SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'na Hoşgeldin Fesleğen Kokulu Bahar

GÜNDEM 09.05.2022 - 22:56, Güncelleme: 10.05.2022 - 09:50
 

Zeytinburnu'na Hoşgeldin Fesleğen Kokulu Bahar

Zeytinburnu'nda 12 yıldır devam eden fesleğen dağıtımı etkinliği bu yılda sürdü. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Gökalp Mahallesi'nde sokakları dolaşarak vatandaşlara fesleğen hediye etti.

Zeytinburnu'nda fesleğen dağıtım geleneği bu yıl da devam etti. "Hoşgeldin Fesleğen Kokulu Bahar" etkinliği kapsamında Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, vatandaşlara fesleğen dağıttı. Başkan Arısoy, Gökalp Mahallesi'nde bulunan sokaklarda, kapı kapı dolaşarak hem vatandaşlara fesleğen hediye etti, hem de sohbet etti. Zeytinburnu'nda bulunan tüm mahallelere ise 40 gün boyunca 250 bin adet fesleğen dağıtılması planlanıyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, fesleğenin bir şenlik olduğunu ifade ederek, "Zeytinburnu'nda her baharı fesleğenler karşılıyoruz bu yılda ilk ziyaretimize Gökalp Mahallesi'nden başlıyoruz. Bahar Zeytinburnu için bir şenliktir, büyük kutlamadır bizde bu vesileyle hemşerilerimizle bir arada olacağız. Yaklaşık 40 gün boyunca Zeytinburnu'nun bütün sokaklarını adım adım, karış karış gezerek hemşerilerimizle bir araya gelip onlara fesleğen takdim edeceğiz; Zeytinburnu'muz fesleğen kokacak" dedi.
Zeytinburnu'nda 12 yıldır devam eden fesleğen dağıtımı etkinliği bu yılda sürdü. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Gökalp Mahallesi'nde sokakları dolaşarak vatandaşlara fesleğen hediye etti.

Zeytinburnu'nda fesleğen dağıtım geleneği bu yıl da devam etti. "Hoşgeldin Fesleğen Kokulu Bahar" etkinliği kapsamında Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, vatandaşlara fesleğen dağıttı. Başkan Arısoy, Gökalp Mahallesi'nde bulunan sokaklarda, kapı kapı dolaşarak hem vatandaşlara fesleğen hediye etti, hem de sohbet etti. Zeytinburnu'nda bulunan tüm mahallelere ise 40 gün boyunca 250 bin adet fesleğen dağıtılması planlanıyor.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, fesleğenin bir şenlik olduğunu ifade ederek, "Zeytinburnu'nda her baharı fesleğenler karşılıyoruz bu yılda ilk ziyaretimize Gökalp Mahallesi'nden başlıyoruz. Bahar Zeytinburnu için bir şenliktir, büyük kutlamadır bizde bu vesileyle hemşerilerimizle bir arada olacağız. Yaklaşık 40 gün boyunca Zeytinburnu'nun bütün sokaklarını adım adım, karış karış gezerek hemşerilerimizle bir araya gelip onlara fesleğen takdim edeceğiz; Zeytinburnu'muz fesleğen kokacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.