SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Haydi Çocuklar! Yaz Spor Okulları Başlıyor…

GÜNDEM 08.06.2022 - 11:38, Güncelleme: 08.06.2022 - 16:00
 

Haydi Çocuklar! Yaz Spor Okulları Başlıyor…

Zeytinburnu Belediyesi’nin 7-16 yaş arası çocuklar için tüm yaz boyunca hizmet vereceği ‘Yaz Spor Okulları’na kayıtlar başladı.

Zeytinburnu Belediyesi’nin 11 farklı branşta eğitim vereceği “Yaz Spor Okulları”na kayıtlar başlıyor. 28 Haziran - 2 Eylül tarihleri arasında devam edecek spor eğitimlerine, Zeytinburnu’ndaki okullarda eğitim gören, 7-16 yaş arası tüm öğrenciler ücretsiz olarak katılabiliyor.Toplam 10 hafta sürecek olan ‘Yaz Spor Okulları’nın 9 haftalık dönemi eğitimle geçecek. Son hafta ise her branşa özel olmak üzere turnuvalar düzenlenecek. Kendi alanında 40 uzman eğitmenle birlikte hizmet veren okulda; yüzme, basketbol, tenis, masa tenisi, taekwondo, binicilik, okçuluk, jimnastik, voleybol, hentbol ve buz pateni kategorilerinde yaz boyunca toplamda; 4 bin 500 öğrenciye kadar eğitim verilebilecek.   TIKLA-BAŞVURUNU YAP
Zeytinburnu Belediyesi’nin 7-16 yaş arası çocuklar için tüm yaz boyunca hizmet vereceği ‘Yaz Spor Okulları’na kayıtlar başladı.

Zeytinburnu Belediyesi’nin 11 farklı branşta eğitim vereceği “Yaz Spor Okulları”na kayıtlar başlıyor. 28 Haziran - 2 Eylül tarihleri arasında devam edecek spor eğitimlerine, Zeytinburnu’ndaki okullarda eğitim gören, 7-16 yaş arası tüm öğrenciler ücretsiz olarak katılabiliyor.Toplam 10 hafta sürecek olan ‘Yaz Spor Okulları’nın 9 haftalık dönemi eğitimle geçecek. Son hafta ise her branşa özel olmak üzere turnuvalar düzenlenecek.

Kendi alanında 40 uzman eğitmenle birlikte hizmet veren okulda; yüzme, basketbol, tenis, masa tenisi, taekwondo, binicilik, okçuluk, jimnastik, voleybol, hentbol ve buz pateni kategorilerinde yaz boyunca toplamda; 4 bin 500 öğrenciye kadar eğitim verilebilecek.

 

TIKLA-BAŞVURUNU YAP

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.