SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Genç Kızılay Zeytinburnu şehitleri unutmadı

GÜNDEM 11.06.2022 - 14:07, Güncelleme: 11.06.2022 - 14:09
 

Genç Kızılay Zeytinburnu şehitleri unutmadı

Genç Kızılay Zeytinburnu kendisi de Zeytinburnu’nda doğup büyüyen Şehit Kadir Cihan Karagözlü'nün şehadetinin seneyidevriyesinde Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın ve tüm şehitler için Seyyid Nizam Camii'nde Kuran Tilaveti gerçekleştirdi.

Genç Kızılay Zeytinburnu şehit Kadir Cihan Karagözlü'nün şehadetinin seneyidevriyesinde Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın ve tüm şehitler için anlamlı bir etkinliğe imza attı. Genç Kızılay Zeytinburnu'nun düzenleiği anma programında Seyyid Nizam Camii'nde Kuran Tilaveti gerçekleştirdi. Ayasofya-i Kebir Camii İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu, Mardin İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, Seyitnizam Camii Baş İmam Hatibi Cemil Özkul, Ülker Camii İmam Hatibi Mehmet Erdoğan, Seyitnizam Camii Müezzini Şaban Kızılkaya, Ayasofya müezzini ve çocuk hafızların kuran tilaveti ve ilahileri ile gerçekleşen programa Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Hurşit Bekaroğlu, şehit abisi Yasin Hakan Karagözlü, şehit babası Zeki Karagözlü şehit annesi Mükerrem Karagözlü, Zeytinburnu Emniyet Müdürü Murat Yıldırım, Kızılay Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Balcı, Genç Kızılay İstanbul İl Başkanı Muhammet Bozdemir, Genç Kızılay Zeytinburnu İlçe Başkanı Alperen Burak Ekşi, Kızılay gönüllüleri ve Zeytinburnu halkının katıldığı program ikram ile sona erdi.
Genç Kızılay Zeytinburnu kendisi de Zeytinburnu’nda doğup büyüyen Şehit Kadir Cihan Karagözlü'nün şehadetinin seneyidevriyesinde Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın ve tüm şehitler için Seyyid Nizam Camii'nde Kuran Tilaveti gerçekleştirdi.

Genç Kızılay Zeytinburnu şehit Kadir Cihan Karagözlü'nün şehadetinin seneyidevriyesinde Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın ve tüm şehitler için anlamlı bir etkinliğe imza attı. Genç Kızılay Zeytinburnu'nun düzenleiği anma programında Seyyid Nizam Camii'nde Kuran Tilaveti gerçekleştirdi.

Ayasofya-i Kebir Camii İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu, Mardin İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, Seyitnizam Camii Baş İmam Hatibi Cemil Özkul, Ülker Camii İmam Hatibi Mehmet Erdoğan, Seyitnizam Camii Müezzini Şaban Kızılkaya, Ayasofya müezzini ve çocuk hafızların kuran tilaveti ve ilahileri ile gerçekleşen programa Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Hurşit Bekaroğlu, şehit abisi Yasin Hakan Karagözlü, şehit babası Zeki Karagözlü şehit annesi Mükerrem Karagözlü, Zeytinburnu Emniyet Müdürü Murat Yıldırım, Kızılay Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Balcı, Genç Kızılay İstanbul İl Başkanı Muhammet Bozdemir, Genç Kızılay Zeytinburnu İlçe Başkanı Alperen Burak Ekşi, Kızılay gönüllüleri ve Zeytinburnu halkının katıldığı program ikram ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.