SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Çağlanur ile Emirhan görkemli düğün merasimiyle dünya evine girdi

GÜNDEM 09.09.2022 - 22:52, Güncelleme: 11.09.2022 - 11:20
 

Çağlanur ile Emirhan görkemli düğün merasimiyle dünya evine girdi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren Wtatil.com’un sahiplerinden Emirhan Saray, Çağlanur Gültaş ile görkemli bir düğün merasimiyle dünya evine girdi. Genç çiftlerin nikah akdini Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kıydı.

Armonia Ada Düğün sarayındaki merasime saatler kala davetliler salona gelmeye başladı. Misafirleri genç çiftlerin aileleri Emine ve Sadri Saray ile Nazmiye Gültaş ve Murat Öntürk kapıda karşıladılar. Davetlilerin yerlerini almasının ardından nikah akdine geçildi.  AK Parti Gençlik Kollarında görev yapan Damat Bey Emirhan Saray’a Belediye Başkanı Ömer Arısoy jest yaparak bu akşam dava arkadaşımızı terletmeyeceğim diyerek hızlı bir şekilde nikah akdine geçti. Evet cevaplarını damat ve gelinden alan Başkan Arısoy nikah şahitlerinin onayının ardından Emirhan ile Çağlanur’un Eş ilan etti. Çiftlerin nikah şahitliklerini Emre Peker, Barış İşeri, Zafer Gültaş ve AK Parti Zeytinburnu Gençlik Kolları Başkanı Emrehan Sav yaptı.  Nikah akdinin tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı Ömer Arısoy evlilik cüzdanını gelin hanıma hediyesini ise damat beye takdim ederek salondan ayrıldı. Başkanın ayrılmasının ardından Gelin Hanım ve Damat bey alkışlar eşliğinde ilk danslarının yaptılar daha sonra takı merasimine geçildi.  Davetliler bir taraftan takılarının takdim ederken bir taraftan da misafirlere ikramlarda bulunuldu. Takı merasimi uzun sürünce Rumeli oyun havaları eşliğinde eğlence başladı. Düğüne katılan yüzlerce seçkin davetli gecenin geç saatlerine kadar Canlı müzik ve Rumeli oyun havalarıyla gönüllerince eğlendiler.  Bizde Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak genç iş insanı Emirhan Saray ve Çağlanur Kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Allah bir yatıkta kocatsın…  
Turizm sektöründe faaliyet gösteren Wtatil.com’un sahiplerinden Emirhan Saray, Çağlanur Gültaş ile görkemli bir düğün merasimiyle dünya evine girdi. Genç çiftlerin nikah akdini Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kıydı.

Armonia Ada Düğün sarayındaki merasime saatler kala davetliler salona gelmeye başladı. Misafirleri genç çiftlerin aileleri Emine ve Sadri Saray ile Nazmiye Gültaş ve Murat Öntürk kapıda karşıladılar. Davetlilerin yerlerini almasının ardından nikah akdine geçildi. 

AK Parti Gençlik Kollarında görev yapan Damat Bey Emirhan Saray’a Belediye Başkanı Ömer Arısoy jest yaparak bu akşam dava arkadaşımızı terletmeyeceğim diyerek hızlı bir şekilde nikah akdine geçti. Evet cevaplarını damat ve gelinden alan Başkan Arısoy nikah şahitlerinin onayının ardından Emirhan ile Çağlanur’un Eş ilan etti. Çiftlerin nikah şahitliklerini Emre Peker, Barış İşeri, Zafer Gültaş ve AK Parti Zeytinburnu Gençlik Kolları Başkanı Emrehan Sav yaptı. 

Nikah akdinin tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı Ömer Arısoy evlilik cüzdanını gelin hanıma hediyesini ise damat beye takdim ederek salondan ayrıldı. Başkanın ayrılmasının ardından Gelin Hanım ve Damat bey alkışlar eşliğinde ilk danslarının yaptılar daha sonra takı merasimine geçildi. 

Davetliler bir taraftan takılarının takdim ederken bir taraftan da misafirlere ikramlarda bulunuldu. Takı merasimi uzun sürünce Rumeli oyun havaları eşliğinde eğlence başladı. Düğüne katılan yüzlerce seçkin davetli gecenin geç saatlerine kadar Canlı müzik ve Rumeli oyun havalarıyla gönüllerince eğlendiler. 

Bizde Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak genç iş insanı Emirhan Saray ve Çağlanur Kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Allah bir yatıkta kocatsın…

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.