SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ZEYDEF Tüzük değişikliği için kolları sıvadı

GÜNDEM 08.06.2022 - 11:30, Güncelleme: 08.06.2022 - 11:30
 

ZEYDEF Tüzük değişikliği için kolları sıvadı

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) aylık olağan toplantısını Dervişan sofrasında yaptı. Genel Başkan Mehmet Çakır riyasetinde yapılan toplantının onur konuğu 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç’du.

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu aylık olağan toplantısının Dervişan Sofrasında yaptı. Genel Başkan Mehmet Çakır riyasetinde yapılan toplantının ana gündem maddesi tüzük değişikliğiydi. Başkan Mehmet Çakır istişare toplantısında yaptığı açıklamada çok kapsamlı güzel bir tüzük üzerinde uzun zamandır çalışıyoruz. Amacımız artık hiç biz zaman genel kapsamı değişmeyecek herkesin olurunu alacak ZEYDEF’e yakışır bir tüzük yapmak. Bunun yanında aramıza yeni katılan Dernekler var. Bu derneklerin Yöresel Günlerdeki durumunda görüşeceğiz. Bazı başkanlarımızın Yöresel Günlerin başlama tarihiyle ilgili önerileri var. Geçen yıl geç başlamıştı. Bunu da gündemimize aldık. Kadın Kollarımızı kurduk. Gençlik Kollarımızı da yakında kuracağız. ZEYDEF’in kapmasını daha da genişletmek için İl Dışındaki Dernekleri ZEYDEF Meclisi Danışma Meclisi altında bünyemize katmak istiyoruz. Böylede geniş kapsamlı bir çalışmamız var. Bunu da başarırsak inşallah hem fikri alış verişinde hem de temsil noktasında çok daha güzel bir noktaya ulaşacağız dedi.  ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır’ın ardından 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç söz aldı. Hayatını Sivil Toplum kuruluşlarına adayan Turunç ZEYDEF’e katkı veren tüm dernek başkanlarına böylesine güzel bir hizmet oluşumunun içinde yer aldıkları için teşekkür etti. Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) aylık olağan toplantısında Üye Dernek Başkanları ve Yöneticileri de tek tek söz aldı. Tüzük Değişikliği, Yöresel Günler ve Sosyal Projeler ile ilgili görüşlerini ortaya koyan Dernek Başkanları ZEYDEF çatısına olumlu katkı veren her çalışmanın altına imza atacaklarını söylediler.  Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) aylık olağan toplantısına; ZEYDEF Genel Başkanı Başkanı Mehmet Çakır, Mardinliler Dernek Başkanı Dilman Kaya, Sinoplular Dernek Başkanı Mehmet Çakır, Elâzığ İş Adamları Dernek Başkanı Nazir Güler, Samsunlular Dernek Başkanı Davut Genç, Malatyalılar Dernek Suat Sarıkaya, Konya Bozkırlılar Dernek Başkanı Mustafa Göksü, Bitlis Sason Dernek Başkanı Abdülhamit Basralı, Afgan Dernekler Federasyonu Başkanı Fazıl Ahmet Sönmez, Çanakkale Dernek Başkanı İsmail Çetin, Düzceliler Dernek Başkanı Şenol Araç, Trabzonlular Dernek Başkanı Ahmet Metin Hayıroğlu, Balıkesir Gönen Hodul Köyü Dernek Başkanı Esat Temel, Çankırı İş Adamları Dernek Başkanı Arif Şengül, Zeytinburnu Romanlar Dernek Başkanı Mehmet Selçik, ZEYDEF Genel sekreteri Hüseyin Erdem, Çorum Osmancık Pelitcik Dernek Başkanı Yaşar Kuş, Tokat Zile Kışla Köyler Derneği Başkanı Hasan Bütün, Tokat Zile Collo Kışla Köyler Derneği Başkanı Aytekin Altas, Türkan Kılıçoğlu Sivaslılar Dernek Başkanı, Necati Kalem Kahramanmaraş Dernek Başkanı, Zeytinburnu Çorum Dernek Başkan Yardımcısı Harun Çelik, 15 Temmuz Dernek Başkanı İsmail Hakkı Turunç, Zeytinburnu Çorum Dernek Başkan Yardımcısı Harun Çelik, ZEYDEF Basın Danışmanı Taylan Demirelli katıldı.   
Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) aylık olağan toplantısını Dervişan sofrasında yaptı. Genel Başkan Mehmet Çakır riyasetinde yapılan toplantının onur konuğu 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç’du.

