OLDU 1 PİLOT YARALI

Helikopterin 2. Ordu Komutanlığı Kara Havacılık Komutanlığına ait olduğu açıklandı.

Yaralanan iki pilottan Pilot Yüzbaşı Erhan Kındır şehit oldu. Yaralı Pilot Yüzbaşı Kamuran Sönmezay'ın durumunun ise iyi olduğu bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.