SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yeniden Refah Partisi'nden çok sert tepki

SİYASET 14.10.2022 - 08:34, Güncelleme: 14.10.2022 - 08:34
 

Yeniden Refah Partisi'nden çok sert tepki

Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Onur Dolar Zeytinburnu Belediyesinin logosunda bulunan minarelerin yer aldığı logoyu yere çizmesinden dolayı belediye’ye bir dilekçe vererek duyarlı olunamsı gerektiğini ifade etti

İŞTE O DİLEKÇE DE YAZILANLAR ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞINA Manevi değerlerimizin en önemli sembollerinden olan Allah (cc) nün evi olarak inandığımız kutsal mabedimiz camii görselimizin ve haçlı zihniyetinin ve batının çan kulelerine karşı dimdik, semaya doğru bir duruşu olan minarelerimizin, figür ve resimlerinin, yerlere, ayak altlarına, kazınıp boyanmasından rahatsızlık duyduğumuzu, bu durumun kabul edilmez olduğunu belirtiriz. Zeytinburnu belediyemizin logosu, hem ilçemizin sembolu zeytin dalını, hemde Allahın evi olarak inandığımız cami görselini ve manevi işaretimiz olan camii minaresini taşımaktadır. Üzülerek ifade ediyoruz ki resmini dilekçe ekinde sunduğumuz çırpıcı mahallesi pazar sokağı başta olmak üzere , ilçemizin çeşitli sokaklarına manevi simgemiz olan camii ve minarelerimizin olduğu Zeytinburnu logosunun yerlere resim edildiğini görmekteyiz. Bu büyük hatanın giderilmesine yönelik; Zeytinburnu belediyemizin yetkilileri tarafından bir an önce yerlere resmedilen bu logoların silinmesini ve bir daha böyle bir hata olmaması konusunda gerekli tedbirlerin alınmasını Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe başkanlığı olarak talep ediyoruz .  
Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Onur Dolar Zeytinburnu Belediyesinin logosunda bulunan minarelerin yer aldığı logoyu yere çizmesinden dolayı belediye’ye bir dilekçe vererek duyarlı olunamsı gerektiğini ifade etti

İŞTE O DİLEKÇE DE YAZILANLAR ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

Manevi değerlerimizin en önemli sembollerinden olan Allah (cc) nün evi olarak inandığımız kutsal mabedimiz camii görselimizin ve haçlı zihniyetinin ve batının çan kulelerine karşı dimdik, semaya doğru bir duruşu olan minarelerimizin, figür ve resimlerinin, yerlere, ayak altlarına, kazınıp boyanmasından rahatsızlık duyduğumuzu, bu durumun kabul edilmez olduğunu belirtiriz. Zeytinburnu belediyemizin logosu, hem ilçemizin sembolu zeytin dalını, hemde Allahın evi olarak inandığımız cami görselini ve manevi işaretimiz olan camii minaresini taşımaktadır. Üzülerek ifade ediyoruz ki resmini dilekçe ekinde sunduğumuz çırpıcı mahallesi pazar sokağı başta olmak üzere , ilçemizin çeşitli sokaklarına manevi simgemiz olan camii ve minarelerimizin olduğu Zeytinburnu logosunun yerlere resim edildiğini görmekteyiz. Bu büyük hatanın giderilmesine yönelik; Zeytinburnu belediyemizin yetkilileri tarafından bir an önce yerlere resmedilen bu logoların silinmesini ve bir daha böyle bir hata olmaması konusunda gerekli tedbirlerin alınmasını Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe başkanlığı olarak talep ediyoruz .

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.