SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

100’üncü Z Kart Üyesine Hediye Bonus

GÜNDEM 07.06.2022 - 13:42, Güncelleme: 07.06.2022 - 13:42
 

100’üncü Z Kart Üyesine Hediye Bonus

Türkiye Çevre Haftası dolayısıyla Zeytinburnu Belediyesi’ne ait Mobil Atık Kazanç Aracı’na dönüşüm için gelen her 100’üncü Z Kart üyesine 200 TL’lik bonus para puan yüklenecek.

Ülke genelindeki ‘Sıfır Atık’ hareketine Türkiye’de bir ilk olan Mobil Atık Kazanç Aracı’yla katkı sağlayan Zeytinburnu Belediyesi, 1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası’na özel olarak 100’üncü Z Kart üyesine ilçedeki marketlerde kullanabileceği 200 TL’lik hediye puan veriyor. Yaklaşık 3 yıl kadar önce başlatılan projede, haftanın belirli günlerinde ilçedeki farklı mahalleleri ziyaret eden Mobil Atık Kazanç Aracı, vatandaşlar tarafından getirilen geri dönüşüm malzemelerini topluyor. “Atığını getir, puanını topla, alışverişinde harca” çağrısında bulunan Zeytinburnu Belediyesi, Mobil Atık Kazanç Aracı’na getirilen geri dönüşüm malzemesi karşılığında vatandaşlara dağıttığı ‘Z Kart’lara para puan yüklüyor. Bu para puanlar ilçedeki anlaşmalı marketlerde kullanılabiliyor. Günde yaklaşık 750 üyenin atık getirdiği Mobil Atık Kazanç Aracı’nın Çevre Haftası’nda 1.000 üyeye ulaşması bekleniyor. Gelecek her 100 üyede bir 200 TL’lik hediye puan dağıtılırken, toplamda Z Kart sahiplerine 2 bin TL’lik para puan yüklenmiş olacak. Bu yılki teması “Sıfır Atık” olarak belirlenen Türkiye Çevre Haftası kapsamında birçok çevre çalışması yürüten Zeytinburnu Belediyesi, öğrencilere yönelik sıfır atık ve iklim değişikliği eğitimi ve atölye çalışmaları, sokak temizliği, deniz dibi ve kıyı temizliği gibi bir dizi etkinlik düzenliyor.
Türkiye Çevre Haftası dolayısıyla Zeytinburnu Belediyesi’ne ait Mobil Atık Kazanç Aracı’na dönüşüm için gelen her 100’üncü Z Kart üyesine 200 TL’lik bonus para puan yüklenecek.

Ülke genelindeki ‘Sıfır Atık’ hareketine Türkiye’de bir ilk olan Mobil Atık Kazanç Aracı’yla katkı sağlayan Zeytinburnu Belediyesi, 1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası’na özel olarak 100’üncü Z Kart üyesine ilçedeki marketlerde kullanabileceği 200 TL’lik hediye puan veriyor. Yaklaşık 3 yıl kadar önce başlatılan projede, haftanın belirli günlerinde ilçedeki farklı mahalleleri ziyaret eden Mobil Atık Kazanç Aracı, vatandaşlar tarafından getirilen geri dönüşüm malzemelerini topluyor. “Atığını getir, puanını topla, alışverişinde harca” çağrısında bulunan Zeytinburnu Belediyesi, Mobil Atık Kazanç Aracı’na getirilen geri dönüşüm malzemesi karşılığında vatandaşlara dağıttığı ‘Z Kart’lara para puan yüklüyor. Bu para puanlar ilçedeki anlaşmalı marketlerde kullanılabiliyor. Günde yaklaşık 750 üyenin atık getirdiği Mobil Atık Kazanç Aracı’nın Çevre Haftası’nda 1.000 üyeye ulaşması bekleniyor. Gelecek her 100 üyede bir 200 TL’lik hediye puan dağıtılırken, toplamda Z Kart sahiplerine 2 bin TL’lik para puan yüklenmiş olacak.

Bu yılki teması “Sıfır Atık” olarak belirlenen Türkiye Çevre Haftası kapsamında birçok çevre çalışması yürüten Zeytinburnu Belediyesi, öğrencilere yönelik sıfır atık ve iklim değişikliği eğitimi ve atölye çalışmaları, sokak temizliği, deniz dibi ve kıyı temizliği gibi bir dizi etkinlik düzenliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.