SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

TSK AÇIKLADI: 12 DEĞİL 9 ŞEHİT

KÜLTÜR 18.08.2011 - 10:11, Güncelleme: 18.08.2011 - 10:11
 

TSK AÇIKLADI: 12 DEĞİL 9 ŞEHİT

TSK: Çukurca'da 8 asker, 1 korucu şehit Genelkurmay Başkanlığı dün Hakkari Çukurca'da düzenlenen saldırıda 8'i asker biri geçii köy korucusunun şehit olduğunu duyurdu. TSK yaralılar hakkında da bilgi verdi

Genelkurmay Başkanlığı, dün Hakkari'deki hain saldırı sonucu, 8 askeri personel ve 1 geçici köy korucusunun şehit olduğunu, 15 askeri personelin yaralandığını bildirdi. Genelkurmay'dan yapılan açıklama şöyle: 7 Ağustos 2011 günü HAKKÂRİ-ÇUKURCA yolu üzerinde intikal halindeki bir askeri konvoya bölücü terör örgütü tarafından hain bir saldırıda bulunulmuştur. Bu hain saldırı sonucu 8 askeri personel ve 1 Geçici Köy Korucusu şehit olmuş, 15 askeri personel yaralanmıştır. Yaralılardan biri hariç diğerlerinin hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Şehit Geçici Köy Korucusunun naaşı toprağa verilmiş, diğer şehitlerimizin naaşları ise 18-19 Ağustos 2011 tarihlerinde memleketlerinde yapılacak törenlerle toprağa verilecektir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, şehitlerimizin değerli ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz.
TSK: Çukurca'da 8 asker, 1 korucu şehit Genelkurmay Başkanlığı dün Hakkari Çukurca'da düzenlenen saldırıda 8'i asker biri geçii köy korucusunun şehit olduğunu duyurdu. TSK yaralılar hakkında da bilgi verdi
Genelkurmay Başkanlığı, dün Hakkari'deki hain saldırı sonucu, 8 askeri personel ve 1 geçici köy korucusunun şehit olduğunu, 15 askeri personelin yaralandığını bildirdi.

Genelkurmay'dan yapılan açıklama şöyle:

7 Ağustos 2011 günü HAKKÂRİ-ÇUKURCA yolu üzerinde intikal halindeki bir askeri konvoya bölücü terör örgütü tarafından hain bir saldırıda bulunulmuştur. Bu hain saldırı sonucu 8 askeri personel ve 1 Geçici Köy Korucusu şehit olmuş, 15 askeri personel yaralanmıştır. Yaralılardan biri hariç diğerlerinin hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

Şehit Geçici Köy Korucusunun naaşı toprağa verilmiş, diğer şehitlerimizin naaşları ise 18-19 Ağustos 2011 tarihlerinde memleketlerinde yapılacak törenlerle toprağa verilecektir.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, şehitlerimizin değerli ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.