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu aylık olağan toplantısının Dervişan Sofrasında yaptı. Genel Başkan Mehmet Çakır riyasetinde yapılan toplantının ana gündem maddesi tüzük değişikliğiydi. Başkan Mehmet Çakır istişare toplantısında yaptığı açıklamada çok kapsamlı güzel bir tüzük üzerinde uzun zamandır çalışıyoruz. Amacımız artık hiç biz zaman genel kapsamı değişmeyecek herkesin olurunu alacak ZEYDEF’e yakışır bir tüzük yapmak. Bunun yanında aramıza yeni katılan Dernekler var. Bu derneklerin Yöresel Günlerdeki durumunda görüşeceğiz. Bazı başkanlarımızın Yöresel Günlerin başlama tarihiyle ilgili önerileri var. Geçen yıl geç başlamıştı. Bunu da gündemimize aldık. Kadın Kollarımızı kurduk. Gençlik Kollarımızı da yakında kuracağız. ZEYDEF’in kapmasını daha da genişletmek için İl Dışındaki Dernekleri ZEYDEF Meclisi Danışma Meclisi altında bünyemize katmak istiyoruz. Böylede geniş kapsamlı bir çalışmamız var. Bunu da başarırsak inşallah hem fikri alış verişinde hem de temsil noktasında çok daha güzel bir noktaya ulaşacağız dedi. 

ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır’ın ardından 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç söz aldı. Hayatını Sivil Toplum kuruluşlarına adayan Turunç ZEYDEF’e katkı veren tüm dernek başkanlarına böylesine güzel bir hizmet oluşumunun içinde yer aldıkları için teşekkür etti. Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) aylık olağan toplantısında Üye Dernek Başkanları ve Yöneticileri de tek tek söz aldı. Tüzük Değişikliği, Yöresel Günler ve Sosyal Projeler ile ilgili görüşlerini ortaya koyan Dernek Başkanları ZEYDEF çatısına olumlu katkı veren her çalışmanın altına imza atacaklarını söylediler. 

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) aylık olağan toplantısına; ZEYDEF Genel Başkanı Başkanı Mehmet Çakır, Mardinliler Dernek Başkanı Dilman Kaya, Sinoplular Dernek Başkanı Mehmet Çakır, Elâzığ İş Adamları Dernek Başkanı Nazir Güler, Samsunlular Dernek Başkanı Davut Genç, Malatyalılar Dernek Suat Sarıkaya, Konya Bozkırlılar Dernek Başkanı Mustafa Göksü, Bitlis Sason Dernek Başkanı Abdülhamit Basralı, Afgan Dernekler Federasyonu Başkanı Fazıl Ahmet Sönmez, Çanakkale Dernek Başkanı İsmail Çetin, Düzceliler Dernek Başkanı Şenol Araç, Trabzonlular Dernek Başkanı Ahmet Metin Hayıroğlu, Balıkesir Gönen Hodul Köyü Dernek Başkanı Esat Temel, Çankırı İş Adamları Dernek Başkanı Arif Şengül, Zeytinburnu Romanlar Dernek Başkanı Mehmet Selçik, ZEYDEF Genel sekreteri Hüseyin Erdem, Çorum Osmancık Pelitcik Dernek Başkanı Yaşar Kuş, Tokat Zile Kışla Köyler Derneği Başkanı Hasan Bütün, Tokat Zile Collo Kışla Köyler Derneği Başkanı Aytekin Altas, Türkan Kılıçoğlu Sivaslılar Dernek Başkanı, Necati Kalem Kahramanmaraş Dernek Başkanı, Zeytinburnu Çorum Dernek Başkan Yardımcısı Harun Çelik, 15 Temmuz Dernek Başkanı İsmail Hakkı Turunç, Zeytinburnu Çorum Dernek Başkan Yardımcısı Harun Çelik, ZEYDEF Basın Danışmanı Taylan Demirelli katıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.