SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Masterlar yüzme ekibi Antalya’dan başarıyla döndü

GÜNDEM 24.05.2022 - 09:58, Güncelleme: 24.05.2022 - 09:58
 

Zeytinburnu Masterlar yüzme ekibi Antalya’dan başarıyla döndü

Zeytinburnu Belediyesi Masterlar yüzme ekibi Antalya Kemer’de gerçekleştirilen 15.Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’ından başarıyla döndü.

Antalya Valiliği’nin himayesinde, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonu ve işbirliğiyle Kemer Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “15. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası”, 19-22 Mayıs tarihlerinde Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleştirildi.  Katılımcı sayısı her organizasyonda artan Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, 8 parkurda 1800’e yakın yüzme tutkunu sporcuyu buluşturdu.  KEMER’DEN ZEYTİNBURNU’NA BAŞARIYLA DÖNDÜLER Yüksel Sönmez’in kaptanlığını yaptığı Zeytinburnu Belediyesi Masterlar yüzme ekibi de yarışmaya 20 yüzücü ile katılım sağladı. Yarışmalarda yüzme ekibinden 55-59 yaş kategorisinde Dr. Mustafa Şakir Başaran, 1 kilometrelik parkurda üçüncü oldu. 45-49 yaş kategorisinde Murat Hüdaverdi 5 Bin ve 3 Bin metrelik parkurlarda 2’nci oldu. 25-29 yaş kategorisinde yarışan Samet Yılmazer ise 5 bin metrelik parkurda 2’nci oldu.
Zeytinburnu Belediyesi Masterlar yüzme ekibi Antalya Kemer’de gerçekleştirilen 15.Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’ından başarıyla döndü.

Antalya Valiliği’nin himayesinde, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonu ve işbirliğiyle Kemer Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “15. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası”, 19-22 Mayıs tarihlerinde Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleştirildi.  Katılımcı sayısı her organizasyonda artan Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, 8 parkurda 1800’e yakın yüzme tutkunu sporcuyu buluşturdu. 

KEMER’DEN ZEYTİNBURNU’NA BAŞARIYLA DÖNDÜLER

Yüksel Sönmez’in kaptanlığını yaptığı Zeytinburnu Belediyesi Masterlar yüzme ekibi de yarışmaya 20 yüzücü ile katılım sağladı. Yarışmalarda yüzme ekibinden 55-59 yaş kategorisinde Dr. Mustafa Şakir Başaran, 1 kilometrelik parkurda üçüncü oldu. 45-49 yaş kategorisinde Murat Hüdaverdi 5 Bin ve 3 Bin metrelik parkurlarda 2’nci oldu. 25-29 yaş kategorisinde yarışan Samet Yılmazer ise 5 bin metrelik parkurda 2’nci oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.