SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ÖZDE TOWER Şehrin en güzel yerini size ayırdı

GÜNDEM 30.05.2022 - 15:34, Güncelleme: 30.05.2022 - 15:40
 

ÖZDE TOWER Şehrin en güzel yerini size ayırdı

Dede Yapı, Özab Grup ve Demir Yapı’nın birlikte hayata geçirdiği ÖZDE TOWER Projesi ilçemizin en gözde projelerinden biri olmaya aday. Tarihle komşu projeden bakınca size 1000 yıl öncesini görebileceğiniz bir pencere aralıyor.

Telsiz Mahallesi Pof. Dr. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde hayata geçirilen ÖZDE TOWER projesi Olivium Avm’ye sadece 50 metre, Belgratkapı sosyal tesislerine 1 km, Hastanelere 100 metre, Biruni Üniversitesine 1.5 km, Marmaray’a 100 metre, Avrasya Tüneline 3 dakika, Millet Bahçesine 200 metre, Şehir Merkezine 300 metre, Bakırköy Sahil yoluna 2 Dakika, d-10 Karayoluna 5 dakika uzaklıkta konforu en güvenilir şekilde yaşayabileceğiniz şehrin tam merkezinde sıcak bir yuvayı Sizlere sunuyor.  Bu projede Çocuklarınız gözünüzün önünde güven içinde oyun parkında siz sevdikleriniz ile birlikte İstanbul’un en güzel yerinde hayatın tadını çıkaracaksınız. ÖZDE GRUP ve DEMİR YAPI Alıveriş merkezlerine, deniz ve raylı ulaşıma, denizin altından kıtaları aşacağınız tünele, park ve bahçelere, tarihin muazzam yapıtlarına komşu olacağınız ÖZDE TOWER projesiyle sizlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.  İstanbul’un merkezinde hem de bir o kadar uzağında huzuru bulacağınız ÖZDE TOWER projesinde 130 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen 6 farklı 3+1 bir daire tipi bulunmaktadır. 3+1 Dairelerde Salon, Antre, Mutfak, Balkon 2 farklı oda, Banyo, Yatak odası, Genç Odası, Ebeveyn odası bulunmaktadır. ÖZDE TOWER projesiyle daha detaylı bilgi için web adresimizi www.ozdetower.com ziyaret edebilirsiniz..  
Dede Yapı, Özab Grup ve Demir Yapı’nın birlikte hayata geçirdiği ÖZDE TOWER Projesi ilçemizin en gözde projelerinden biri olmaya aday. Tarihle komşu projeden bakınca size 1000 yıl öncesini görebileceğiniz bir pencere aralıyor.

Telsiz Mahallesi Pof. Dr. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde hayata geçirilen ÖZDE TOWER projesi Olivium Avm’ye sadece 50 metre, Belgratkapı sosyal tesislerine 1 km, Hastanelere 100 metre, Biruni Üniversitesine 1.5 km, Marmaray’a 100 metre, Avrasya Tüneline 3 dakika, Millet Bahçesine 200 metre, Şehir Merkezine 300 metre, Bakırköy Sahil yoluna 2 Dakika, d-10 Karayoluna 5 dakika uzaklıkta konforu en güvenilir şekilde yaşayabileceğiniz şehrin tam merkezinde sıcak bir yuvayı Sizlere sunuyor. 

Bu projede Çocuklarınız gözünüzün önünde güven içinde oyun parkında siz sevdikleriniz ile birlikte İstanbul’un en güzel yerinde hayatın tadını çıkaracaksınız. ÖZDE GRUP ve DEMİR YAPI Alıveriş merkezlerine, deniz ve raylı ulaşıma, denizin altından kıtaları aşacağınız tünele, park ve bahçelere, tarihin muazzam yapıtlarına komşu olacağınız ÖZDE TOWER projesiyle sizlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. 

İstanbul’un merkezinde hem de bir o kadar uzağında huzuru bulacağınız ÖZDE TOWER projesinde 130 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen 6 farklı 3+1 bir daire tipi bulunmaktadır. 3+1 Dairelerde Salon, Antre, Mutfak, Balkon 2 farklı oda, Banyo, Yatak odası, Genç Odası, Ebeveyn odası bulunmaktadır. ÖZDE TOWER projesiyle daha detaylı bilgi için web adresimizi www.ozdetower.com ziyaret edebilirsiniz..

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.