SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Şahin Özkan gözyaşları arasında toprağa verildi

GÜNDEM 23.06.2022 - 10:10, Güncelleme: 24.06.2022 - 09:48
 

Şahin Özkan gözyaşları arasında toprağa verildi

Zeytinburnu Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Ergün’ün eşinin dayısının kızı, Ordulular Dernek Başkan Yardımcısı Aydın Aydoğan’ın Kız Kardeşi Şahin Özkan Marmara Forumun önünden karşıdan karşıya geçerken karşı yönden gelen bir aracın çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay Sat 22:00 Sularında Bakırköy Marmara Form Alışveriş Merkezi önünde yaşandı. Oğlu ile AVM’de yaptığı alışveriş sonrası ikamet ettiği Zeytinburnu’na dönmek için oğlu ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalıştırlar. Önce oğlu Onur hızlı bir şekilde yolun karşısına geçti. Ardından annesi oğlunun peşinden karşı yöne geçmemeye çalıştığı esnada hızla gelen bir araç Şahin Özkan’a çarptı. Çarpmanın şiddetiyle havya fırlayan Özkan kafasının üzerine yere çakıldı. Kısa bir süre içinde olay yerine ambulans çağrıldı. Sağlık görevlileri uzun süren kalp masajı yapmalarına rağmen yaşam belirtisi alamadılar ve olay yerinde evladının gözleri önünde Şahin Özkan 55 Yaşında elim bir kaza sonrası Hak’ka yürüdü.  Merhume için Cenazesi 23 Haziran Perşembe Günü İkindi Namazına müteakiben Telsiz Mahallesi Çarşı Camiinde cenaze namazı kılındı. Bu zor günlerinde Özkan ve Aydoğanoğlu Ailelerini Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Saadet Partisi İlçe Başkanı Levent Çotuk, Telsiz Mahallesi Muhtarı Edanur Menteş, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri, İşadamları, Siyasi Partileri Temsilcileri, Aile eşrafı, dost ve akrabaları yalnız bırakmadılar.  Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Merhume Şahin Özkan Kozlu Mezarlığında bulunan aile kabristanlığında babasının yanına gözyaşları arasında defin edildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet geride bıraktığı kederli oğlu, eşi ve ailesine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.    
Zeytinburnu Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Ergün’ün eşinin dayısının kızı, Ordulular Dernek Başkan Yardımcısı Aydın Aydoğan’ın Kız Kardeşi Şahin Özkan Marmara Forumun önünden karşıdan karşıya geçerken karşı yönden gelen bir aracın çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay Sat 22:00 Sularında Bakırköy Marmara Form Alışveriş Merkezi önünde yaşandı. Oğlu ile AVM’de yaptığı alışveriş sonrası ikamet ettiği Zeytinburnu’na dönmek için oğlu ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalıştırlar. Önce oğlu Onur hızlı bir şekilde yolun karşısına geçti. Ardından annesi oğlunun peşinden karşı yöne geçmemeye çalıştığı esnada hızla gelen bir araç Şahin Özkan’a çarptı. Çarpmanın şiddetiyle havya fırlayan Özkan kafasının üzerine yere çakıldı. Kısa bir süre içinde olay yerine ambulans çağrıldı. Sağlık görevlileri uzun süren kalp masajı yapmalarına rağmen yaşam belirtisi alamadılar ve olay yerinde evladının gözleri önünde Şahin Özkan 55 Yaşında elim bir kaza sonrası Hak’ka yürüdü. 

Merhume için Cenazesi 23 Haziran Perşembe Günü İkindi Namazına müteakiben Telsiz Mahallesi Çarşı Camiinde cenaze namazı kılındı. Bu zor günlerinde Özkan ve Aydoğanoğlu Ailelerini Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Saadet Partisi İlçe Başkanı Levent Çotuk, Telsiz Mahallesi Muhtarı Edanur Menteş, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri, İşadamları, Siyasi Partileri Temsilcileri, Aile eşrafı, dost ve akrabaları yalnız bırakmadılar. 

Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Merhume Şahin Özkan Kozlu Mezarlığında bulunan aile kabristanlığında babasının yanına gözyaşları arasında defin edildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet geride bıraktığı kederli oğlu, eşi ve ailesine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.