SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kaymakam Ercan Turan Huzurevi Sakinleriyle iş insanlarını buluşturuyor

GÜNDEM 24.10.2022 - 09:46, Güncelleme: 24.10.2022 - 10:22
 

Kaymakam Ercan Turan Huzurevi Sakinleriyle iş insanlarını buluşturuyor

Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan geldiği günden bugüne kadar gönülleri feth etmeye devam ediyor. Semiha Şakir Huzurevinin daha özel bir yaşam alanına dönüştürmek için kolları sıvayan ve boya fırçasını eline alarak huzurevini boyayan Kaymakam Turan bu kez de Huzurevi Sakinleri ile işadamlarını buluşturuyor.

Kaymakam Ercan Turan çok özel bir projeye daha imza attı. Huzurevi ziyaretinde büyüklerimize isteklerini sormuştu onlardan Devletimiz her şeyimizi karşılıyor evden daha konforlu bir yaşamız var tek sıkıntımız gün boyu burada kalmaktan sıkılıyoruz demişlerdi.  Bu isteğin üzerine Zeytinburnu Kaymakam Ercan Turan esnaf ziyaretlerinde huzurevine uğrayarak yanına aldığı Kıdemli Delikanlılarla iş insanların ziyaret ediyor. Bu ziyaretle huzurevi sakinlerimiz iş insanlarıyla buluşuyor hem hoş bir sohbet ortamı oluyor hem de büyüklerimiz için unutulmaz bir yaşanmış oluyor.  Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt ve Kazılçeşme Mahalle Muhtarı Özgür Terzi'yi de yanına alarak huzurevindeki büyüklerimizle birlikte ilk ziyareti İlçemizin sevilen iş ve siyaset insanı Celal Altuğ’a Star Kaşkorse-Ribana ve Star İnşaat ofisine yaptı. Misafirperver iş insanı Celal Altuğ büyüklerimizi kendi evlerindeki gibi ağırladı ikramlarda bulundu. Sohbetler edildi. Anılar ve dertler dinlendi. Felekten bir gün çalan Huzurevinin misafirleri misafirperverliği ve ikramları için iş inşamız Celal Altuğ’a teşekkür ettiler.  Ziyaretin ardından Zeytinburnu Haber Gazetesine özel açıklama yapan İş İnsanı Celal Altuğ, Gönül insanı Kaymakamız Ercan Turan geldiği günden beri esnaf ziyaretleri, vatandaşlarımız tek tek dinlemesi ve muhtarlık ziyaretleri ile gönülleri feth etti. Huzurevi sakinlerini yanına alarak esnaf ziyaretine çıkması ve bunu ilk bize yapması beni çok duygulandırdı.  Kaymakamız ilçemizde devletin gülen yüzü oldu. Rabbim sayılarını artırsın. Özellikle ihtiyaç sahiplerinin sesine kulak vermesi yaşlı ve kimsesizlere sahip çıkması kısaca gönüllere dokunması bizim ihtiyaç duyduğumuz devlet baba kucaklaması. Sayın Kaymakamımıza gönüllere dokunduğu ve gönülleri feth ettiği için teşekkür ediyorum. Her daim yanındayız dedi.   
Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan geldiği günden bugüne kadar gönülleri feth etmeye devam ediyor. Semiha Şakir Huzurevinin daha özel bir yaşam alanına dönüştürmek için kolları sıvayan ve boya fırçasını eline alarak huzurevini boyayan Kaymakam Turan bu kez de Huzurevi Sakinleri ile işadamlarını buluşturuyor.

Kaymakam Ercan Turan çok özel bir projeye daha imza attı. Huzurevi ziyaretinde büyüklerimize isteklerini sormuştu onlardan Devletimiz her şeyimizi karşılıyor evden daha konforlu bir yaşamız var tek sıkıntımız gün boyu burada kalmaktan sıkılıyoruz demişlerdi. 

Bu isteğin üzerine Zeytinburnu Kaymakam Ercan Turan esnaf ziyaretlerinde huzurevine uğrayarak yanına aldığı Kıdemli Delikanlılarla iş insanların ziyaret ediyor. Bu ziyaretle huzurevi sakinlerimiz iş insanlarıyla buluşuyor hem hoş bir sohbet ortamı oluyor hem de büyüklerimiz için unutulmaz bir yaşanmış oluyor. 

Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt ve Kazılçeşme Mahalle Muhtarı Özgür Terzi'yi de yanına alarak huzurevindeki büyüklerimizle birlikte ilk ziyareti İlçemizin sevilen iş ve siyaset insanı Celal Altuğ’a Star Kaşkorse-Ribana ve Star İnşaat ofisine yaptı. Misafirperver iş insanı Celal Altuğ büyüklerimizi kendi evlerindeki gibi ağırladı ikramlarda bulundu. Sohbetler edildi. Anılar ve dertler dinlendi. Felekten bir gün çalan Huzurevinin misafirleri misafirperverliği ve ikramları için iş inşamız Celal Altuğ’a teşekkür ettiler. 

Ziyaretin ardından Zeytinburnu Haber Gazetesine özel açıklama yapan İş İnsanı Celal Altuğ, Gönül insanı Kaymakamız Ercan Turan geldiği günden beri esnaf ziyaretleri, vatandaşlarımız tek tek dinlemesi ve muhtarlık ziyaretleri ile gönülleri feth etti. Huzurevi sakinlerini yanına alarak esnaf ziyaretine çıkması ve bunu ilk bize yapması beni çok duygulandırdı.  Kaymakamız ilçemizde devletin gülen yüzü oldu. Rabbim sayılarını artırsın. Özellikle ihtiyaç sahiplerinin sesine kulak vermesi yaşlı ve kimsesizlere sahip çıkması kısaca gönüllere dokunması bizim ihtiyaç duyduğumuz devlet baba kucaklaması. Sayın Kaymakamımıza gönüllere dokunduğu ve gönülleri feth ettiği için teşekkür ediyorum. Her daim yanındayız dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.