SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İstanbul Özürlülerspor İftarda buluştu

KÜLTÜR 17.08.2011 - 08:43, Güncelleme: 17.08.2011 - 08:43
 

İstanbul Özürlülerspor İftarda buluştu

İstanbul Özürlülerspor Ampute Futbol Takımı yönetici ve futbolcuları Fatih Belediyesi Topkapı Tesisleri Suriçi Restaurant'ta iftar açtılar.

Ak Parti Fatih İlçe Teşkilatı Özürlüler Koordinasyon Merkezi'nce Topkapı Surlarının içindeki tarihi mekanda engelliler için verilen geleneksel iftara Ak Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi GÖRK,Ak Parti İl Yönetimi,İl ÖKM Başkanı Mustafa BUGEREK,Fatih ÖKM Merkezi Başkanı Nezahat KALAYCI ve Bir çok özürlü vatandaş ile İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkanı Ahmet KORKMAZ, Genel Sekreter Ali KALKMAZ, Kulüp Müdürü Nail KARABULUT,Yönetim Kurulu'ndan Elif KALAYCIOĞLU, Ertuğrul YÖRÜKOĞLU, Genel Kaptan Remzi ÖZCAN,iSÖS gönüllüsü ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ ve İstanbul Özürlülersporlu futbolcular katıldı. İftarda konuşan Ak Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi GÖRK " Engellilere hizmetlerimiz artarak devam edecektir " dedi ve İstanbul'un Ampute FutbolSuper Ligi'nin tek takımı İSÖSLÜLER ile bir hatıra fotoğrafı çektirdi.. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
İstanbul Özürlülerspor Ampute Futbol Takımı yönetici ve futbolcuları Fatih Belediyesi Topkapı Tesisleri Suriçi Restaurant'ta iftar açtılar.
Ak Parti Fatih İlçe Teşkilatı Özürlüler Koordinasyon Merkezi'nce Topkapı Surlarının içindeki tarihi mekanda engelliler için verilen geleneksel iftara Ak Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi GÖRK,Ak Parti İl Yönetimi,İl ÖKM Başkanı Mustafa BUGEREK,Fatih ÖKM Merkezi Başkanı Nezahat KALAYCI ve Bir çok özürlü vatandaş ile İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkanı Ahmet KORKMAZ, Genel Sekreter Ali KALKMAZ, Kulüp Müdürü Nail KARABULUT,Yönetim Kurulu'ndan Elif KALAYCIOĞLU, Ertuğrul YÖRÜKOĞLU, Genel Kaptan Remzi ÖZCAN,iSÖS gönüllüsü ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ ve İstanbul Özürlülersporlu futbolcular katıldı.

İftarda konuşan Ak Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi GÖRK " Engellilere hizmetlerimiz artarak devam edecektir " dedi ve İstanbul'un Ampute FutbolSuper Ligi'nin tek takımı İSÖSLÜLER ile bir hatıra fotoğrafı çektirdi..

ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.